Jméno pro kotě aneb co tim myslíš Blacku

1.2K 43 0
                                    

Hned jak jsem se probudila uviděla jsem kotě co sedí na balkoně. Lily a Sandra ještě spaly. Šla jsem potichu na balkon viděla jsem jak se dívá na balkon kluků venku seděl Black s nějakou další holkou jsem tu teprve od včerejška a už vystřídal nejmíň čtyři holky. Hladila jsem kotě po hřbetě, pozorovala jsem ty dva jenom tam tak seděli a Black pořád líbal tu holku, co by jste od něj čekali vždyď je to Casanova ten spal určitě s každou kromě pár vyjimek. Radši se budu zabývat jménem pro kotě než jím, byla neděle takže můžu být v klidu. Seděla jsem na balkoně s kotětem v náručí. Jak by se mohl jmenovat hledala jsem jméno které by mu mohlo slušet. Myslím, že si mě Black všiml, protože už zalezl.


Zachvilku za mnou přišla Lily s nápadem na jméno. ,,Co takhle aby se jmenoval Jupy." ,,Jo to je super jméno. Takže se jmenuješ Jupy." Za chvíli se probudila i Sandra a mi jsme měli chuť jít na snídani. Šli jsme po cestě a povídali si. ,,Hele už vím jak se bude jmenovat to kotě." ,,A jak?" Zeptala se Sandra. ,,Jupy." ,,To je boží jméno." ,,Donesu mu něco z kuchyně třeba mají nějakou rybu a mléko."

Po snídani jsem se vydala do kuchyně. Na mé neštěstí jsem tam viděla Blacka, Pottra a Remuse. Oni si mě nevšimli takže jsem hned zavřela.
Porozhlédla jsem se jestli nikdo nejde a splinula jsem, nojo říkáte si určitě proč jsem to udělala, chtěla jsem si z nich vystřelit. Šla jsem dovnitř ničeho si nevšimli zatím dobrý. Vklozla jsem do Remusovích myšlenek. Nic zajímavého tam nebylo jenom si opakoval učivo. Potichu jsem řekla: ,,Ahoj bratránku jakpak se dneska máš?" Nečekal to stejně jako Black ve vlaku. Podíval se okolo sebe nikoho neviděl, pak mu to asi došlo protože si myslel: ,,Katrin to jseš ty?" Jen jsem v klidu odpověděla: ,,Co kdo je Katrin?" ,,Nehraj si se mnou vím že jsi to ty, pojď na chodbu." ,,Proč bych měla?" ,,Prosím." ,,Tak fajn." Otrávená jsem vyšla ze dveří Remus se na něco vymluvil a šel za mnou. ,,Co tě to proboha napadlo?" ,,Co myslíš?" ,,Myslím to jak si ve vlaku řekla Siriusovi něco v nitroobraně tak počkat ty umíš zmizet?" ,,Ne." ,,A jak jsi mohla teda na mě mluvit a já tě neviděl?" ,,No tak jo umím se zneviditelnit jo a správně to je, že umím splinout s oklím, OK?" ,,OK." ,,Prosím Reme hlavě to nikomu neříkej dobře?" ,,Fajn." ,,Jo a jak můžeš vědět, že jsem něco řekla Blackovi?" ,,On nám to totiž vyprávěl takže už vím jak jsi zmizela z toho kupé, ale rozhodně nesmýš číst myšlenky jasný!" ,,Reme prosím." Změnili se mi vlasy na fialovou s bílími prameny. ,,No tak jo." Odpověděl. ,,Dík." ,,Mě, ale myšlenky číst nebudeš jasný!" ,,Jo jasný." Vešli jsme dovnitř mě samozřejmě neviděli. Přešla jsem k Pottrovi ten si myslel, že je Lily ta nejlepší holka na světě. Jen jsem si povzdechla a přešla k Blackovi. Poslouchala jsem jeho myšlenky, myslel si něco o mě a Remusovi já jsem jen vtřeštila oči. Promluvila jsem na něj v nitroobraně: ,,Co tím myslíš Blacku?" Samozřejmě se lekl já jsem hned přešla k Removi. ,,Reme Black si myslí, že spolu chodíme!" ,,Neboj já mu to nějak rozmluvím."

Kluci za chvíli odešli a já se dala do normálu. Poprosila jsem o rybu a mléko. Chvíli jsem čekala a skřítek mi za chvíli donesl to co jsem si přála. Šla jsem na pokoj to bych nebyla já kdybych nepotkala někoho a ještě ke všemu ze Zmijozelu. ,,Ahoj krásko nechceš jít s semnou na rande?" Zeptal se mě blonďák a já jen: ,,Já jsem Nebelvírka ty deb*le já myslela, že se Nebelvír a Zmijozel nenávidí." ,,Jo to ano, ale mi dva by jsme mohli na rande né, třeba tajně." ,,Promiň já s takovým deb*lem to nikdy."

Došla jsem do pokoje. Holky si hráli s Jupem já jsem si vytáhla malou tašku a hůlku zvětšila jsem tašku a vyndala jsem rybu s mlíkem. Jupy se na rybu hned vrhnul.

,,Holky neuvěříte co se mi teď stalo." ,,Co?" Řekly obě zároveň. Zasmála jsem se a začala vykládat. ,,Představte si, že jeden zmijozelskej se zeptal jestli nepůjdu s ním na rande." Začala mluvit Sandra. ,,Jo to byl Lucius Malfoy považuje se za nejkrásnějšího deb*la na celé škole a úplně stejně se chová i Black." Konečně dokončila svůj podlouhlý monolog. Proč nad tím tak přemýšlí jestli chodím a nebo nechodím s Remem. A vůbec jak ho to mohlo jenom napadnout. Proč nad tím vůbec přemýšlím já? Proč jsem vůbec lezla do té kuchyně? Porušila jsem slib který jsem dala Removi. Musím se mu omluvit, vyběhla jsem schody ke klukům, ještě než jsem vešla tak jsem chtěla splinout, na mé štěstí se to podařilo. Vešla jsem nepovšimnutě dovnitř. To co jsem viděla mě překvapilo. Rem se pral s Blackem. Řekla jsem Removi: ,,Proč se perete?" Rem si to neuvědomil a odpověděl nahlas: ,,O to kdo má pravdu." Kluci se dívali na Rema s divným obličejem. ,,S kým to mluvíš?" ,,S nikym." ,,A proč jsi to teda řekl?" ,,Jenom tak." Jen jsem si potichu oddychla. A řekla k Removi: ,,Děkuji." ,,Není zač." ,,Jo a Siriusi." Začal Rem. Black se otočil s výrazem ve tváři. ,,Co." ,,Jak jsi to myslel?" ,,Co jak jsem myslel?" ,,No přece to jak jsi řekl, že chodím s Katrin." Zarazila jsem se kvůli tomu, že to Black doopravdy řekl. Vypadá to, že to Pottera jenom trochu překvapilo a já jsem jen Removi pošeptala: ,,Reme prosím, prosím pojď se mnou na chodbu musím si s tebou promluvit." ,,Tak jo, ale jenom na chvíli musím to tu dořešit." Jak jsem vylezla hned jsem se Removi omluvila a hned na něj spustila: ,,Proč jste se kvůli tomuhle prali? Nezapomeň ve Středu je úplněk a ty se nemůžeš zabývat těmihle blbostmi." ,,Jo dobře já to zkoncuju jo?" ,,Jo, ale rychle. Nebo víš co, já to radši udělám sama." Otočila jsem se a vešla do pokoje. ,,Tak Reme pojď. Jo a Blacku prosím usmiřte se. Jo a já s Remem nechodím jasný! Jsme jenom přátelé chápete to!" ,,Jo." Odpověděli zaraženě oba kluci. Já jsem se jen otočila na Rema a řekla: ,,Tak a teď se můžeš soustředit na školu. A vy dva se ani nehnete jasný?" Pohrozila jsem jim. ,,Ano chápeme to, že Jamesi?" ,,Jo chápeme." Já jsem šla do svého pokoje. Holky tam nebyli tak jsem si ještě lehla na postel a přemýšlela jsem a po chvilce jsem tvrdě spala.

Ahoj všichni co čtěte tenhle příběh. Doufám, že se kapitola líbila. A prosím dejte hvězdičku ⭐.

Vaše kika00001
😺😺😺😸😸😸

Tajemství zjevené dívkyWhere stories live. Discover now