Alıntı

5.4K 282 151
                                    

Vote+ yorum 🖤

"Kulübü devretmek istediğine emin misin? Yani yıllarca o işi yapıyordun ya o yüzden zor olmayacak mı senin için?"

Araf dudaklarını birbirine bastırdı ve elmacık kemikleri daha da çok belirginleşti. Onun için bu konu netti. Kahverengi ve grinin harmanlandığı gözleri saniyelik Sahraya dönerken "bu konuda netim. Bir karar verdim ve sonuna kadar da arkasında olacağım. Zaten bu hiç düşünmediğim bir şey değildi. Sadece işleme dökmek için kulüpten daha değerli bir gerçeğe ihtiyacım vardı" diyerek "ve ben asıl gerçeğimi buldum" diye ekledi.

Sahra'nın dudaklarında bir güneş açarken iyiki diye düşünüyordu. İyiki bu adamı tanımışım...

Araba sessizlik içinde ilerlerken Sahra etrafı izliyordu. Yapraklar bir bir dökülüyor, zaman tek tek akıyordu. Sonbahardaki yapraklar... Bir insanın hayatındaki anılar gibiydi. Eteklerimizdeki yapraklar bizim geçmişimiz. Ve biz o geçmiş olmadan bir hiçiz.

Araba usulca varılması gereken yerin önünde durduğunda Araf'ın sıcak eli Sahra'nın soğuk elini buldu. İkiside irkilirken "neden üşüdüğünü söylemedin?" diye kızdı Araf. Sahra üşümüyordu ki. Ya da hissetmiyordu.

"Üşümüyorum bence sen çok sıcaksın."

"Hayır sen fazla soğuksun."

"Ölü bir ten gibi mi?" Diye sordu Sahra ve güldü. Karşısındaki adamın gür kaşları birbirine değecek derecede çatılırken "ölüm nereden geldi şimdi aklına? Saçma sapan konuşma da aşağıya in!"dedi ve elini kendisine çekip arabadan indi.

Ölüm. Yaradılıştan var olmuş ve ölümün öldüğü gün ölecek bir kayıp.
Ölüm. Bütün tenlerde imzasını barındıran kâtil.
Ölüm. Her an ensendeki nefes.




Finale adım adım yaklaştığımız ve size en iyisini vermek istediğim için yeni bölümün gelmesi biraz sürecek. Sabrınız için şimdiden teşekkürler😂🙊

Alıntıdan anladıklarınızı yorum olarak görmek istiyorum.

En az 60 yorum ve 60 vote bekliyorum. Sizin için az tuttum sayıyı😂💕 GÖRÜŞMEK ÜZERE💕

Çıkmaz Sokak  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now