Chapter 22

2.5K 113 0
                                    

,,Kde seš kurva sehnat tolik peněz?!" Asheron začal vyšilovat. Nedivým se mu taky bych začal,ale někdo tady musí řídit. ,,Počkáš venku. Ty už si svoje přání promrhal. Já ho stále mám." Rozhodil rukama. ,,Tak hele to přání promrhala Alex jo? Abych se dostal dřív z basy!  A jen tak mimochodem,to za ním chceš jako přijít a říct ,,Hele nechcete mi půjčit pár tisíc dolarů? Váš brácha mi unesl holku." Díval se na mě jako na magora. ,,Jo něco takového mu řeknu." 

,,Izzaku! Můžeme vymyslet ještě něco jiného!" ,,Počkej tady." Došel jsem ke kovovým dveřím a ukázal tetování. Tahle chodba mi vždycky přišla dost děsivá. Byla chladná. ,,Doufám,že je to důležité,Zackere." ,,No to teda důležitý je. Znáte De Sylvu,dlužil vám peníze." Král přikývl. ,,Potřebuju půjčit 500 000 dolarů." Nebudeme chodit kolem horké kaše. Pan zástupce se málem udusil na čaji a porota vypadala zaskočeně. ,,V žádném případě!" 

,,Tak hele Vaše veličenstvo! Váš debilní bratr mi unesl sestru! Nechcete mu půjčit ty peníze? Fajn! Připravte se,ale na to, že přijdete o dva zápasníky! Protože já jí v tom nenechám! Už jednou jsem jí ztratil a nedovolím aby on zažil stejnou bolest jako já tehdy. Nazdar!" Strkal mě pryč k východu. Venku se ze sněhu stala velká bahnitá louže. A místo sněhu pršelo. ,,Zbláznil si se?! Máme už jenom lár hodin ty debile!" 

,,Pánové...." Oba jsme se otočili. No to mě podrž.

Roxana & Zacker ✔Where stories live. Discover now