t j u g o s j u

2.4K 75 75
                                    

Låt till kapitlet: Goosebumps av Cassie Martin 😏

Raelynn
🌹

Den här gången slutade vi inte, vi backade inte undan eller titta bort som förra gången. Han hade lutat sig närmare med blicken helt koncentrerad på mina läppar och jag kunde inte andas eller röra mig.

Hela min kropp var fylld av en underlig känsla, det kändes så bra att vara med honom och speciellt såhär, som om vi var gjorda för att vara nära vandra.

Som om jag var gjord för Xander.

Jag kunde inte kontrollera det jag gjorde sedan, utan att riktigt veta vad jag kände för Xander eller tänka klart hade jag ställt mig på tå, dragit ner honom till min nivå och tryckt läpparna mot hans.

Jag hörde också hur han drog efter andan precis innan våra läppar kolliderade.

Hans nakna hud mot mina fingrar kändes varm och len, jag ville inte släppa taget. Jag hade önskat att jag hade kunnat beskriva det som fyrverkerier men det var inte sanningen, det var snarare som att hitta hem, att det här var det mest normala jag någonsin hade gjort.

Hans läppar var mjuka och varma mot mina, som sammet och siden men mycket bättre. Min beröring var lätt och mjuk som om jag var en aning osäker, vilket jag var när hans hand föll från mitt ansikte. Hela han stod bara helt stilla utan att röra sig, som om han inte riktigt visste vad som hade hänt och om jag skulle vara ärlig visste jag knappt det själv. Tveksam om jag hade gjort någonting som han inte gillade, backade jag undan och tittade upp mot honom genom ögonfransarna.

Hans ansiktsuttryck var helt blankt när han mötte mitt och hans ljusrosa läppar var ihop pressade i ett sträck. Hela jag rodnade från topp till tå, åh nej vad hade jag gjort? tänkte jag panikslaget. Jag hade kysst honom och han hade inte besvarat den!

Hade jag förstört allting?

"F-förlå-åt-", försökte jag säga men jag hann inte avsluta min ursäkt innan han hade tagit tag i mitt ansikte igen fast med ett mycket säkrare grepp och pressat upp mig mot väggen.

Jag tappade återigen andan när min rygg slog in i det hårda materialet med så mycket kraft att jag var tvungen att blinka för att förstå vad som hade hänt. Xander lät sin ena hand greppa tag om mitt hår vid hårbottnen och den andra vid min haka och de blå ögonen var så mörka.

Han sa ingenting utan andades så snabbt att hans bröstkorg rörde sig upp och ner i takt med mitt pumpande hjärta. Han såg inte arg ut men hans käke var spänd när han återigen lät sina läppar krascha mot mina igen.

Det var som att befinna sig i en dröm.

Värme spred sig inom mig, från beröringen av hans händer och mun ända ner till mina tår, jag var till och med het på ställen jag inte ens visste att man kunde vara det. Min flämtning fastnade i halsen på mig när han fortsatte att röra läpparna mot mina och jag var fångad mellan väggen och hans kropp.

Och det gick inte mer än några sekunder innan jag hade slutit ögonen och kysst hans varma, våta mun tillbaka men lika mycket kraft.

Mina händer hamnade i hans korta hår när han böjde sig ner mot mig och jag drog lätt i det. Han stönade lågt vilket fick min maggrop att hårdna.

Det var som om min kropp förstod av sig själv vad den skulle göra när jag tryckte ena ben mot hans höft och han greppade tag i det.

Han lyfte upp mig mot sina höfter så att mina ben var tvungna att krama om hans midja.

HALV ✔Där berättelser lever. Upptäck nu