8. Bölüm- Yatak

4K 170 83
                                    

CANLAR YENİ BÖLÜME Hoş GELDİNİZZZZ😍 SİZLERİ SEVİYORUM😘 VOTELERİ EKSİK ETMEYİN🤗🤗 YENİ KAPAĞI NASIL BULDUNUZ? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. BİR DE EĞER BENİ TAKİP EDERSENİZ YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN GELECEK PAYLAŞIYORUM SİZLERDE ÖĞRENMİŞ OLURSUNUZ❤

Tuğçe'den

"Bu Emir seni kıskanmış olmasın?"
Ne? Ay saçmalama Emir mi kıskanacak? Dünyada duyduğum en saçma şeydi bu. Emir zamanı geldiğinde boşandığımız gün beni kendi elleriyle istediğim kişiye verirdi, eminim. "Hayır tabii ki." deyip Nehir'e bir tane patlattım. "Emin misin?" diye sırıttı. Arkadaşlarımın normal olmadığını daha önce söylemiş miydim? Hepsi birbirinden delidir. Bir tane normalini düşüneyim. Hadi hepsini ele alalım. Aldım almaz olaydım bırak bırak bir cacık olmaz bunlardan. "Bana bak Nehir, o mantıkla Ozan'da sana aşık." Bu defa pis pis gülme sırası bana geçmişti. "Saçmalama." Başını iki yana salladı. "Allah yazdıysa bozsun."

"Niye ya bence çok güzel olurdunuz" diyerek yanaklarını sıktım. "Ya ben o pisliğin bana dokunduğu her yerimi kesip atmak istiyorum sen ne diyorsun?" Başımıza dert almakta kankalarım ve benim üzerimize kimse yoktu gerçekten, ayık olun. Bir tek Betül'ün başına kötü işler gelmiyordu. Harbi ya Betül sen etkisiz eleman mısın? Biraz atraksiyon yaşa kızım be. Beynimdeki karmaşık düşüncelerime son veren telefonumun zil sesi oldu. "Anneanne arıyor susun." dedim telaşla.

Bari tatilde rahat ver be Son Osmanlı bizi niye salmıyorsun? Sal bi sen de rahatla biz de rahatlayalım. "Efendim Anneanne." yumuşak bir sesle karşıladım.
"Tatiliniz bitti bugün geri dönün." deyip telefonu yüzüme kapattı. Anneanne yine aklından nasıl bir şeytanlık geçiyor merak ediyorum. Kesin işkence edecek demedi demeyin.

Önce bizi bir çivili sandalyeye oturtup bağlayacak daha sonra başımıza kazan geçirip çatalı tencereye sürtecek. Sonra tırnaklarımızı yerinden söküp üzerine raptiye batıracak yetmeyecek gözlerimizin içine ateşte ısıtılmış demiri sürüp göz bebeklerimizi aktırtacak. Ayh içim bir tuhaf oldu biraz piskopatça düşündüm ne oldu bana be? Korku insanı ne hale getiriyor işte saçma sapan düşüncelerden çıkıp kızlara döndüm "Anneanne geri dönmemizi istedi."

●●●
Emir'den

Saatlerce süren yolculuğumuzun ardından eve dönmüştük. Evden uzak sadece bir gece bir gün uzak kalmıştık ve resmen tatili zehir etmişlerdi bize. Kesin Anneannemin bir planı vardı, yakında çıkar kokusu. Ya şimdi orada denize girecektim, güneşlenecektim. Zaten uyuz Tuğçe yüzünden de yüzemedim. Bak düşündükçe heyheylerim tepeye çıkıyor. Benim kadar mükemmel bir insanı sinirlendirmeyi neden bu kadar çok seviyor bu kız?

Odada üzerimi değiştirmiş Tuğçe'nin hazırlanmasını bekliyordum. Aşağı inip anneannemin diyeceklerini dinleyecektik, sanki hiç dinlememiş gibi. Yer Elması da geç kalmıştı, acaba geldi de ben mi göremiyordum kısa diye, düşünmedim değil. "Tuğçe hadi ya. İnan ki burada kök saldım üç kat aşağı inip toprakla buluştu köklerim. Hadi artık." diye seslendim.

ERKEKLERİN EVLENMEMELERİ İÇİN 5 SEBEP
-Kadınların bizi çok bekletmesi
-Kadınların dırdır etmesi
-Kadınların alışveriş yapması
-Kadınların inadı
-Kadınların her hareketimize laf söylemesi

Evet evlenmemek için çok geçerli sebepler sakın ha kimse evlenmesin!

Tuğçe giyinme odasından çıktı ve yanıma geldi. "Geldim be tamam ne çok konuştun!" diye cırladı. Bak ya yine her hareketime laf söylüyor, kendi çalıp kendi oynuyordu yine. Hızlı adımlarla aşağıdaki salona indik. Salonda dedem, anneannem ve uyuz Ozan'da vardı. "Sen de mi burdaydın gereksiz?" diye yüzümü ekşittim. Ne gerek vardı şimdi bu deliye. "Bastonumu yemeği özledin herhalde." deyip bastonunu gösteren dedeme doğru dönerek başımı olumsuz anlamda salladım. Allah beni dedemin baston zulmünden korusun. Ya çok pis bir işkence denemeyen asla bilemez.

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now