Prababička....

99 8 0
                                    

Bylo na tom ornamentu něco čeho jsem si včera nevšimla tím jak na něj svítilo denní světlo jsem si všimla ze je vyrity na jedné desce a ta deska vypadala novější než ty prkna kolem.
Zdálo se, že je vystouplejší než ty ostatní a tak jsem zašla do garáže pro šroubovák a páčidlo pro případ nouze. Ale dalo mi velkou práci tam obě věci najít. Když tam vejdete garážovými vraty tak narazíte na zadek auta a pak máte kolem všech tří stěn kovové regály. Naštěstí jsem tak tak orientačně věděla kde hledat.

V domečku na stromě jsem pak nejdřív šroubovákem který se neosvědčil pokoušela odstranit vrchní desku s ornamentem. Práčidlen jsem to pak zvládla. Z poza desky vypadla černá obálka s bílým tučným nápisem. MOONRIL. Nevím co to znamená ale otevřu to třeba mi to poví něco víc.
                             ○○○○○
Zdravím tě pokračovateli,

jsem Juliette a byla jsem Foxin před tebou. Jestliže nevíš co je Foxin najdi můj diář nachází se tam kde se zbíhají dve stěny a teplo tam jen prochází . Ale pozor diář může vzít jen pokrevní pokračovatel. A odemknout ho je mnohem složitější než se zdá. A proto ti dám malou nápovědu.

Logikou se dostaneš z bodu A do bodu B ,ale Představivost tě dostane kamkoli.
Snad ti to pomůže važ si svých schopností a využívej je jen k těm nejlepším účelům. Tahle moc ti může i ublížit když se sní nedokážeš s žít.

Juliete
○○○○○                              

Právě jsem se dozvěděla že moje prababička byla buď úplný cvok nebo věděla co bude následovat. A co bude potřebovat člověk co nemá ani šajna co se teď děje. Začalo se trochu zmívat a tak jsem si rozsvítila lampičku na stolku a znova si přečetla dopis který jsem zvedla blíž k očím jako bych si myslela, že tam oběvím něco víc. Po chvíli zkoumání jsem to chtěla vzdát, ale jakmile jsem přiblížila papír k lapičce uviděla jsem prosvítat  další znak. Tentokrát tam byl jasně viditelný kruh a v něm  menší kruh a přes oba byl vidět srpek měsíce. Strašně se mi to líbilo a měla jsem takový ten pocit, že už jsem to někde viděla, ale nevím kde. Pak jsem se podívala na svou ruku a už tam nebyli jen nesmyslné čáry ale ten samý znak a k němu od dlaně vedli tři blesky a od lokte taky. Bylo to něco úžasnýho už to nevypadalo jako spalenina ale jako černé tetování. Ale taky jsem se strašně bála. Co když je to něco zlého?! Co když mi to nějak změní nebo už změnilo život?!...

Who I am? Kdo jsem?  Dokončeno✔️Where stories live. Discover now