Κεφάλαιο 39

56 12 4
                                    

Μετά από 17 ώρες.

Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα, η Αγγελική με αποχαιρέτησε και έφυγε με τον Σταύρο για το σπίτι της.
Και στο αεροδρόμιο με το ζόρι κοιμήθηκε 3 ώρες, δεν μου μίλησε, ούτε χάζευε στο κινητό της. Κοιτούσε συνέχεια από το παράθυρο με ένα περίεργο βλέμμα.

Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πια είναι στην πραγματικότητα. Τι μου κρύβει τόσο καιρό. Μα πως θα το κάνω αυτό, αφού δεν πρόκειται να μου πει ποτέ τίποτα.

Οι γονείς μου πήγαν για ψώνια, εφόσον δεν έχουμε τίποτα στο σπίτι να φάμε.
Την στιγμή που πήγαινα στο δωμάτιο με την βαλίτσα μου για να τακτοποιήσω τα ρούχα μου, ακούω το κουδούνι της πόρτας να χτυπάει. Την άνοιξα και είχε έρθει η Αναστασία. Την έβαλα να κάτσει στο καναπέ του σαλονιού και της έφερα κάτι να πιει.

Αναστασία: Που είναι οι γονείς σου;

Seo: Δεν είναι σπίτι, έχουν πάει για ψώνια. Τι έγινε;

Αναστασία: Λοιπόν... Ήρθα να σου μιλήσω για την Αγγελική!

Seo: Έπαθε πάλι κάτι;; Που είναι τώρα;;

Είπα ενώ σηκώθηκα όρθιος από το άγχος μου.

Αναστασία: Όχι! Μην ανησυχείς τώρα είναι καλά και κοιμάται. Ήρθα εδώ να σου μιλήσω για εκείνην.

Είπε και όλη μου η προσοχή έπεσε πάνω της.

Αναστασία: Η αλήθεια είναι ότι δεν μεγάλωσα εγώ την Αγγελική και τον Χρήστο. Εγώ απλώς ήμουν μία απλή καθαρίστρια στο σπίτι τους όσο εκείνοι έλειπαν.
Μετά το θάνατο των γονιών τους, η εταιρεία κληρονομήθηκε σε εκείνους. Οι συγγενείς τους όμως θέλανε να την πάρουν και να την κάνουν δική τους, για αυτό πήραν τα παιδιά σε άλλο σπίτι να μείνουν και να τους μεγαλώσουν. Εφόσον ο Χρήστος ήταν ο μεγαλύτερος, θα έπαιρνε πρώτος εκείνος την ευκαιρία. Έτσι οι συγγενείς τους ήθελαν να τον προετοιμάσουν για να τον ελέγχουν σαν μαριονέτα. Αλλά εκείνος εξαφανίστηκε όταν ήταν 18 χρόνον και από τότε δεν βρήκαμε σημάδι από εκείνον.... Φάγαμε το κόσμο για να τον βρούμε.....(Τα μάτια της βούρκωσαν)
Ύστερα από την εξαφάνιση του, η Αγγελική έπρεπε να πάρει την εταιρεία. Όμως οι συγγενείς της, την έστειλαν σε ένα ορφανοτροφείο διότι δεν την ήθελαν από τόσο μικρή.... 10 χρόνον.
Έκατσε στο ορφανοτροφείο 2 χρόνια και επέστρεψε στο δικό της σπίτι.... σαν να ήταν άλλος άνθρωπος. Δεν ήταν πια εκείνο το γλυκό και φοβισμένο κοριτσάκια. Έγινε ένας πολύ σκληρός και άγριος χαρακτήρας.
Αποφάσισε να μάθει king boxing, ψάχνοντας ταυτόχρονα για τον αδερφό της... ΛΤον αγαπούσε τόσο πολύ!
Πήγε στο ίδιο λυκείου που έχει πάει ο Χρήστος και όταν έμαθε για τα παιδιά που του έκαναν bullying, άρχισε να τους χτυπάει για να πάρει εκδίκηση.
Έπεσε σε κατάθλιψη! Δεν ήθελε να ζει πια. Προτιμούσε να πεθάνει. Αλλά εμείς δεν την αφήσαμε να αυτοκτονίσει
Οι βαθμοί της πέσαμε, αφού δεν ακουμπούσε καν τα βιβλία. Δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου. Έκλαιγε συνέχεια μόνη της. Όλο χτυπιόταν και έβλαπτε το σώμα της.
Και το χειρότερο όμως είναι ότι οι συγγενείς της, την εκβιάζουν για να της πάρουν την εταιρεία.
Τους φοβάται κατά βάθος, αν και δεν θέλει να το παραδεχτεί. (Πλέον έκλαιγε)
Αλλά... Ξαφνικά η επιθυμία της να πεθάνει έφυγε... όταν γνώρισε εσένα.... Είσαι ο μόνος που μπορεί να την σώσει...!

Η φύλακας Άγγελος μουWhere stories live. Discover now