49:Εδώ κάνω κουμάντο εγώ

9.9K 451 199
                                    

Μου αρέσουν τα κριντζ quotes που φτιάχνω λολ

~ Κώστας Ποβ ~

Ανοίγω τα μάτια μου αργά, το φως μέσα από τις κουρτίνες του δωματίου είναι πολύ δυνατό και νιώθω τα μάτια μου να πονάνε. Νιώθω το σώμα μου μουδιασμένο, κοιτάω κάτω και βλέπω την Δάφνη κάτω από το σεντόνι, να έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά μου. Αυτόματα τα χείλη μου αφήνουν ένα χαμόγελο. Το ένα της πόδι είναι πάνω στο δικό μου, το κεφάλι της ξεκουράζεται στο αριστερό μου μπράτσο μου και το ένα χέρι της βρίσκεται πάνω στο στήθος μου.

Την σφίγγω λιγάκι στην αγκαλιά μου και ξεφυσάω ευτυχισμένος, νιώθοντας πλήρης. Αρχίζω να χαϊδεύω απαλά τη γυμνή της μέση και εκείνη μετακινείται λίγο, με αποτέλεσμα να κολλήσει εντελώς πάνω μου.

Αισθάνομαι το γυμνό της σώμα πάνω μου και αμέσως σκηνές από το προηγούμενο βράδυ ξεπηδούν στο μυαλό μου.

Θεέ μου, ήταν υπέροχα.

Όμως της έχω υποσχεθεί κάτι. Πρέπει να μάθει όλα όσα της έκρυβα τόσο καιρό.

Νιώθω να μετακινείται στην αγκαλιά μου, μάλλον ξύπνησε. Βγάζω απαλά κάποιες τούφες μαλλιών από το μέτωπο της και γυρίζει το κεφάλι της προς τα πάνω, κοιτάζοντας με.
"Καλημέρα" της λέω και παρατηρώ πως η φωνή μου είναι αρκετά βραχνή από τον ύπνο.
"Καλημέρα" μου λέει κι εκείνη αλλά ξανακλείνει τα μάτια της και αφήνει πάλι το κεφάλι της πάνω στο στήθος μου.

Μμ μάλλον τη κούρασα πολύ χθες...

Άραξε τα βυζιά σου εσύ σεξοβόμβα μου

"Μήπως ξέχασες κάτι?" Τη ρωτάω κι εκείνη σηκώνει το κεφάλι της απορημένη. Δεν χάνω ευκαιρία και κολλάω τα χείλη μου στα δικά της. Τη κρατάω από τη μέση και εκείνη ανεβαίνει πάνω μου τοποθετώντας τα πόδια της δεξιά και αριστερά του κορμού μου. Με μία κίνηση την γυρίζω ώστε να βρεθεί από κάτω μου μια συνεχίζω να τη φιλάω.

(Θέλει να έχει τον έλεγχο η μουσίτσαα;))

"ΚΏΣΤΑ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛ-"
Ανοίγει η πόρτα διάπλατα και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η μάνα μου και ο πατέρας μου από πίσω με φόρα.

Η Δάφνη με σπρώχνει από πάνω της και τυλίγεται μέχρι τον λαιμό με το λευκό μου σεντόνι, σχεδόν έπεσα από το κρεβάτι. Πού τη βρήκε τόση δύναμη ξαφνικά?

"ΤΖΊΖΟΥΣ ΚΡΆΙΣΤ" φωνάζει η μανα μου και κάνει ένα βήμα πίσω κλείνοντας τα μάτια της. Ο πατέρας μου βγαίνει έξω και τον ακούω να γελάει.

Every Good Girl Needs A Bad BoyWhere stories live. Discover now