Chapter 6

3.1K 125 3
                                    

Chodila jsem okolo něj velkým obloukem. Stále jsem byla naštvaná za to co řekl.
Po třech dnech kdy už to bylo k nevydržení,myšleno jeho pohledy,jsem byla vzteklá a nepříjemná na všechny.

,,Čau,Rox." ,,Nazdar..." Zabouchnu skřínku a pak,když si uvědomím kdo na mě promluvil se zděšená otočím.
,,Co tady děláš?" Michael zadržoval smích a prohlížel si měod hlavy až k patě. ,,Řekl bych překvapko." Pak se začal smát. Potlačila jsem nad ním oči a raději šla do třídy. ,,Ne,promiň Rox." Doběhl mě a šel vedle mě. ,,Nejsem zvyklej vidět tě...takhle." Zastavila jsem se a opřela se o stěnu.

,,Tak co tu děláš?" ,,Naše škola je vytopená. Budeš mě mít na krku celý dva měsíce." Zazubil se jako malé dítě. ,,A teď mi prosím řekni kde je tělocvična."

Dovedla jsem ho k tělocvičně. Chvíli na mě koukal a já viděla jak se mu zvedají koutky. ,,Bachaaa,Jeptiškasi našla kluka. Třeba jí konečně někdo vojede.
Michael strnul. Otočil se na toho kluka, jehož jméno neznám. Vím jen,že patří k partě ve které je Izák. Ten stál opřený o zeď s neutrálním výrazem.

,,Co to řekl?" Jen jsem zakroutila hlavou. ,,Nech to být,bro." Chci ho chytnout za paži,ale...Michael je prostě Michael.
,,Cos to o ní řekl?" ,,Hele, bejt tebou se uklidním. Tohle je naše škola jo." ,,Je mi u prdele jestli seš tu jako doma nebo jestli pícháš uklízečku, ptám se,Cos to o ní řekl?!"

,,Že si naše Jeptiška konečně zašuká." Stáli na proti sobě. ,,Michaeli,Nech to být." ,,Nepleť se do toho,Jeptiško." V tom momentu ho Michael chytl za tričko a praštil s ním o zeď. ,,Tak poslouchej,frajere. Ještě jednou jí rekneš v mojí přítomnosti ,,Jeptiško" a já ti garantuju,že ti budou dávat kosti do hromady.Jemnuje se Rox. I tvoje máma je větší jepstiška než,Rox,to mi věř,měl sem tu čest mít její dokonalej zadek v posteli. Takže se teď sebereš a omluvís se jí. Hned!"

Michael vzbuzoval strach a respekt.

,,Omlouvám se...Rox."
Jen kývnu hlavou a mračim se na Michaela. Ten kluk zmizí a Michael rozhodí rukama. ,,Co je?" ,,Seš debil."

Roxana & Zacker ✔Where stories live. Discover now