Seznámení s Arianou

2K 70 19
                                    

Ahoj jmenuji se Ariana Katrin McBrown. Já vím říkáte si proč to divné příjmení. Otec je kouzelník, který žil v Americe pracoval tam na ministerstvu kouzel odkud ho vyhodili. Poté se přestěhoval do Londýna. Moje matka je lesní víla to neví nikdo kromě mě a mého otce. I já jsem lesní víla, ale nikdo kromě mojí matky a mého otce to neví.Mám schopnost o které neví nikdo. Moje matka tuhle schopnost nemá takže jsem jediná kdo odnás z rodiny má schopnost splinout. Když mi bylo 13let tak jsem tuhle schopnost objevila. Jednou jsem tuhle schopnost použila, když se rodiče hádali a mě poslalido pokoje jen co jsem zavřela dveře od kuchyně kde se moji rodiče hádali. Použila jsem kouzlo abych je mohla poslouchat ještě z většího blízka otevřela jsem dveře a rychle jsem proklouzla a hned zavřela aby si ničeho nevšimli a poslouchala jsem je. Otec říkal, že na mě moje nejlepší kámoška měla špatný vliv. To není pravda, byla jsem tak naštvaná, že jsem utekla a zamkla jsem se v pokoji. Měla jsem pocit zoufalství a ještě větší touhu po pomstě. Druhého dne už jsem byla v klidu. Jsem metamorfomág a zvěromág můj patron je polární liška. Ovládám nitroobranu bez hůlky. Mám vzdáleného bratrance moc o sobě nevíme, ale jsem si jistá, že ví jak se jmenuji, a že jsem víla, ale neví jakou mám moc. Jo mimochodem jmenuje se Remus Lupin, ale i já vím o jeho tajemství je to vlkodlak. Chodila jsem do školy čar a kouzel v Krásnohůlkách. Ředitelka mě vyloučila, protože jsem vyhodila do vzduchu pokoj jednoho kluka co mojí nejlepší kámošce zničil život. Byla to jen NEVINÁ pomsta, moje kámoška toho dne skočila ze skály. A nepřežila to, poté co mě ředitelka vyloučila jsem musela jet do Bradavic.

Já a moje kámoška.
Ta na právo jsem já a na levo moje nejlepší kamarádka, která zemřela.😢

Ahoj tohle je moje úplně první knížka, kterou jsem kdy napsala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ahoj tohle je moje úplně první knížka, kterou jsem kdy napsala. Prosím komu se kapitola líbila hlasujte. Napište do komentáře jaká písnička se vám líbí je postupně budu dávat do kapitol. Omlouvám se za chyby a doufám že se vám kapitola líbila, a že budete číst dál. Ještě chci dodat nebude se tam vyskytovat Petr prttigrow.(omlouvám se nevim jak se to píše)

Váš Kika 00001
😄😄😄😄

Tajemství zjevené dívkyWhere stories live. Discover now