Κεφάλαιο 1

4.2K 241 5
                                    

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινα μόνη μου. Με μοναδική μου οικογένεια την Εύα την κολλητή μου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

3 μέρες πριν

"Αγάπη μου φεύγουμε" μου φώναξε η μαμά μου και εγώ κατέβηκα γρήγορα από το δωμάτιο μου.

"Καλή δουλειά" της είπα και με φίλησε στο μέτωπο. Έστειλα ένα φιλί στο μπαμπά από τη μπαλκόνι γιατί είχε κατέβει στο αμάξι.

Οί γονείς μυ δουλεύουν σε μια μεγάλη αλυσίδα supermarket. Η μαμα μου στα ταμεία και ο μπαμπάς μου είναι διευθυντής του καταστήματος. Τους αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Είναι και οι δύο εξαιρετική γονείς. Με μεγάλωσαν με αξίες και ηθική και εκαναν τα πάντα για να με κάνουν έναν σωστό άνθρωπο. Και τους χρωστάω πολλά

Σήμερα δούλευαν και οι δύο απόγευμα οπότε θα περνούσα μόνη μου τη μέρα. Όταν έφυγαν έφαγα και ανέβηκα στο δωμάτιο μου να διαβάσω. Την άλλη βδομάδα ξεκινάνε οι πανελλήνιες και έχω ψηφίσει στο διαβασμα.

"Ναι ρε Έλλη όμως θες να περάσεις ΙΑΤΡΙΚΉ" μου υπενθυμίζει το υποσυνείδητο μου.

Αφού διάβασα αρκετές ώρες πήρα τηλέφωνο την Εύα να έρθει σπίτι μου να δούμε καμία ταινία. Με την Εύα είμαστε αχώριστες πάρα πολλά χρόνια. Μας ταιριάζει γάντι η παρόμοια μαζί δεν κάνουμε και χωριά δεν μπορούμε.

Κάπως έτσι κυλάει η καθημερινότητα μου. Με μπόλικο διάβασμα άντε και καμία βόλτα με την Εύα. Η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου είναι αρκετά αυστηροί με τις εξόδους μου. Με αφήνουν να βγαίνω αλλά σε συγκεκριμένα μέροί με συγκεκριμένά ατομα που εμπιστεύονται και εννοείτε συγκεκριμένες ώρες.

Έχω αρχίσει όμως να βαριέμαι. Δεν λέω είναι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή μου. Έχω δύο υπέροχους γονείς που με λατρεύουν, μια κολλητή η οποίά θα έκανε τα πάντα για εμένα όμως λείπει κάτι από τη ζωή μου. Δεν ξέρω τι. Ίσως αυτή η φλόγα του....ρισκου. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω σωστά αλλά η ρουτίνα της καθημερινότήτας μου είναι το λιγότερο βαρετή.

Καθώς βλέπαμε τη ταινία με την Εύα το κινητό μου άρχισε να χτυπά. Ήταν η κυρία Ματίνα η συνάδελφος της μαμάς. Μα καλά γιατί με παίρνει τηλέφωνο;

"Παρακαλώ;"

"Έλλη τρέχα. Έγινε μια ληστεία στο supermarket και οι γονείς σου τραυματίστηκαν πολύ άσχημα. Τους πάμε στο νοσοκομείο. Τρέξε"

Anarchy girlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα