7. Bölüm- Sahil

3.9K 186 53
                                    

YENİ BÖLÜME TAM GAZ DEVAM BALLARIM😍 ÖNERİLERİNİZ OLURSA YORUM YAPMAKTAN, SİNİRLENİNCE DE KÜFÜRSÜZ SÖVMEKTEN ÇEKİNMEYİN🤣🤣😂 HADİ YENİ BÖLÜMÜ GÖRELİM😚

Sanki saatlerce uyumuş gibi bir ağırlık hissediyordum üzerimde. Tatilin ilk günü olmasa hayatta uyanmazdım. Kalk Tuğçe kalk kahvaltıya gidelim kalk. Beynim uyanmış benimle sohbet ederken göz kapaklarım sanki birbirine yapışmış gibi açılmıyordu. Zorlayarak gözlerimi araladım.

Neden bu kadar uykusuz hissettim ki? Gözlerimi tamamen açıp doğruldum. "Emir! Benim yerde ne işim var?" diye cırladım. Bu ne ya? Hayır yani ben de diyorum neden üzerimde bir ağırlık var? Pikenin tamamıyla beraber üç tane yastık üzerimde olduğu için olabilir muhtemelen. Ya ben ne talihsiz bir insanım ya.

"Ne bağırıyorsun be!" deyip yataktan fırladı. Nefes nefese kalmıştı. Korkmuş olmalıydı. "Nerdesin? Hem korkut hem kaybol yok öyle bir dünya!" diye haykırdı etrafına bakarak. Bense üzerimdeki yastıkları itip yatağa çıktım "Benim yerde ne işim var?"
"Ne bileyim kızım senin orada ne işin var? Harbiden ya senin orada ne işin var?" deyip bana ifadesizce bakarken saçlarını karıştırdı. "Beni yataktan ittin değil mi hain köpek?" diye tekrardan çemkirdim. Dünyada yılın çemkirme ödülü verilse birinci olurum.

Mükemmelim ya! Hep o mu mükemmel olacak azcık da ben olayım. "Ya ben seni niye iteyim? Pikeyi de almışsın totom açıkta kalmış senin yüzünden. Umarım hasta olmam. Bak ya hem kendi yapıyor işine gelmeyince de sucu bana atıyor" deyip bana doğru yaklaştı. Ben ne pikeyi alacağım seni açıkta bırakacağım be! Ay bu da kendini bir şey sanmıyor mu deli ediyor beni. Seni alacak kız yandı ben sana diyeyim Emir Gültekin!

"Ben sana suç atmıyorum." Ona yaklaşıp parmağımı bir sağa bir sola salladım. İstemsizce bayağı bir yakın hale gelmiştik. Aramızda bir karışık mesafe vardı. Parmağımı tuttu ve "Benimle inatlaşma yer elması." dedi sinsice. "Parmağımı bırak kıracaksın." deyip alnımı alnına çarptım. Yok yok kafa atmadım birazcık canı acısın diye vurdum sadece. "Ah!" diyerek inleyip kaşlarını çattı. Canı gerçekten yanmış olmalıydı. "Ya ben dünyanın en yakışıklı adamıyım, sen benim harika yüzümü mahfetmeye mi çalışıyorsun?" Başladık yine. Ben de diyorum ne zaman başlayacak? Acaba bu çocuk neden böyle? Küçükken biri bunu ezikledi de kendini o yüzden mi herkesten her şeyden üstün tutmaya çalışıyor?

"Evet mahfedeceğim o yüzünü. Emir bırak bir daha vururum bak ciddiyim." dedim ve alnımı ona tekrar yaklaştırdım. Kafayı tam indirecekken kapının açıldığını fark ettim. "Pardon ya yeni evlilerin odasına dalmamalıydım. Siz devam edin." deyip elleriyle öpüşme işareti yapan Ozan'a bakakaldım. Yuh yani böyle odaya dalınır mı? Ya müsait olmasaydık yeni evliyiz biz! Ne diyorum ben ya bak adamda kafa bırakmıyorsunuz! "Yuh Ozan ne dalıyorsun içeri?" sözleriyle ayağa fırlayan Emir'e döndüm. "Ne var lan ne istiyorsun yine baş belası?" deyip onu kapıya doğru iteledi. "Kahvaltıya çağırmak için gelmiştim. Sanırım çok yanlış zamanda gelmişim." Sesli bir nefes alıp veren Emir, Ozan'ı odadan çıkartıp kapıyı yüzüne çarptı. Sabah sabah ne facia ama. Bir günümüz sakin geçse şaşarım!

●●●

"Ben kahvaltımı yaptığıma göre sahile inebilirim. Betül'ün yanına gidiyorum." diye ayaklandım. Otel ev ile sahilin arasının sadece on metre olması kadar mükemmel bir şey var mı ya? Dünyanın en iyi olayı olabilir. "Havuza girelim ya." diyen Nehir'e bön bön baktım. "Sen havuza gir canım ben tuzlu suyun faydalarından yararlanacağım." dedim. Yani deniz varken havuz daha az ilgi çekici geliyordu açıkçası. Güneşlenmek beni rahatlatıyor tüm yüklerimden arındırıyordu. Ben biraz güneşleneceğim sizle uğraşamam.

"Tuğçe, ben de geleyim madem havuz fikri bana da pek cazip gelmedi." diyen Ali'nin koluna girdim. "Siz de gelirsiniz." deyip diğerlerine el salladım. Sahile doğru yavaşça ilerlemeye başladık sonunda da Betül'ün yanına vardık. Üzerimdeki kimonoyu şezlonga fırlatıp güneş kremi sürmeye başladım. Ne yapmıyoruz arkadaşlar? Güneşin zararlı ışıklarını almıyoruz değil mi?

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now