Chapter 16

2.7K 126 1
                                    

,,Už běžím!" Otec seděl ožralej na gauči s láhví piva v ruce. Jen co otevřu dveře nasktne se i pohled na několik děsivých chlapů,mezi kterými je i Steve a Peter. ,,Přejete si.." Div se nezakoktám. Ze stínu vystoupil muž v úhledném obleku. ,,Slečno....Je doma váš otec?" Děsivě se usmíval. Ten muž mi naháněl strach. ,,A...Ano. Potřebujete?" Nahlas polknu. ,,Mohla by jste nás pustit dovnitř?" ,,Já....Já si nemyslím,že..." ,,Rox.." POhlednu na Petera. Jen zakroutí hlavou. Otevřu dveře a nechám je aby vešli. ,,Počkej tady a nehni se odsud.." Steve mě posadí na zem. Po tvářích mi začnou stékat slzy. Nevydržím to a prostě jenom v tričku vyběhnu ven. Nevím kam běžím,každopádně se dostanu mostu,který vede přes řeku. 

Jaké by to bylo kdybych teď skočila? Třeba by mi bylo lépe.

,,Hej!" Někdo mě drží silně za pás ve vzduchu. ,,Zbláznila si se?! |Co to tu děláš!" Zacker mě pustil na zem a já se hned skácela podél mostu. ,, Proč mě prostě nemůžeš nechat na pokoji?!" Brečela jsem jako malá holka. NA pokraji svých psychických sil. ,,Roxano! Podívej se na mě!" Jistě si mohl všimnout několika nových modřin. ,,Můžeš mi vysvětlit proč si kurva chtěla skákat z mostu!" ,,Já  už nemůžu! |Chápeš! Nemůžu!" Vstala jsem.

,,Hej já chápu,že jsem se nezachoval zrovna dobře,ale to neznamená,že musíš hned skákat z mostu takže se ti chci- Roxanoooo!"

Co jsem to zas provedla....

Roxana & Zacker ✔Where stories live. Discover now