15: Μποντ. Τζέιμς Μποντ.

10.6K 582 139
                                    

Βγήκα τρέχοντας στον διάδρομο του σχολείου ενώ αγνόησα τον Τζέισον που με φώναζε. Μπήκα στις τουαλέτες και σκούπισα τα ματια μου. Ποιοί νομίζουν ότι είναι? Γιατί μου συμπεριφέρονται έτσι? Τι τους έχω κάνει?
Άκουσα τακούνια να χτυπάνε στον διάδρομο και κατάλαβα ότι πλησίαζε -ποια άλλη?- η Λίλα με τα τσιράκια της στις τουαλέτες. Κλείστηκα γρήγορα σε μία για να μην με δει.
" Κέλλυ αγόρασες τα χάπια που σου είπα? "
" αμεε εδώ τα έχω , τούρμπο θα τον κάνεις φιλενάδα "

Για τον Κώστα λένε? Τι χάπια? ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΕΙ??

" Αχ μα φυσικά χρυσό μου , δεν έχει γεννηθεί ακομα το αρσενικό που θα με απορρίψει εμένα! Ακούς εκεί να μου πει όχι σε μια νύχτα πάθους με την φανταστική Λίλα? Θα του δείξω εγώ όμως τι χάνει..."

Σιγά ρε γυναικάρα εσύ πρόσεχε μην σκονταψεις

Άφησα ένα πνιχτο γελακι και το κάλυψα κατευθείαν όταν σταμάτησαν να μιλούν. Γαμώτο με κατάλαβαν! Αχ Παναγίτσα μουυυυυυυ!!
Ηηηηη ζωηηηηη η ζωή εδώ τελειωωνειιιι σβήνει τοοο καντήλι μουυυυυυυυ

" ακούσατε κάτι? " Είπε περίεργη η Λίλα.
" μπα"
"ούτε εγώ "
Συμφώνησαν η Στέλλα και η Κέλλυ.

"χμμ τέλος πάντων η ιδέα μου θα ήταν"

ΕΥΤΥΧΏΣ! ΘΑ ΖΉΣΩ! ΓΙΕΥΥΥ

" Φόρα το στενό μαύρο φόρεμα με το ανοιχτό ντεκολτέ και μαύρα δαντελωτά εσώρουχα , θα έχει που θα έχει επηρεαστεί από το χάπι, με αυτά θα πετάξει στα ουράνια! "
" Μην ανησυχείτε κορίτσια, το Σάββατο στο πάρτι να ξέρετε θα περάσουμε πολυυυυ ωραία "

Είπε με πονηροσατανικοτρομακτικο ύφος και άρχισαν και οι τρείς να γελάνε και αφού τελείωσαν με το φρεσκαρισμα του μακιγιάζ τους έφυγαν από τις τουαλέτες.

Κάτσε κατσεεε ωωωωωωωπα...
Ποιο πάρτι? Θα του δώσει χάπι για να τον αποπλανήσει?
Ιιιιιιιιιιιιι 'λεει σαν τη Ζουμπουλία στο παρά 5 και πέφτει ξερή κάτω '
Πρέπει να την εμποδίσω οπωσδήποτε! Να το πω όμως στον Κώστα? Σιγά μην με πιστέψει αφού τα έχουν... Σκατά! Πρέπει να πάω στο πάρτι... Γαμω την τύχη μου τη μαύρηηηη τα μισώ αυτά τα πάρτι. Αχ ρε Κώστα τι τραβάω για πάρτη σου...

Βγήκα από το σχολείο και τότε σκέφτηκα την ανάκριση που θα φάω στο σπίτι απο τους γονείς μου ανάθουν ότι έκανα κοπάνα... Ας πάω σε μια καφετέρια καλύτερα...
Έφτασα και κάθησα σε ένα απομακρυσμένο τραπέζι κοντά στο παράθυρο ,παρήγγειλα μια ζεστή σοκολάτα και άρχισα να διαβάζω για το φροντιστήριο. Δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω.

Every Good Girl Needs A Bad BoyWhere stories live. Discover now