*0.7*

4.2K 301 106
                                    

"Bazen ondan ders alıyordum, en çok ise insanların ne dediğini umursamama konusunda."
-Severus Snape

-.-

Sirius ile konuşmamızdan evvelsi gün, Dora onu parka götürmem için adeta yalvardı. Normalde hastaydım, ama onu kıramamış uzun şeyler giyip parka yol almıştık. Parka varana kadar hoplaya zıplaya ilerlemişti, bir ara ayağı takılmış ve adeta uçmuştu. Tabii elini tuttuğum için onu düşmekten kurtarmıştım.

"Bana bak Dora, bir daha şu yolda zıplarsan eve gideriz." kafasını sallayıp yanımda uslu uslu ilerledi bu sefer. Parka gelince, boyu yetmediği için zıplaması gereken bir yer vardı, bana baktı. Koltuk altından tutup onu diğer tarafa geçirdikten sonra kendim atladım.

"Orada giriş vardı."

"Az eğlence katalım diye şey ettim, sen gidip oynasana." gülüp koşarak ilerlermeye başladı. Bende boş bir bank arıyordum, sadece tek yer vardı, o da kaydıraklara karşı oturan çocuğun yanına ilerledim. "Boşsa otuabilir miyim?" dedim ona bakarak. Kafasını kaldırdı, hiç beklemediğim biriydi, Severus...

"Severus? Ne işin var burada?" dedim yanına oturarak. "Canım sıkıldı, buraya geldim." dedi şapkasını çıkararak. "Bende kuzenimi getirdim, sözüm vardı." deyip gülümsedim.

"Sana verdiğim iksirleri içiyorsun değil mi?" dedi merakla. "Evet, yani dolunay yaklaşınca." dedim ellerime bakarak, "Sirius ile kavga ettim." kaşlarını kaldırıp bana baktı.

"Evden kaçtı ." dedim iç çekerek. "Üzme kendini, zaten o evde yaşamayı bile istemiyordu. Değil mi?"

"Evet ama kavga ettik Severus-"

"Sirena abla!" Dora'nın koşarak yanımıza geldi. "Sirius abi seni çağırıyor." gösterdiği yere baktım, James'e bir şey söyleyerek bana bakıyordu. "Birazdan geleceğimi söyle, sonra dikkat ederek oynamaya devam et." kafa sallayıp o tarafa doğru koştu.

"Eğer k-"

"Kavga edersek Severus, bu senin suçun değil tamam mı? Onların bencilliği." deyip omzuna 2 kere vurarak ayağa kalktım. Onlara doğru ilerlerken, ikisininde Severus'a diktiği gözlerini bana çevirlemesi için hafifçe öksürdüm.

"Ne istiyorsunuz? Yine Sümsükus ile konuşma Sirena derseniz, sizi döverim."

"Onu değil..." dedi James,

"Onunla neden parka geldiğin?"

"Onunla parka gelmedim, sadece Dora istediği için geldim. Buradaydı, oldu mu? Bitti mi? Gidiyorum." arkamı döndüğüm anda kolumu tutan el ile onlara döndüm. James kolumu tutmuş, ela gözlerini bana dikmişti.

Bir an için kalbim sızlasa bile, kolumu hızla geri çekip kaşlarımı çattım. "Sirena, o Slytherin bu bir, ikincisi o Voldemort aşığı biri."

"Ya ben onu böyle seviyorsam Sirius? Size ne? Ben sana neden Lily'i seviyorsun diye sormuyorum? Sen neden beni tek bıraktın diye sormuyorum Sirius? Siz de bana bir şey sormayın!" Sirius'u ittirip Severus'un yanına ilerlemeye başladım.

Onu kırdığımı biliyordum, ama umrumda değildi (!)

Severus'un gözleri gözlerime değince, gözlerini kaçırdı. Bende ne dediğimi yeni anlıyordum.

"Ya ben onu böyle seviyorsam Sirius?"

Yutkunup yanına oturdum, bir süre kaydırakta kayan Dora'yı izledim. "Sirena," dedi bana dönerek, derin bir iç çekip ona döndüm. "onlarla kavga etmene gerek yoktu, biliyorsun değil mi?"

"Yo, bilmiyorum." dedim sırıtarak, oflayıp yüzünü sıvazladı.

"Ne var ya? Bunu demenden bıktım."

"Tamam, tamam. Bir şey demedim." deyip gözlerime baktı. Gülerek kaşlarımı kaldırdım. Dora yavaşça yanıma gelerek, "Ben yoruldum."

"Tamam canım, Severus sonra görüşürüz." dedim ona sarıldıktan sonra hala bizi izleyen James ve Sirius'a dönüp tehdit edercesine baktıktan sonra saçlarımı savurarak eve ilerledim.

Eve gelince Dora direk uyumuştu, bende Meda ile konuşuyordum. "Hadi ya, yine mi seni rahatsız etti?"

"Evet." dedim dudaklarımı düz bir çizgi haline getirerek. "Sirena bir şey soracağım ama yanlış anlama." söyle dercesine kafamı sola yasladım. "Sen Severus'u gerçekten seviyor musun?"

Severus'u gerçeken sevmek mi? Bu olabilir miydi?

-.-

Sözüne ettiğim kadar uzun olmadı, bu yüzden çok özür dilerim :/ ama size bir haberim var, ben bir Texting yazmayı düşünüyorum, ama Jily Texting, sizce yazayım mı? Bilemedim, neys.

SİZLERİ SEVİYORUM!
SİHİRLİ GÜNLER DİLERİM /*

İNSTAGRAM: pbvt_gururla_sunar_

PİKAÇU BELANI VERSİN TAYFASI
(PBVT)
GURURLA SUNAR!
DeborrahL Ceymsim🍫
KitapOkurBirErgen Aylakım🐺
BerenSayn Patim🐾

EK OLARAK;
Meryem-Riddle Gelinim👰

EK OLARAK;Meryem-Riddle Gelinim👰

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Black's TwinWhere stories live. Discover now