Hodina Obrany proti černé magii

1K 39 0
                                    

Když jsem se probudila měla jsem krvavé tričko. Vyléčila jsem si ránu kouzlem, naštěstí nebyla moc hluboká takže by se to mohlo zahojit rychle. Pomocí kouzla jsem si vyčistila tričko. A ještě na chvíli jsem si lehla.

Z pohledu Siriuse
Nemohl jsem usnout, protože mě honilo hlavou kdo to byl ta liška. Nemohl jsem si pořad nad tí lámat hlavu měl bych to říct Remusovi. Tohle mi pořád hrálo hlavou, jestli to mám a nebo nemám říct Remusovi. Řekl jsem si, že mu to teda řeknu. ,,Naměsíčniku musím ti něco říct vstávej." ,,Co chceš nech mě ještě chvíli spát." ,,Musíš na ošetřovnu hned!" ,,A proč?" ,,Začaly ti krvávet rány." ,,Dobře."

Na ošetřovně
Madam Pomfreyová ho ošetřila a pustila mě za ním. ,,Reme musím ti něco říct." ,,No co jsi chtěl?" ,,No víš, včera večer přede mě skočila polární liška a zachránila mi život." ,,Nevíš kdo by to mohl být?" ,,Ne to nevím." Odpověděl mi na mou otázku.

Šel jsem zpátky do pokoje sám, protože si ho tam madam Pomfreyová chtěla ještě nechat, projistotu. Převlíkl jsem se a vzbudil Jamese. A šli jsme na snídani.

Z pohledu Ariany
Šly jsme na snídani. Rem tam nebyl asi bude na ošetřovně. První hodinu jsem měla lektvary s Havraspárem, ale nebyla nějak zajmavá. Druhou jsme měli s Lily a poberty stejnou byla to obrana proti černé magii. Přišla jsem s Lily do třídy a lavice byly na kraji, takže máme souboje. Učitel nás rozdělil do dvojic. Učitel křičel přes celou třídu aby ho šlo slyšet. Black a Malfoy, Rokwoodová a Potter, Evansnová a Snape. Já jsem byla ve dvojici s Belatrix Blackovou. ,,Super, další blbej Black." Pomyslel a jsem si. Učitel nás ještě poučil o tom, že nemáme používat kouzla co se nepromíjí. Přišel k nám a udělal kolem nás bublinu. Hned na začátek jsem skusila expelliarmus. Jenomže ona to vychytala a takhle to pokračovalo, metaly jsme po sobě kouzla. Ona pak na mě poslala kledbu co se nepromíjí. A tím je Cruciatus. Svíjela jsem se ve strašných křečích. Ty rány na břiše se otevřeli a já měla krev kolem sebe. Učitel přiběhl ke mě a říkal Belle, že její chování je nevhodné pak už jsem upadla do bezvědomí.

Z pohledu Siriuse
Měli jsme hodinu obrany proti černé magii. Byl jsem ve třídě a byly souboje. Byl jsem ve dvojici s Malfoyem. Aria byla s Bellou. V tu chvíli jsem byl mimo. Co mě probudilo z tranzu byl Bellin výkřik Cruciatus. Aria se svíjela v bolestech. Kolem ní byla krev. Šel jsem za Bellou a řekl ji, aby ji nechala na pokoji jenže ona né a né. Přestala až ve chvíli kdy přišel učitel a řekl jí aby přestala tak poslechla. Aria měla zavřené oči a nehejbala se. Vzal jsem ji do náruče a šel s ní, Lily a Jamesem na ošetřovnu. Když ji madam Pomfreyová uviděla řekla ať jí položím na lehátko a ona donesla Paravan museli jsme jít za něj. Rem se na mě podíval nechápajícím pohledem. Šel jsem mu to vysvětlit. On na mě začal řvát nějaké cože, proč a takové věci. Já jsem mu na to jen odpověděl: ,,Reme proč ti na ní tak záleží, vy spolu chodíte?" ,,Ne." ,,Je to moje sestřenka." ,,Jak sis vůbec mohl myslet, že já a Katrin spolu chodíme." ,,Jo myslel vždyť to tak vypadalo." ,,Ne to nevipadalo." A to na mě už začal řvát, že to bylo slyšet přes celou ošetřovnu. ,,Nemusíš řvát stačí když to normálně řekneš." ,,Jo dobře." Až jsme se dohádali, šel jsem zpátky za Arianou, Madam pomfreyová už vyšla zpoza paravanu a řekla, že nemáme u ní být moc dlouho. Spala a měla obvázané břicho. Rem se zvedl z postele a sedl si na židli vedle ní.

Z pohledu Remuse
Sirius donesl Katrin na ošetřovnu, protože byla celá od krve. Zíral jsem na Siriuse nechápavým pohledem. Šel za mnou asi aby mi to vysvětlil. Já se neudržel a začal na něj řvat. Nevím jak si mohl myslet, že s ní chodím. Chápu jenom to, že se o ní starám. Hned jak se otočil a šel za Katrin, rozhodl jsem se jít se na ní podívat. Sedl jsem si na židli, která byla vedle postele. Vypadala hrozně. Byla bílá jak stěna a břicho měla obvázané ovazem, který byl nasáknutý krví. Sklonil jsem se k ní a potichu jí začal šeptat do ucha: ,,Děkuji za záchranu Siriuse a Jamese." Mění se jí vlasy i když spí. Právě se jí vlasy změnili na černo-stříbrnou. Sice nevím co tahle emoce je, ale jedno vím, že se probudí a pak se jí budu muset zeptat na pár otázek.

Tajemství zjevené dívkyWhere stories live. Discover now