Όχι πάλι...

11.2K 738 59
                                    

.

Αισθάνομαι ζεστή.. προσπαθώ να κουνηθώ αλλά κατι με εμποδίζει.. τα χερια μου αγγιζουν κατι μαλακο ...Ένα χέρι... ανοίγω τα μάτια καθώς σκέψεις απο χθες μου ερχονται στο μυαλό...
Το χέρι του είναι περασμένο γύρω μου .. Ενώ ανασαίνει κυριολεκτικά στο λαιμό μου...Ο ΧΡΙΣΤΌΣ!!!

Με έχει μετατρέψει σε μαξιλάρι..οχι πως με χαλάει αλλά νιώθω περίεργα... Έχουμε κοιμηθεί μαζί άπειρες φορές αλλά συνήθως το πρωί ο ένας ειναι δεξιά και ο άλλος αριστερά... Δεν έχω ξύπνησει ποτέ σε αυτή τη κατάσταση..

Κοκκινίζω... του χαϊδεύω απαλά την μύτη .

Άρης:"μμμμμμ"
Μουγκριζει και με σφίγγει επάνω του..

Νεφελη:"εμ ... Άρη??"

Άρης:"μμμμμμμμ"απλωνει πιο πολύ και το πόδι...

Νεφελη:"εμ ... "
Δε γαμιεται.. Τον αγκαλιάζω κι εγώ και κλείνω πάλι τα μάτια... το κορμί και η καρδιά μου μίλησαν... απολαμβάνω το άγγιγμα του ...

Ξαφνικά αισθάνομαι το χέρι του κατεβαίνει... ΏΠΑ ΩΠΑΑΑΑ ΠΟΥ ΠΆΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΟΕΟ ????

Κατεβαίνει απαλά και καταλήγει στον ... Ωωω ΘΕΈ!!!!!! Με φουντώνει κανονικότατα!!!!! Έχω γίνει κατακόκκινη...Και εκτός αυτού νιώθω ακόμα πιο περίεργα.. αισθάνομαι μια αίσθηση χαμηλά στην περιοχή μου που απλά... απλά είναι τέλεια... περνάει το χέρι του μέσα από το σορτς και πραγματικά το δέρμα του χεριού του έρχεται σε επαφή με το δικό μου ... 

Άρης:"μμμμμμ"λεει πάλι στον υπνο του και με πιέζει επάνω του ... ζουλαει τον κωλο μου !!!! Γελάει μέσα στον υπνο του και αισθάνομαι κάτι σκληρό να με πιέζει ακριβώς πάνω στην περιοχή μου ... ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΜΕ !!!

Δεν γίνεται όμως.. Δεν μπορώ.. Ίσως.. Ίσως νομίζει πως κοιμάται με τη Φωτεινη... Αυτό είναι.. σιχτίρ!!!

Νεφελη:"Αρη!!" Λέω δυνατά και ανοίγει τα μάτια... με κοιταζει για λιγο .... συνειδητοποιεί ομως που είναι το χέρι του...σε τι κατασταση βρισκομαστε ...και το πιο σημαντικο??? Σε τι κατασταση βρισκεται το μοριο του !!! πετάγεται προς τα πίσω και παραλίγο να πέσει από το κρεβατι ! Κατακοκκινος ... Πρώτη φορά τον βλέπω να κοκκινίζει... τραβάει το σεντόνι πάνω στη βερμούδα του .. Ναι ναι .. Δεν το είδα ούτε το ένιωσα... κρυψου τώρα!!!

Άρης:"εμ ... sorry λουλουκο .. Εγώ... "

Νεφελη:" άντε ρε βλάκα... σιγά συμβαίνουν κι αυτά..  "λέω αλλά μέσα μου βράζω ..  Δεν ήθελα να τελειώσει η στιγμή αλλα ειλικρινά  στη σκέψη πως ίσως με μπερδεύει με εκείνη αναγουλιαζω !!!
"Πάω να φτιάξω καφέ..."του λέω και σηκώνομαι από το κρεβατι .. κάνω ένα βήμα αλλά καταλαβαίνω πως το σορτς μου στο σημείο που με άγγιζε έχει ανέβει υπερβολικά... το κατεβάζω αλλά καταλαβαίνω πως κοιτούσε..

My best friendWhere stories live. Discover now