Chapter 20

2.7K 128 0
                                    

Jiný pohled- Zacker (Pro ttrochu toho napětí) 

,,Roxano!" Vletěl jsem do jejího bytu. Všude byl chaos. Všechno rozbité a rozházené. Není tady. Sakra! Další místo,které mě napadlo,že by mohla být byl bar o Lotty. Jenže tam taky ne. AKorát jsem zbytečně vyděsil Lotty skoro k smrti. 

,,Hej  hoši! Neviděl někdo z vás Roxanu? Nebyla tady? Tak deset dvacet minut zpátky?" Byl jsem zoufalý. Už jsem nevěděl kde hledat. ,,Proč jí hledáš?" Asheron mě zastavil před barem. ,,Její byt je úplně na ruby. Když sme volali,někdo tam byl. A jáá mám teď hodně špatnej pocit." Prohrábl jsem si vlasy. Asheron zbledl. Byl najednou jako stěna. ,,Co je?" Najednou mi přistála rána. Ale pořádná. ,,Ty kreténe! Nechal si aby jí někdo unesl! Přísahám Bohu,že jestli se jí něco stane tak tě zabiju!" Nebránil jsem se. Absolutně jsem nevěděl o co mu jde. ,,Co to tu meleš sakra! Proč máš takovej zájem o mojí holku!? Máš kurva snoubenku ty debile! A jestli si myslíš,že-" ,,O to tady vůbec nejde!" Teď jsem to nechápal ještě víc. Asheron byl sakra můj kámoš. Nikdy se nechoval takhle divně. Dokonce ani když si začínal s Alex.

,,Můžeš mi kurva vysvětlit,proč máš takovej strach o Roxanu?!"

,,Protože je to moje sestra! Moje malá ségra! Máš ty tušení jak dlouho jsem jí hledal! A teď...Když jsem jí našel a chystal se jí to vysvětlit tak se to zase posralo sakra!"

Roxana & Zacker ✔Where stories live. Discover now