*1.2 - 1/2*

3.9K 293 49
                                    

Bu söz, bir gram spoi içerir *-*
Ablamı dinleseydim, bu bataklığa girip, beni kurtarması için yalvarırken onu yanıma çekmezdim...
-Regulus Black

NOT: BÖLÜM KISA OLDUĞU İÇİN 1 BÖLÜM DAHA GELECEK!

-.-

Severus, odadan ayrıldığı zaman günlüğe uzun uzun baktı. Neden onu dinlememişti ki? Bu sözü hem kardeşine hem kendisine söylemişken, onu dinlememişti.

Hem nefret ettiği adamı, en yakını olarak bildiği kadını, sevdiği kadını ve emri altında olduğu Lord'unu bir kehanet uğruna 1 gecede öldürmüştü. Fakat bu Voldemort'un geri geldiği gerçeğini değiştirmiyordu, neden diğerleri -nefret ettiği adam dışında- geri gelemiyordu?

Hayat, adil değildi!

Kendi odasına adımladı. İçeri girince üstü kapalı tabloya baktı, elini örtüye götürüp kendine çekti. Ve Sirena, tablonun içinden ona gülümsüyordu. "Dumbledore, anıları Harry'e izletiyor mu?"

"Evet, tam da istediğin gibi." dedi Severus, ardından koltuğuna oturdu. "Hadi ama Sev, biliyorsun ki bu onun yararına, Dumbledore bundan hemen sonra Hortkuluk'ları ona anlatacaktır. Sonuç olarak benim anılarımda Hortkuluk geçiyordu."

"Sirena, umutlarını yıkmak istemem ama, nereden biliyorsun?"

"Ben aptal değilim Sev, Regulus bundan bahsetmişti. Hem... sen benim istediğim notu ona ulaştırdın değil mi?"

"İstediğin gibi Sirena, ölüyken bile bu kadar işi nasıl başarıyorsun, Tanrı aşkına?"

"Arkamda duran iyi yürekli ve cesur bir Slytherin var da ondan." Severus hafifçe gülümsedi. "Hem," diyerek ekledi Sirena. "Sen dememiş miydin? Her ne olursa olsun, ben arkandayım. diye?"

Severus kafasını sallayıp günlüğe baktı. "Neden hala diğer sayfaları silmemi istediğini anlamıyorum." Severus, sayfaları incelerken söyledi.

"Severus, eğer günlüğü okumaya devam ederlerse Sirius'tan nefret ederlerdi. Ben... istemedim."

"Seni dışlayan ikizinden nefret edilmesini istemedin öyle mi?" dedi Severus, sinirle kaşlarını çatarken. "S-"

"Sırf benimle arkadaş olduğun için canını yakan ikizinden mi, yoksa daha 1. sınıfken eğlenen ikizinden ki bahsediyorsun Sirena? İnsanlar değişiyor, ve o seni terk etmeyi seçti."

"Haklı olduğumu anladı-"

"Anladığı gün, senin hasta olup Harry'i görmeye gittiğin gündü! Sırf hasta olduğun içindi!" Sirena kaşlarını çatıp parmaklarına baktı. "Ben, seni sinirlendirmek istemedim Severus." diye fısıldadı.

"Saf olmaktan ve herkesi affetmekten vazgeç Sirena, bu hep zararına dokundu ve şimdiki haline bak. Eğer yapmasaydın, şu an yaşıyor olurdun."

"Hastaydım, yaşayamazdım." dedi Sirena, dik dik Severus'a bakarken. "İyileşebilirdin-"

"İstemedim çünkü yorulmuştum Severus, hayattan, beni dışlayan ikizimden, yara almaktan. Yöntemi olsa bile, iyileşmezdim Severus, yanlış anlama." dedi Sirena kollarına birbirine bağlarak.

"Tamam, seninle inatlaşmıyorum. Çünkü nereye gitsem, Sirena haklı oluyor." dedi Severus, kadına gözlerini kısıp alayla bakarken. Böbürleneceğine adı gibi emindi. "Herkes bir Sirena Black değil, Severus Snape."

-.-

Kısacık bir bölüm ile merhaba, şu aralar başım ağrıyor. Çünkü mükemmel (!) yazarınız sivri rafa kafa attı, alırım bir alkış👏 neys uzatmadan akşam olacak büyük ihtimalle yeni bir bölüm gelecek. Çünkü bu bölüm gısa!

SİZLERİ SEVİYORUM!
SİHİRLİ GÜNLER DİLERİM /*

PİKAÇU BELANI VERSİN TAYFASI
(PBVT)
GURURLA SUNAR!
DeborrahL Ceymsim🍫
Moongirl302 Aylakım🐺
BerenSayn Patim🐾

İNSTAGRAM: pbvt_gururla_sunar_

Black's TwinWhere stories live. Discover now