-25-

17.5K 1.3K 1.2K
                                    

Yarın pazartesi ve okul yok, NASILSINIZZZ?

Alya - Anıl

Müge - Kaan

Simge - Barış

  Geçen bölümde bazılarının kafası karışmış o yüzden şuraya kısa bir açıklama bırakayım dedim sdşfkdşsglşlsdkf

İyi okumalarrr ♥  


***


Müge'yle pazartesi gününe söve söve okula doğru yürürken bir yandan  tiyatro hakkında konuşuyorduk.

Ve bilin bakalım kimin kankası yedi cücelerden biri olmuştu?

Sebebi kısa olması değildi ki Müge kısa bir kız da değildi. Sebebi tamamen Kaan'la olan didişmeleriydi. Nurhan Hoca bu doğallığın sahnede iyi duracağını söylemiş ve ikisine de cüce rolü vermişti. Yani tamamen kendileri kaşınmıştı. Açıkçası Kaan'ın o boyla nasıl cüce olacağını merakla bekliyordum...

"Alya, şuraya bak." Müge'nin sesindeki telaş kaşlarımı çatmama sebep olurken işaret ettiği noktaya baktığımda ağzım kocaman bir o şeklinde açıldı.

Kaan ve Anıl siyahlar içinde okulun kapısına yaslanmış ve ellerindeki sigaralarla bakışıyorlardı. Hele Kaan, elindeki sigara onu yiyecekmiş gibi bakıyordu. Anıl bizim onlara yaklaştığımızı fark ettiğinde Kaan'ı omzuyla dürttü ve ellerindeki sigaraları daha yakmadan ağızlarına götürüp derin bir nefes çektiler.

Bu geri zekalılar ne yapıyordu?

Derken okul müdürünün sert sesi tüm bahçede yankılandı.

"Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" Anıl ve Kaan korkuyla yerlerinden sıçrayıp etrafa bakınmaya başladığında Muhsin Hoca'nın sert sesini tekrar duyduk.

 "Okul formalarınız nerede? Şimdi de serseri mi oldunuz başıma hergeleler?" Bir anda ikisi de kulaklarını Muhsin Hoca'ya kaptırdığında gülmemek için kendimi zor tutmuştum. O siyah deri ceketleri giydiklerinde onlara kimsenin karışamayacağını sanmış olamazlardı değil mi? Lütfen o kadar salak olmasınlar...

"Hemen ailelerinizi arayacağım."

"Hocam, durumu açıklayabilirim." Muhsin Hoca Anıl'ın dil dökmelerine aldırmadan onları okula doğru sürüklerken Nurhan Hoca bu manzarayı fark etmiş ve telaşla onlara doğru koşturmaya başlamıştı.

"Muhsin Bey, onlar neredeyse 18 yaşında. Kulaklarından çekilme yaşlarını çoktan geçtiler." Nurhan Hoca'nın sesiyle Muhsin Hoca Anıl ve Kaan'ın kulaklarını bıraktığında Müge'yle kısa ama anlamlı bir bakışma yaşadık.

"Ship?"

"Ship."

"Nurhan Hanım, sizin de dediğiniz gibi bu sıpalar neredeyse 18 yaşındalar ama gün geçtikçe daha da ergenleşiyorlar."

Köşede Müge'yle ders notlarımızı okurmuş gibi takılıyorduk. Bu olayı tabii ki kaçırmayacaktım. Anıl'ın hiçbir rezilliğini kaçırmayacağım gibi.

"Eminim makul bir açıklamaları vardır. Öyle değil mi Anıl?"

"Hocam aslında ben... Şey yani, Kaan ve ben alıştırma yapıyorduk. Tiyatro için. Ne kadar çeşitli role girersek kendi rolümüzü o kadar zenginleştiririz diye düşünmüştük."

PAMUK PRENS | TextingWhere stories live. Discover now