Chapter 13

2.8K 121 0
                                    

,,Au.." Chytla jsem se za hlavu. ,,Bože můj,holčičko! Už jsem chtěla volat záchranku!" Lotty mě stiskla v pevném objetí. ,,Jsem v pohodě." ,,To si říkala i předtím a skácela si se na zem." Přišel ke mě ten kluk....Jak je se jmenoval...Ash? Nebo tak nějak. ,,Jsem lékař,neboj." Začal mi měřit tep. ,,Víš jak se jmenuješ?" ,,No Obama ne..." Všechno mě bolí. ,,Je v pohodě.." Lotty očividně pochopila jak jsem to myslela. ,,Tak jméno?" Zeptal se znova. ,,Roxana DeSylva. Mojí adresu třeba nechceš?" ,,Myslím,že to by mi snoubenka neschválila." Zasmál se. ,,Neviděli jsme se už někde?" Posadila jsem se. ,,Neříkal si,že máš snoubenku? A tohle je vážně trapná balící fráze." 

Začal se smát. ,,To máš pravdu. Ptám,se jenom,že mi připadáš taková povědomá." ,,Nevím,kde bych se mohla vidět s doktorem. Teď když mě omluvíte,za dvacet sedm minut mi začíná ranní šichta v obchodě takže.." Vstala jsem a zase si sedla. ,,Rozhdně teď nemůžeš jít do další práce. Vždyť si zkolabovala kvůli nedostatku spánku,dehydrataci a tak dále. Kdy naposledy si jedla?" Jeho starostivost byla opravdu dojemná. ,,Co já vím? Včera? Předevčírem? Fakt už musím jít. Díky za starostlivost,nebyla potřeba. Uvidíme se večer Lotty." 

Vyletěla jsem z klubu a zamířila rovnou do obchodu o dvě ulice dál. 

,,Máš padáka." 

Pecka. Pět minut zpoždění a už mám padáka. Úžasný. Fakt,že jo. 

Doma bylo podivné ticho. Ne malá mýlka. Otec ležel úplně na mol na zemi vedle gauče. V ruce svíral flašku s vodkou a spal. Zavřela jsem se v pokoji a raději zamkla. Napsala jsem klukům,jestli platí dnešní odpolední zkouška s odpovědí,že jasně jsem si prostě lehla a šla spát.

Roxana & Zacker ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat