t j u g o f y r a

2K 73 22
                                    

Raelynn
🌹

Det tog ett tag för mig att lista ut funktionen av justeringen av värmen på vattnet men till slut fick jag det till en behaglig temperatur.

När jag stod där i duschen med vatten forsande ner för min nakna kropp försökte jag att inte tänka på att Xander bokstavligt bara var några meter bort.

Tankarna på att jag var helt oklädd med bara en tunn väggs mellanrum mellan Xander och mig fick det min mage att sticka till på ett olästbart sätt. I en sekund önskade jag nästan att väggen inte fanns där innan jag genast skakade på huvudet.

Om min pappa visste vad jag höll på med just nu...

Jag tvättade mig så snabbt jag kunde, var noga med att inte gnugga vid bettet utan lät bara vatten skölja det, och shampoonera mitt smutsiga hår. Vattnet färgades av av allt smuts, brun av jorden och rött från allt blod.

Det sved till när jag sköljde mina skador men jag bet ihop.

Efter kanske tio minuter var jag klar, kramade ur mitt långa hår och räckte mig efter handduken som hängde på en av krokarna.

Jag virade in min taniniga kropp med den och torkade mig som hastigast. Just som jag hade blivit en aning mindre våt och håret inte dröp av vatten längre insåg jag det.

Jag hade inget att byta om till.

Fan.

Och jag vägrade att sätta på mig mina blodiga och smutsiga kläder, de skulle bara förstöra själva grejen med att jag duschade från första början. Det var bara ett stort nej.

Fundersamt bet jag mig i läppen och försökte komma på vad jag skulle göra. Det var ju inte så att jag bara tänkte gå ut med bara en handduk om mig, framför en kille.

"Eh.. Xander?" ropade jag och satte örat mot dörren.

Det var helt tyst, inget svar.

"Xander?" upprepade jag igen och det gick flera sekunder innan jag insåg att han inte skulle svara.

Jag slöt trött ögonen, varför hände sådan här mig? Just mig?!

Den jäveln.

Så jag var alltså tvungen att gå ut nästintill halvnaken framför hans uppmärksamma ögon för att hämta några av hans kläder?!

Åh, stackars min stolthet.

Efter ett tag av att bara stöna och sucka irriterat beslöt jag mig för att sluta överanalysera allting. Liksom bara fuck it.

Jag öppnade tveksamt dörren på glänt och kände den kalla luften träffa mina bara ben. Den vita handduken räckte knappt ner till överdelen mina lår men om jag inte böjde mig ner eller något sådant skulle det nog gå fint.

Jag stängde dörren efter mig och upptäckte att Xander inte befann sig i rummet. Det förklarade varför han inte hade svarat, han kanske inte var en sådan skitstövel ändå.

Eller jo, det var han. En snygg skithög.

En stor lättnad överväldigade mig och jag började genast röra mig med mina nakna fötter över hans mörka golv tills jag nådde hans garderobsdörrar.

Jag öppnade den och drog ut en låda på måfå för att leta efter kläder. Kalsonger i svarta och vita färger fyllde mitt synfält och jag stängde genast lådan igen med en häftig inandning.

Okej, inte där! fastslog jag generat och försökte att inte tänka på att jag precis hade sett Xanders underkläder.

Åh, gud. Kunde jag vara mer pinsam?!

HALV ✔Där berättelser lever. Upptäck nu