Táto cica bude moja

8.5K 500 62
                                    

 Po dvoch týždňoch som konečne dopísala 🤗🤗🤗a máte to tu.  😊Komentár.......nemám slov.😏🙄 Komentujte vy radšej.👈👍 Hmmm, akurát, že asi by sa mi ľahšie písalo o vražde🙄😲 ako   toto, ale to už posúďte sami.😉


Ráno sa mi  ozvala Zelenoočko ešte pred školou. Vlastne ešte predtým, než som roztiahol závesy.  

"Hmmm, dobré ráno, to sa ti muselo niečo pekné so mnou snívať, keď mi takto ráno voláš." Na druhej strane bolo počuť chichot. 

"Dobré ráno. Až tak moc si nenamýšľaj." Vedel som si hneď predstaviť jej jemný úsmev, sklopený pohľad a červeň v lícach, čo jej mimochodom veľmi pristalo. Vtedy bola na zjedenie. K tomu šteklivé predstavy o jej fantáziách a niekto už bol úplne hore. Vzdychol som si.

"Takže naozaj sa ti nič pekné so mnou nesnívalo?" Cez škáru medzi závesmi mi akurát zasvietilo slnko do očí, až som si musel jednou rukou prikryť tvár.

"Hmm, nepoviem. Ale iné som chcela. Donesiem ti ráno motorku." Hneď ma prebralo.

"Prídeš ku mne? A zobudíš ma sladkým bozkom?" Zasmiala sa.

"Nie, do školy. A mimochodom už si hore."

"Ale, nooo, to prvé by sa mi páčilo viac. Som ochotný hneď zaspať. Hmmm?" 

"Chi, chi, nie."

"Škoda."

"Počkáš ma pred školou?"

"Iba ak mi sľúbiš poriadnu pusu."

"Fajn, bude aj pusa." Takýto prísľub sa mi páči. 

"Ale potom ma musíš aj odviesť, lebo vieš, že ja nemôžem, zlomená noha, veď vieš." Moja fantázia začala pracovať na plné obrátky.

"Potom sa dohodneme, tak zatiaľ."

"Pá."  Ach. Tak teraz už nezaspím, asi ten čas využijem inak a potom si dám sprchu.  Zasmial som sa a zatvoril viečka, pod ktorými sa mi už začali objavovať zaujímavé obrazy.

* * * 

Stál som opretý o múrik a obzeral sa po parkovisku. Mal som dobrú náladu.  Za sebou plodné ráno, osviežujúcu sprchu, voňaj som ako oceán a kto vie čo bude poobede.  Zaregistroval ma Maťo a blížil sa ku mne. 

"Čau kámo, čo ty tu?" Ešte som mal v pamäti, ako mi dohováral, že spolu so Zelenoočkom nepasujeme, tak som mu podhodil niečo na podráždenie.

"Čau, no obzerám babenky. Začína byť teplo, sukne sa skracujú." Už sa nadychoval.

"Pokoj, veď sa poobzeraj aj ty, to nie je hriech, aj do kina chodíš a pozeráš." Nakoniec vyfučal ako prasknutá lopta a nepovedal nič. Práve na to išli okolo prváčky v kraťasoch a dám krk na to, že si ich poriadne poobzeral aj on. Spustil som  smiech, až sa za nami obzerali aj tie dve a Maťo prekrúcal očami a dával mi to za vinu.

Vtom som začul zvuk motorky,  hlboký a dunivý. Hneď som sa zapozeral, za tým zvukom. Na parkovisko vošla moja láska. Zaparkovala, ale trochu ďalej a spoza auta bolo vidieť iba postavu  hore na motorke.  Toto rozhodne nebola moja bunda. Čierna koženka bola pekne vypasovaná. Keď prehodila nohu cez motorku bolo vidieť, že aj rifle sedia na tom tvarovanom zadočku dokonale.  Dala dolu prilbu a  rozpustila si vlasy, do ktorých jej  zafúkal vietor a oni sa zavlnili do dokonalého účesu. Toto vyzeralo ako z gýčovej reklamy.

"Tak táto cica bude moja Maťo." 

"Sebo, ja som myslel, že... " Dosť naštvane na mňa zazeral.

V tvojich očiachWhere stories live. Discover now