Výslech...

54 8 0
                                    

Probudila jsem se někdy uprostřed noci, ale už jsem nespala na gauči ale v Theovo posteli zezadu mě objímali silné Theovo paže. Byl to příjemný pocit vědět, že mě někdo hlídá. Zanedlouho jsem zase usnula.

Ráno mě probudila úžasná vůně linoucí se z kuchyně. Byla to vůně lívanců. Opláchla jsem si obličej a pomalu sešla do kuchyně. U linky stál Theo čelem k lince takže jsem si myslela, že si mě nevšimne dokud nepromluvím, ale on mě slyšel.,,Dobré ráno. Dupeš jako slon. ",, Dobré ráno." došla jsem ke stolu a posadila jsem se. Theo přede mě položil talíř s lívanci.,, Dobrou chuť." sedl si vedle mě a pustil se do jídla.,, Tobě taky."

O hodinu později už jsem seděla za Theem na motorce a jeli jsme k Alfovi. Byla krásná prosluněná sobota. Napsala jsem mamce, že jsem v pohodě a, že jsem spala u Sam. Bylo jí jedno kde jsem, protože jela za svou sestrou na výkend a táta byl na pracovní cestě.

,, Ahoj Alfe. " pozdravili jsme téměř zároveň s Theem.,, Čau lidi je dole."
Kývl hlavou ke svému 'domu'.,, Díky jdem na to. " vydali jsme se dovnitř. Ještě než jsme překročili práh Alf křikl.,, Všeho s mírou. Nezabijte ho prosím. Přijdu se podívat." pak se otočil a šel směrem do lesa.,, Jasný
Neboj. " ujistili jsme ho, že Erik to přežije, ale hodný na něj nebudem.

Sešli jsme do dolního patra a já začala pociťovat vztek na Erika. Těšila jsem se až ho budu vyslíchat. Minimálně dvakrát mu vrazím.,, Theo..?" zastavila jsem se kousek ode dveří kde měl být Erik.,, Ano?" zastavil se a nechápavě si mě prohlídl.,, Chtěla bych tam jít nejdřív sama. Prosím. " usmála jsem se a čekala na odpověď.
,, Dobře, ale kdyby něco zkoušel tak dej vědět, budu tady. Nelíbí se mi, že tam jdeš sama, ale vím že to potřebuješ, ten vztek musí ven." pohladil mě potváři a já se na něj děkovně usmála.

Vešla jsem posuvnými kovovými dveřmi do téměř prázdné místnosti bylo tu jen umyvadlo, postel, silná bílá zářivka a stůl se dvěma židlemi. Zdi byli šedé a prázdné. Na jedné zdi bylo jen vyryto." Radši umřít než promluvit." Erik seděl na posteli, ale jakmile mě zpozoroval. Postavil se a zamířil ke mě.

,, Stůj!" křikla jsem a on zabrzdil.
,, Liz já..." nenechala jsem ho domluvit.,, Drž hubu a sedni si. Jestli si myslíš, že na tebe budu hodná tak to jsi na omylu, za to všechno co jsi udělal by sis zasloužil dostat pořádně přes držku." chtěl něco říct, ale na poslední chvíli si to rozmyslel otočil se a sedl si na bližší židli ke mě.,, Dělal jsem to pro tebe chtěl jsem aby jsi byla šťastná a......." vrhla jsem po něm vražedný pohled a on ztichl.

,,Kdyby jsi chtěl, abych byla šťastná neseděl bys teď na téhle židli, ale byl bys 20 000 kilometrů daleko! Kdyby jsi tu nebyl tak by se nic z toho nestalo Thea by kvuli tobě nepostrelili Coul by se neztratil. Šel jen vydýchat hádku s tebou a zkončil s kulkou v zádech. A já s Theem by jsme nekončili v pasti! Nebýt tebe. Pokud ti to nedochází mohli jsme umřít!" křičela jsem řvala jsem a on jen tupě zíral a při poslední větě se usmál.,, Je tady něco k smíchu?!" stála jsem před ním a on ke mě zvedl hlavu.,, Jo protože jsi to řekla špatně on by umřel ne ty. Jeho není škoda není pro tebe dost dobrý podívej se na něj je jak malý štěně který nemá mámu a na to balí holky." jednu jsem mu vrazila a naprosto vytočeně jsem se na něj podívala. On se zase usmál.,, Jsi pořád stejná rázná, ale zranitelná, veselá i přísná." ,, Jo pořád jsem stejná teda skoro, ale ty ses změnil stal se z tebe arogantní imbecil. Který mě chce zničit! Teď, ale k věci co Hunter chystá proč chytá Wolfiny a kolik jich už má!?" založila jsem si zase ruce na prsou a propalovala jsem ho pohledem.,, Proč ti to mám jako říkat?" praštila jsem rukou do stolu a rozkřikla jsem se.,, Protože mi to sakra dlužíš aspoň to mi dlužíš, když ne nic jiného!!"

Po dvou hodinách tahání věcí z Erika jsem byla tak vytočená že jsem se šla vybít na střelnici. Hlavou mi běhalo všechno co jsem se dozvěděla od Erika. Hunter používá krev wolfinů, aby mutoval jiné lidi a zvířata. Lidi to má udělat odolnější proti wolfinům a zvířata mají na wolfimy a foxin útočit, aby se nedostali z lesů do města. Dal nám i místo kde má svou základnu takže teď stačilo vymyslet plán jak ho dostat. A taky jsem se zjistila, že Hunter má recept na tulátku díky které se dají ovládat Wolfini.

Teď s Erikam byl Theo a Alf. Předala jsem jim ho dost zřízenýho. Nakopla jsem ho vrazila mu několikrát pěstí a málem jsem mu zlomila zápěstí. Theo s Alfem se pokoušeli dostat z něj rozmístění hlídek kolem jeho základny snad se jim to povede.

O hodinu později už jsme stáli všichni kolem Alfova stolu v tělocvičně a vymýšleli jsme plán na zničení Hunterovo laborky.,, Rozdělte se do dvojic jeden tu zůstane a bude na příjmu kdyby bylo třeba zavolat pomoc nebo tak. Byli tu všichni Sebastien, Coul, Tom i ta blonďatá potvora.,, Poslouchejte mě. Jako parťáka nebo parťačku si vemte člověka, kterému věříte stejně jako sobě možná víc. Budete si chránit záda nebude to procházka růžovou zahradou bude to nebezpečný boj.

Blondýna se vydala lehkým klusem k Theovi ten mě chytil za ruku a díval se na ní. Ona zjevně nezaregistrovala, že mě Theo drží a nesměle se ho zeptala.,, Mohla bych být s tebou? " Theo se usmál a řekl.,, Nevěřím ti natolik, abych si tě vzal za parťačku promiň. A navíc už parťačku mám a nejen to." bylo hezký jak jí odpálkoval, ale bylo mi jí trochu líto.,, Hele? " otočila se zpět na nás.,, Co je?",, Myslím, že Sebastien taky nemá parťáka co se ho jít zeptat?" ukázala jsem na Sebastiena, který procházel mezi lidmi, kteří už si povídali po dvojicích.

Rychle vy dva tudy vy támhle kryjte si navzájem záda. S Theem jsme to vyřešili následovně proměnil se a já mu nasedla na záda. Ostatní se na nás jen udiveně podívali.,, To nepochopíte
, ale věřte že takhle je to nejlepší způsob jak si krýt navzájem záda. Nikdo nás nenapodobil jen blondýna a Sebastien.,, Myslím, že to zkusíme taky." řekla a usmála se.,, Fajn tak jdem. Dlouho jsem s Theem nejela a zjistila jsem, že mi to chybělo líbí se mi pohupování jeho kroků.

Došli jsme na svoje pozice a čekali jsme na hlídku objevila se přesně na čas. Podívala jsem se do leva kde byla blondýna a Sebastien kývli na mě a já se podívala na druhou stranu tam byli Coul s Tomem. Taky kývli a tak jsme se vydali do boje...

Už jen pár kapitol. Snad se vám bude líbit moje ukončení této knihy těšte se bude to ještě napínavé. 😇

Who I am? Kdo jsem?  Dokončeno✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat