Κεφάλαιο 12

90 28 9
                                    

Μετά από 10 εβδομάδες.

Η φιλία μου με την Αγγελική, συνεχίζει ακόμα. Κάνουμε παρέα σε κάθε διάλλειμα. Τώρα που περπατάω στους διαδρόμους του σχολείου μαζί της, κανένα παιδί δεν τολμάει να μου πετάξει χαρτάκια, να μου βάλει τρικλοποδιά ή να με κοροϊδέψει μπροστά της.
Έχω να κάνω τις ασκήσεις των άλλων, 10 εβδομάδες.

Επίσης τυχαίνει στα καλά καθούμενα να έρθει σπίτι μου, χωρίς να με προειδοποιεί πιο πριν, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, το σπίτι μου είναι και δικό της. Βγαίνουμε μερικές φορές βόλτες για σουβλάκια ή και παγωτό. Μας αρέσει η ίδια γεύση παγωτού, bueno.

Μπορεί κάποιες φορές να με βαράει ελαφρά, αλλά σημασία έχει για μένα που δε με πονάει πολύ. Έπειτα ο τρόπος με τον οποίο με χτυπάει δεν είναι από μίσος, αλλά επειδή νοιάζεται για μένα.
Ποτέ μου δεν φανταστικά ότι θα είχα ένα φίλο. Είναι η πιο ωραία αισθητική που είχα βιώσει στην ζωή μου. Δεν περίμενα να γνωρίσω ένα άτομο σαν την Αγγελική. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για αυτήν. Είναι ένα υπέροχο άτομο, φτάνει μόνο να την κοιτάξεις για να το καταλάβεις. Την κακόλογουν επειδή την ζηλεύουν, δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι καλή.

Όσο για το ξύλο.... Ακόμα συνεχίζει να βαράει παιδιά. Πήγε μια μέρα να πάρει διήμερη, επειδή χτύπησε ένα αγόρι που ενοχλούσε μία από τις φίλες της. Τον κατάντησε στ'αλήθεια για νοσοκομείο. Μετά, όταν οι δάσκαλοι την ρώτησαν, για πιο λόγο τον έδειρε... Είπε ψέματα πως την είπε χαζή. Αν η φίλη της δεν τους έλεγε την αλήθεια, σίγουρα θα την είχε πάρει την διήμερη.

Η Αγγελική έκανε μια καινούρια φίλη. Μαντέψτε ποιά είναι............................. Η μητέρα μου! Πηγαίνουν μαζί για ψώνια και περνούν κι εμένα μαζί τους να κουβαλάω τις σακούλες. Όταν είναι στο σπίτι μου, τραγουδάνε τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ εγώ ακούω τις συναυλίες τους. Πραγματικά η Αγγελική έχει πολύ ωραία φωνή. Μαγειρεύουν μαζί διάφορα φαγητά. Και δεν λείπουν τα αστεία που λένε μεταξύ τους. Κάνουν σαν να είναι αδερφές.

Θα ήθελα και εγώ να γνωρίσω τους γονείς της. Θέλω να δω ποιοι άνθρωποι γέννησαν ένα τόσο όμορφο πλάσμα, σαν αυτήν και σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

Τέλος πάντων να μην τα πολύ λόγο. Σήμερα είναι Σάββατο και θα πάω μαζί με την Αγγελική και την μητέρα μου στα mall. Αυτό μας το πρότεινε η Αγγελική.
Πήγαμε με το προαστιακό και έκατσα δίπλα της.

Όταν φτάσαμε, ξεκινήσαμε από τα μαγαζιά. Πήγαμε πρώτα στα tally weijl, μετά στα zara, αργότερα στα Stradivarius και σε πολλά άλλα μαγαζιά. Εγώ κρατάω 5 σακούλες, ενώ η Αγγελική και η μητέρα μου από μία. Πονάνε τα πόδια μου τόσες ώρες που περπατάμε. Απορώ πως μπορούν και τρέχουν ακόμα.

Η φύλακας Άγγελος μουWhere stories live. Discover now