6. Bölüm- Tatil

4.6K 197 43
                                    

BİRAZ YAN KARAKTERLE DE YER VERMEK İSTEDİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ OKURLARIM😍❤ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM❤🤗 VOTELERİNİZİ EKSİK ETMEYİN😉 BU BÖLÜMÜ HİKAYEDEN YORUMLARINI EKSİK ETMEYEN Anka1406'YA İTAF EDİYORUM❤❤🤗 İYİ OKUMALAR😘

"Balayı mı?" diyerek birbirimize baktık. Ne balayısı yaa? Ozan yine şerefsiz günündesin. Ağzına kürekle vuracağım az bekle sen yalnız kalalım bi. Hayatımı zehir etmek için yaşayan yegane varlık ya! Sizinde böyle şerefsiz kuzeniniz varsa hayata bir sıfır yenik başlarsınız!

Ozan Gültekin
-27 yaşında
-İşletme mezunu
-Genç kızların prensi
-Şerefsiz ve gıcığın önde gideni
TALİPLERİ ARANIYOR ŞUNU ADAM EDİN BİR YA ALLAH AŞKINA

"Evet balayı. Sizi Bodrum'a tatile yolluyorum hadi yine iyisiniz. Ozan ve sizin tayfa da gidecek sıkılırsanız onlarla takılırsınız." diyen dedeme dönüp mal mal baktım. Pardon ya tanışıyor muyuz? Hadi bizim tayfa tamamda Ozan neden ya neden? Sanırım balayına arkadaşları ve kuzeniyle gidecek ilk evli çift biziz. Bu evlilik gerçek olsaydı yıkardım ortalığı. Neyse, Tuğçe ile sıkılmamış oluruz.

"Dedeciğim gitmesek de burada iş güç başına geçeyim ben artık." deyip sırıttım. Bastonunu havaya kaldırıp bana doğru uzattı. " Beni uğraştırma kendine vur." dedi aynı benim ona sırıttığım gibi. Dede yapma etme gözünü seveyim. Ozan diyorsun ya. Ozan, Ozan. Anneannemin "Gidin hazırlanın." komutuyla beraber kahvaltıyı yarıda bırakıp odaya doğru tabana kuvvet yol aldık.

●●●

"Sipariş ettiğin kıyafetler gelmiş bak al gömleklerimi giyme artık bak benim gömleklerin özel dikim hepsi en az on binden başlıyor. " deyip valizini toparlayan yer elmasına göz kırptım. Tabi bakın benim kadar mükemmel bir adam ucuz kıyafet giyemez. Aynada kendime bile bakmaya kıyamıyorum. Şu sarıya kaçık kumral saçlar, mükemmel ela gözlerim, yakışıklılığıma yakışıklılık katan sakallarım. Kızlara hak veriyorum bana yürümemek için ağır bir yürek gerek. Mükemmel benimle anlam bulmuş olmalıydı.

"Ego kasmaz mısın lütfen ya yemekte ekmek yerine ego yiyorsun sanırım. Bu kadar kendini begenmişliğin başka bir açıklaması olamaz." dedi valizin kapağını pat diye kapatarak. "Yer elması benim olayım bu." Mükemmel olduğum için bunlar hep. Kahretsin çok yakışıklı ve mükemmelim ya. "Hadi çocuklar gitme saatiniz geldi." diyerek annem odaya daldı. Hayır bu iş kimin başının altından çıktı acaba? Üzerimize iyi oynuyorlar. Bunlar hep dış minnakların oyunu.

"Hazırız Bahar Hanım iniyoruz şimdi." dediğinde biraz sitemkar bir şekilde "Anne demelisin." diye Tuğçe'yi tembihledi.
Ne annesi anne, iyice ciddiye aldınız şu işi demek vardı ama diyemiyorum neden mi? Çünkü evlilik ciddiye alınacak bir şey. İndik annem indik. Valizleri taşımaları için evdeki çalışanlara bıraktık ve aşağı indik. Kapıda amcam, teyzem, dedem ve anneannem bizi bekliyordu.

"Güzel vakit geçirin." dedi dedem gülümseyerek. Bunlarla nasıl güz vakit geçirebilirim! "Teşekkürler." diyerek karşılık verdim. Anneannem ise gelip sarıldı "Mutlu olun çocuklar." dedi kulağımıza eğilerek. Mutlu mu? Unut gitsin anneanne! Herkesle teker teker görüştükten sonra kapıya çıktık. Ozan bizi arabada bekliyordu. Kapıyı açıp öne geçmeye çalışan Tuğçe'yi arka koltuğa yolladım.

"Benim bu züppeyle hesaplaşmam var arkaya sen geç." dedim sessizce. İtiraz etmeden arkaya oturdu. Ulan Ozan yedim seni! Arabaya biner binmez lafa girdim.
"Bas havaalanına." dedim sinirli sinirli bakarak. "Ozan senin benimle uğraşmak dışında başka bi işin yok mu? Ne gereksiz adamsın oğlum sen?" diyerek çemkirdim. Bak Ozan bu evlilik işi de senin yüzünden oldu zaten. Ağzını yüzünü dağıtmamak için kendimi zor tutuyorsam beyefendiliğimdendir. Yoksa içimdeki canavar seni çiğ çiğ yer!

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now