7

101 6 0
                                    


Teden, ki sva ga preživela skupaj, je bil prečudovit. Vzel si je čas zame in namenjal mi je pozornost, ki je nisem bila deležna pri nikomur doslej. Poleg tega pa sva uživala v seksu. Kljub temu pa sva še vedno imela probleme. In tem je bilo ime: Nikki, James, poroka, ločitev. Ja, še vedno se nisem odločila, da mu bom povedala za tisto, kar sem vedela.

Bil je še en dan na snemanju. Ker je Nikki prišla nazaj, sva se zaprla v njegovo garderobo. Tudi meni se je mudilo, saj sem dobila na obisk svoje starše. Vendar vzela sem si pol ure časa zanj. Saj sem neprestano hrepenela po njem.

"Doma sem!" sem zaklicala, ko sem prišla domov. Jamesa ni bilo. Bila pa sta oče in mama, ki sta sedela v kuhinji.

"Oh, končno!" se me je razveselila mama.

"Kako je bilo na snemanju?" me je nemudoma vprašal oče. Oba sta bila navdušena nad mojim novim delom. Pravzaprav se mi je zdelo, da podpirata moje ideje in da se lahko zanesem nanju, čeprav nista odobravala moje zveze.

"Odlično," sem se nasmehnila.

Zvečer, ko sem se pripravljala na naslednji dan, je nekdo potrkal na moja vrata. Vstopila je moja mama.

"Ljubica, pogovorila bi se s teboj," je dejala.

"O čem?" sem se ozrla k njej.

"O tvoji poroki."

Zavzdihnila sem.

"Nisva že predelali to?" sem vprašala.

"Sva, ampak ... Zdi se mi, da se nekaj dogaja s teboj," je dejala. Pogledala sem jo. Ja, res se je nekaj dogajalo z menoj. Nisem vedela, kaj naj ji odgovorim. Naj ji povem za Iana? Ne, bolje je, da sem tiho. Obsojala bi me.

"Nič posebnega," sem skomignila z rameni.

Sumničavo me je premerila.

"James pravi, da se veseliš snemanja," je počasi začela. Dvignila sem obrv. "Mar je nekdo v ekipi, ki ti je všeč."

Sranje, sranje, sranje! Ugovorila je.

"Pravzaprav je," sem zamrmrala.

"Kdo?" je postala pozorna na moje besede. Najraje bi zarila glavo v pesek, kot noj, in je nikoli več dvignila. Počutila sem se krivo, čeprav ... Ni bila edina oseba, ki je vedela. Vedela je skoraj celotna ekipa Vampirskih dnevnikov in Originalnih.

"Ian S..Somerhalder," sem zajecljala.

"Tisti, s katerim igraš?" je bila presenečena.

Skesano sem pokimala.

"Ljubica, če je tako ... Zakaj potem vztrajaš pri poroki z Jamesom?" me je vprašala. Dvignila sem pogledal proti njej. "Če si zaljubljena v Iana, zakaj se želiš onesrečiti? Mar ne bi bilo bolje, da si z njim?"

"Poročen je," sem dejala.

"Samo en nasvet ti bom dala; bori se za njegovo ljubezen," je dejala. Nato je zavzdihnila. "Najbolje, da grem spati. Utrujena sem."

Zaželela sem ji lahko noč, nato pa se namestila v posteljo. Vedela sem, da ima prav. Čeprav je bil Ian zaseden, bi se morala boriti zanj. Ampak kako? Kako naj se borim za moškega, ki je bil poročen, njegova žena pa ga je varala? Mogoče pa ... Mogoče bi se morala pogovoriti z njim. Odločila sem se. To bom storila jutri.

* * *

Zbudila sem se ob devetih. James je bil že v službi, starša pa sta očitno že bila zunaj. Najprej sem se odpravila pod tuš, nato pa se pripravila za oditi na snemanje. V mislih sem vadila pogovor z Ianom. Le kako mu bom povedala? Pojma nisem imela. Fotografije v moji torbici so bile še vedno. Najbolje bi bilo, da mu jih najprej pokažem.

You, you and ... you!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt