Κεφάλαιο 1

355 64 25
                                    

Γειά σας! Το όνομα μου είναι Kim Seo Jun και είμαι μίσος Κορεάτης και Έλληνας, αλλά μένω μόνιμα στην Ελλάδα από τότε που ήμουν μωρό. Η μητέρα μου είναι ελληνίδα και ο πατέρας μου κορεάτης. Είμαι στην Τρίτη Λυκείου. Τον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, και το χόμπι μου είναι να παίζω παιχνίδια ψυχαγωγίας και επιστημονικής φαντασίας.

 Τον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, και το χόμπι μου είναι να παίζω παιχνίδια ψυχαγωγίας και επιστημονικής φαντασίας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τώρα είναι βράδυ και έχω τελειώσει τα μαθήματα και το διάβασμα μου. Βγήκα να κοιτάξω για λίγο τα αστέρια, όπως συνήθως. Σήμερα έχει πανσέληνο και το φεγγάρι είναι πανέμορφο. Κοίταζα αφηρημένα τα αστέρια, μέχρι που είδα ένα αστέρι να πέφτει. Αμέσως έκλεισα τα μάτια μου και έκανα μία ευχή.

<Μακάρι η ζωή μου να άλλαζε.... Μακάρι κανένα παιδί να μην με ξανά ενοχλούσε ποιά..... Σε παρακαλώ αστέρι, μπορείς να μου στείλεις έναν άγγελο, ο οποίος θα με προστατεύσει;>

Είπα με όλη μου την καρδιά και έπεσα να κοιμηθώ.

Dream flashback.

??: Γειά σου, πώς σε λένε;

Με ρωτάει ένα μικρό αγοράκι με ένα πλατύ χαμόγελο.

Seo: Με λένε Kim Seo Jun!

Του είπα και ανταπέδωσα στο χαμόγελο του.

??: Τι σόι όνομα είναι αυτό;;

Είπε και γέλασε κοροϊδευτικά.

Seo: Είναι κορεάτικο όνομα.

??: Δηλαδή είσαι κορεάτης;; Γι'αυτό είσαι έτσι;

Seo: Είμαι και μισός έλληνας! Τί εννοείς πώς είμαι έτσι;;

??: Εεε παιδιά! Αυτό το παιδί είναι κορεάτης. Κοιτάξτε πώς είναι!

Όλα τα παιδιά που ήταν στην παιδική χαρά μαζεύτηκαν γύρω μας. Όλοι με κοιτούσαν σαν να ήμουν ένας εξωγήινος. Ψήθιζαν μεταξύ τους, λέγοντας συνέχεια <Κοιτάξτε πώς είναι!> λες και δεν τους άκουγα.
Ξαφνικά το αγόρι που στην αρχή μου μίλησε, με έσπρωξε και έπεσα κάτω.

Η φύλακας Άγγελος μουWhere stories live. Discover now