12. Bojan

5.1K 381 88
                                    


Plašim se da oči zatvorim jer bi mogla da bude varka ovo što stoji ispred mene. Imam je, nemam je, tu je, nije tu, obuzima me, pušta me, želi me, voli me, ne da me i opet se bojim da sanjam njene usne kako klize po mojima i ako je dotaknem plašim se da će jednostavno nestati. "Tijana, nemoj..." kliznula je jezikom preko mojih usana i ni malo nježno sam je gurnuo uz zid iza nje. Znala je šta mi radi svakim potezom, a sad me svjesno izaziva.

"Šta nemoj? Voliš kad te ljubim, kad te diram..." jače je pritisnem tijelom i ona zacvili prepuštajući se vatri koja je među nama gorela.

"Izazivaš me. Guraš me preko granica izdržljivosti i kontrole koju imam. Predugo te nisam imao u krevetu, čak toliko jako te želim da trenutno ne mogu razmišljati, a znam da trebamo riješiti mnogo toga među nama" teško dišemo oboje, pritisnuti jedno uz drugo. Njene usne me mame, želim da ih uzmem, koža mi gori od potrebe za njenim dodirom, a ona se izvija pod mojim rukama i poziva me pritišćući grudi uz moje. Previše vremena je prošlo od kako sam je poslednji put obljubio, od kako je uzdisala opijena požudom i od kako se raspadala u vrtlogu strasti, a ja je držao potpuno uz sebe.

"Trebalo je mnogo ranije da te izazovem i da te natjeram da se pokreneš. Ali ni sad nije kasno zar ne" podiže jednu nogu i obgrli me oko struka njome i ja je uhvatim ispod stražnjice dlanovima tako da je namjestim oko sebe pritiskajući njen centar požude krutim udom pokazujući joj efekat koji ima na mene. Od samog početka je isti. Na samo jedan vragolast pogled iskrica želje bi se zapalila u  meni i goreo bi od potrebe da zaposjednem njeno tijelo i odvedem je u blaženstvo.

"Dušo, znaš gdje ovo vodi zar ne" glavu stavim na pregib njenog vrata i usnamq dotaknem vrelu kožu. Snažnije me zagrli i zamumlja od užitka.

"Ako je spavaća soba, nemam ništa protiv" jedva hodam koliko sam krut, a njeno meškoljenje ne pomaže u tome. Uzdiše i tiho cvili dok je nosim prema našoj sobi. Spustim je pored kreveta i nježno uzmem lice u dlanove, proučavajući svaki centimetar na njemu. Šminku je skroz uklonila, a usne koje su bile krvavo crvene sad su roze. Dotaknem ih prvo prstima da bi već sledećeg trenutka jezikom prelazio preko njih tražeći da me pusti unutra. Njeni prsti su stegli moju kosu i predala mi se kroz poljubac. Obožavao sam je više nego ranije, trebao sam je kao nikad.

Njeni prsti su petljali po mojoj odjeći nestrpljivo skidajući komad po komad s mene i bacajući ih po sobi sve dok nisam ostao potpuno nag pred njom. Voljela je moje tijelo, voljela je da me posmatra kad god je imala priliku za to. Nikad joj ne bi to uskratio jer i mene samog to podiže u nebo i prija mi, jednostavno me imponuje želja u njenim očima. Šta je nagost tijela pred njom kad je duša odavno ogoljena i predana na milost u njene ruke? Sve bi opet uradio isto i u sledećem životu. Birao bi nju za ljubav, za sreću, za snove, za budućnost, bez trunke kajanja i razmišljanja. Bila je jedina žena koja je pokazala da lijepa glava nije uvijek prazna.

Usnama je dodirnula moj vrat i polako lijeno, mučeći me dodirivala je moje grudi pa moj stomak. Gubio sam se u požudi, nisam mogao misliti ni o čemu trenutno. Prepuštao sam se njenim dodirima, uživao u mekoći njenih usana na mojoj koži i jednostavno bio njen.
Vreli dlanovi su kliznuli preko mojih golih leđa a nokti su me malo zakačili. To je bio okidač i trebao sam je golu ispod sebe.
Svlačim joj majicu preko glave i posmatram jedre grudi i mliječnobijelu kožu. Znam svaki centimetar napamet.

"Voli me" šapnula je na moje uho. Nisam htjeo da pokvarim trenutak, ali sam se lelujao između vrtloga požude i potrebe da joj ugodim. Svaki spoj mojih prstiju s njenom kožom je bio kao elekteošok i potres za moje tijelo. Grudnjak je nestao negdje na podu i svukao sam i ostalo s nje. Ne mogu da je uzmem polako, bar ne prvi put večeras. Treba mi oslobođenje i znam da će ovo biti žestoko.
Štipnem joj bradavice i napadnem usne u isto vrijeme, pa je položim na krevet.

Ljubav ili nešto drugoWhere stories live. Discover now