*1.7*

3.5K 279 83
                                    

O arkadaşları için yaşadı, ve arkadaşları için öldü...
-Narcissa Malfoy

-.-

Harry, kalbinin yandığını hissetti. Sirena, belki de tanıdığı en vefakâr insandı. Onun için yapmıştı her şeyi, ama boşaydı, kendisi gitmişti.

Onu kimin ve neden öldürdüğünü bulduğu anda o kişiyi öldürecekti. Kararlıydı, onu seven birini daha almışlardı elinden, ve bunun intikamını alacaktı!

"Harry, istersen diğer ki anıyı-"

"Şimdi izleyeceğim Profesör." Dumbledore anıyı döktü, Harry'de bir kaç saniye sonra kafasını içine soktu.

Dumanlar eşliğinde görüntüler kendini daha belirgin bir hale getirdi. Sirena, Sirius'u görmeye gelmişti. "Ben sana demiştim, değil mi Sirius? Ona güvenme dedim, dinlemedin. Arkadaşlarını ifşa etti... öğrendiğim zaman Lily ve James'e gittim, dinlemediler. Şimdi onlar ölü Sirius, belki bir daha hiç Harry'i göremeyeceksin."

"Sirena özür dilerim b-"

"Sözümü kesme," Sirena yutkundu. "Demiştin ya 'ölseydin' diye, ben zaten o sırada ölüydüm Sirius Black! Senin beni reddettiğin gün ben zaten öldüm. Sormadın neden yaptın diye, sormadın neden tüm acılara tek başına göğüs gerdin diye. Şimdi bataklığa bir kere girmişken, nasıl istersin benden geri çıkmamı?! Şimdi demirlerin ardında çürüyeceksin, bende öyleydim. Senin yaptıklarına karşın kaçmak istedim ama demirler izin vermedi. Yakın zamanda ruhumun ölüp gittiği gibi, bedenimde ölüp gidecek Sirius! Hoşça kal ikizim..." Sirena yerinden kalkıp ilerlemeye başladı. Görüntüler yok oldu.

"Bir anı daha izleyebilecek misin Harry? Bu önemli." Harry kafa sallayıp olduğu yerde Dumbledore'u izledi. Anıyı alışını, düşünseliye dökmesini. Ardından kafasını soktu.

Dumanlar tekrar görüntüleri oluştururken, bu sefer Sirena Hogwarts'ın içinde aceleyle yürüyordu. Bir kaç öğrenci ona bakıyordu ama bunu umursuyor gibi değildi. Dumbledore'un ofisine gelince şifreyi söyleyip içeri girdi.

"Profesör," dedi nefes nefese.

"Sirena, bu ne hoş bir sürpriz." dedi Dumbledore istifini bozmadan. "Profesör, ölüm yiyenler peşimde. Pettigrew, James ve Lily'e yaptığı gibi beni diğerlerine ifşa etmiş. Her yerde beni arıyorlar!"

"Sakin ol Sirena, yapabileceğimiz bir şey-"

"Profesör, sadece... sadece Harry'e anılarımı bırakmak istiyorum. Başka bir şey umrumda değil, cidden." Dumbledore hafifçe kafa salladığında, Sirena kalbini tuttu. O sırada görüntüler yok olmuştu.

"Profesör," dedi Harry, Dumbledore'a dönerek. "Sirena'ya neden yardım etmediniz."

"İstemedi Harry, onu zorlayamazdım..."

-.-

Bölümün az olduğunu biliyorum, ama bu gün bir tane daha bölüm atmayı düşünüyorum. Bu arada Cumartesi'ye kadar final yapmaya çalışacağım, nedeni ise 1 haftalık tatile çıkacak olmamız ve internetin olmaması. Sizi de bekletmek istemiyorum. Tatilden döndüğümde, Madness'in 2. sezonunu paylaşacağım. Umarım beni anlarsınız.

PİKAÇU BELANI VERSİN TAYFASI
(PBVT)
GURURLA SUNAR!
DeborrahL Ceymsim🍫
Moongirl302 Aylakım🐺
BerenSayn Patim🐾

İNSTAGRAM: pbvt_gururla_sunar_

SEVİLİYORSUNUZ!
SİHİRLİ GÜNLER DİLERİM /*

Black's TwinWhere stories live. Discover now