Chapter 24

2.4K 107 1
                                    

Země byla studená a tak mokrá,že roztrhané tričko bylo celé promočené. Pode mnou byla spousta krve. Už ani neví odkud tekla. |Cítila jsem se zlomená. Špinavá.Použitá. A jediné co si vážně přeju je aby tomu byl už konec. Chci umřít. Jak by se na mě asi Izzak díval. Jsem odporná.

,,Tik tak. Čas vypršel!" Konečně. 

,,Pane..." Zarazil ho jeden jeho kumpán. Oznamoval,že má návštěvu. ,,Že by přeci jen přišli?" Nebyla jsem schopná slov. Jen jsem ležela a sípala. 

,,Vítáme vás pánové. No neee. Bratříčku,moc rád tě vidím. Škoda,že jste nepřišli dříve. Přišli jste o skvělou porno show! Artur si to moc užil a co se týče tady naší maličké,byla v samotném pekle." 

Zacker chtěl vystartovat,ale ten postarší muž o zastavil. ,, Dej nám tu dívku. Budu počítat do deseti,potom ti udělám z klubu fašírku. Stejně jako z tebe. Na každé střeše v okruhu jendoho kilometru mám své kontakty,kteří jsou připraveni vystřelit hned jakmile se špatně pohneš. Ronalde vydej mi tu dívku." ,,To je nám,ale krásné rodinné shledání. Roxano!" Vytáhl mě na nohy. ,,Pozdrav svého bratra! Jak dlouho jste se jen neviděli? Pár let to bude." Dívala jsem se na Asherona. Měl v očích takový divný výraz. ,,Asherone, pověz jak pak ti tenkrát bylo,když ti řekli,že se tady Roxana ztratila? Bylo ti hrozně,že. Věř,že nebylo nijak složité tvou matku uplatit. Pár milionů a bylo to. Teď mi pověz jaké by to bylo ztratit jí podruhé? Nic ve zlém bratříčku,ale ty tvoje kontakty... Oba víme,že blafuješ." Jeden rychlý pohyb a já mě na krku opět studil kov. ,,Dej mi moje peníze a já jí třeba nezabiju." Přestávala jsem pomalu vnímat. Kov se mi zaryl do krku hlouběji. Vydala jsem zvuk,který měl připomínat křik.

,,Počítám do tří,Ronalde." ,,Do toho." 

,,Raz.....Dva......Tři."

Roxana & Zacker ✔Where stories live. Discover now