*0.3*

4.8K 315 150
                                    

Biz olmasaydık o ölmeyebilirdi, kendimizi suçlu hissetmemiz gerekiyor fakat o bunu istemezdi.
-Remus Lupin

-.-

"Bu sayfalar hep gündelik zamanı. Ah bir dakika dur Ron, 4. sınıfta sadece bir sayfa yazmış ben artık bir kurtadam olmuştum, bu çok korkunç mu? Bunu bu kadar iyi mi karşılamış?"

"Hermione, yaşamadın ki bilesin! Hem ayrıca- oha!" 2 Gryffindor'lu Ron'un defteri çekmesine şaşkınlıkla izledi. "Buraya yazdığı nota bakın, durun okuyacağım! Kalbim başka birini bulamaz mıydı sevmek için? Onun başkasını sevdiği o kadar bariz iken, onu sevmek nasıl bir salaklıktır? bu kim sizce?"

"Onların zamanında bir sürü erkek vardı Ron, kim sevdiğini bu kadar belli eder?" Hermione'nin dediğine karşı Harry kaskatı kesildi. Babası, annesinin arkasından 4 yıl boyunca koşmuş, onu sevdiğini tüm okul anlamıştı!

"Çocuklar, babama aşık olmuş olamaz mı?" dedi Harry, sertçe yutkunarak. "Nasıl?" dedi Ron.

"Babam 3. sınıftan, son sınıfa kadar annemin peşinden koşmuş. Yani, tüm okulun bilmiş olması gerekmez mi?" Hermione ve Ron onaylar gibi baş salladı.

"Şu an şok halindeyim." dedi Ron, elini alnına koyarak. "Bende, bende..." diye mırıldandı Harry, yüzünü sıvazladı. Nedense babasına başka birinin aşık olması garibine gitmişti.

"Harry-"

"İyiyim."

"Bak bu garip olabilir, ama onlar daha yazdığı gibi 14 yaşındalar. Ne yaptıklarını bilmiyorlar belki de, kendini kötü hissetme. Hem, kız, ölmüş." Harry bu gerçekle sarsıldı.

Ya kız babası yüzünden öldüyse? Ya annesi ve ya vaftiz babası yüzünden ölmüşse? Kendini nasıl affedecekti bu sefer peki? Beynindeki soru işaretleri onu o kadar rahatsız ediyordu ki, bunu arkadaşları bile anlamıştı.

Harry, "Ben lavaboya gidiyorum." yalanını söyleyerek Sirius ve Sirena'nın odasına girdi. Her yer Gryffindor renkleri ile kaplı, duvarlarda Muggle posterleri ve Muggle eşyaları doluydu oda. Demek ki kız Sirius'un izinden gitmişti. Peki kız nasıl ölmüştü o halde.

Harry, kızın yatağının altında parlayan şeyi fark edip yere eğildi. Üstünde tilki deseni olan bir kolye ve üstünde bir not vardı.

Bana bunu aldığına inanamıyorum!

Babası ona hediye mi almıştı? Ciddi anlamda Harry kızdan soğuyordu, daha neler ile karşılaşacaklardı?

-.-

Bunların araştırma bölümleri kısa olsun istedim. Sizleri seviyorum! Sihirli günler dilerim!

PİKAÇU BELANI VERSİN TAYFASI
(PBVT)
GURURLA SUNAR!
DeborrahL Ceymsim🍫
KitapOkurBirErgen Aylakım🐺
BerenSayn Patim🐾

ÖZEL OLARAK!

Meryem-Riddle seni unutamam ;)

Black's TwinWhere stories live. Discover now