Chapter 15

2.7K 115 1
                                    

,,Zbláznila si se! Ty si nechala školy?" Michael zuří. Ostatní to radši ani nekomentují. ,,Nemám na výběr. Teď když dovolíte,musím k panu Shawnovi. Mám u něj práci."  Nechala jsem ho tam stát,naštvaného a šla do místního květinářství. Výplata nic moc,ale měsíčně to něco hodí. Když ještě připočtu peníze od Lotty. Třeba bych mohla za pár měsíců splatit tu exekuci. 

,,Rox! Musím něco zařídit. Za deset minut jsem zpátky,zvládneš to tu?" Kývnu na souhlas a dál vážu kytici. Začnu si zpívat písničku,kterou znám už od mala. Nevím od koho je,ale znám jí. 

,,Růže v zahradě,víly hrají. Láska tvá je jak poupě jarní. Lalala lalala lalala la-" Za sebou uslyším ránu a div nedostanu infarkt. ,,Dobrý den.." Červenám se jak rajče. Tenhle kluk se jmenoval Ash? Myslím,že tak se jmenoval. ,,Mohu vám nějak pomoci?" Sebral shozenou květinu a dal jí zpět do police. ,,Ne..Teda ano Já potřebuju květinu pro svou přítelkyni..Jakože něco chápete...Odkud máte tu písničku?" Začala jsem mu vázat kytici z květin,které mi padli do ruky. ,,Ani nevím. Znám jí od mala." ,,Mohu zeptat na vaše jméno?" ,,Roxana. Roxana DeSylva. Už jsem se vám jednou seznamovala. Když to se mnou seklo u Lotty." Jen přikývne. upřímně je docela vtipné jak kouká. ,,Může být?" Jen přikývne a poddá mi částku,kterou po něm požaduji. ,,Neměla jste náhou někdy bratra?" Zeptá se od dveří. ,,To bohužel nevím. Já jsem adoptovaná." Jen kývne a odejde. 

Co mělo tohle sakra být?


Hej moji zlatí. Jsem mírně opilá a doufám, že tam tolik chyb nebude. Kdyžtak pardon jo. Každopádně si užijte nový rok a těm co na to mají věk přeju hodně alkoholu a pořádnou kocovinu jakou budu mít já! Nepijte jo...Není to zdravé a už vůbec nekuřte. To taky škdí zdraví. Jinými slovy nebuďte jako já.

Roxana & Zacker ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat