27. Bölüm- Flört

2.1K 106 28
                                    

MERHABALAAAR. YENİ KAPAK TASARLADIM EMİR KARAKTERİMİN OYUNCUSUNU DEĞİŞTİRDİM. BAŞKASI SANMAYIN HE😂😂 BİRKAÇ TANE KAPAK TASARLADIM EN SONA EKLEYECEĞİM EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZİN ALTINA YORUM ATIN😘

Yanlış görmüyorum değil mi? Emir benim karşımda diz çökmüş bana evlenme teklifi mi ediyordu? Bu resmi olarak ilk evlenme teklifim miydi? Evlenme teklifinin de resmisi mi olur ya ben de bi garibim he. Ne desem ki ben şimdi buna? Ben ne hissettiğimi bilmiyorum sana ne diyebilirim ki? Biz arkadaşız seninle ya. Hani bu bir oyundu? Biz dostluğu bile yürütemezken gerçek bir evliliği nasıl yürüteceğiz? İç sesim gevezelik ederken beynim olaya müdahale etti
'Sanki evliymiş gibi yaşamıyorsunuz? Adam seni sıkıştırıp duruyor. E romantizm de cabası. Sen neyin gerçeğinden bahsediyorsun?'

Haklısın beynim. Kendime haklı olan bir şeylerin kaldığını görmek güzel. Şaşkın gözlerle Emir'e bakarken o gülümsedi ve ayağı kalktı. "Bakın görün ceza nasıl verilirmiş?" Ne diyor bu ya? Alık alık ona bakmaya devam ettim. Algılarım kapandı ne dediğini anlayamıyorum şuan. "Ha?" Elindeki yüzük kutusunu kapatıp cebine koydu "Senin de bu oyundaki cezan buydu." dedi ve yanımdan ayrılıp masaya geçti.

Ne demek oluyordu ki bu şimdi? Bu oyunun parçası mıydı? Ya hiç gelinlik giymemiş bir kıza sen gelinlik giydiriyorsun yetmiyor kalkıp yalandan evlenme teklifi ediyorsun. Ben neyi sorguluyorsam, zaten her şey başlı başına yalan üzerine kurulmamış mıydı? Her şey bir oyunla başlamamış mıydı? Üç ay sonra bitecekti zaten her şey. Üç ay nedir ki? Doksan gün. Hemencicik biter, o yoluna ben yoluma. Zaten ben neden şüphelenmediysem, niye ki yani? Odada sıkıştırmaları falan onlar da gerçek değildi. Kahretsin ya kafam allak bullak olmuştu benim.

Emir dengemi bozdun yemin ediyorum ben gidiyorum! Eteklerimi topladım mağazaya doğru yürüdüm. Emir ise muhtemelen gelinliği çıkarmama yardım etmek için ayağı kalktı. "Nehir gelinlik için yardım eder misin?" dedim Nehir kelimesini vurgulayarak. Gelme Emir istemiyorum! "Kocan sana yardım eder tatlım." dedi havalı bir şekilde. Hayır yani bu durumda da havalı mı olmaya çalışıyorsun? Ona sert bir bakış attım ve laf çarptım .

"Gerek yok. Hem biz sadece arkadaşız." Emir biraz şaşkın biraz ukala bir tavırla ki bu ikisi bir arada nasıl oluyor bilmiyorum "Sen bana tavır mı yapıyorsun şimdi?" dedi, cevap bile vermeden mağazaya girdim. Kabine girip Nehirin düğümleri çözmesini bekledim. "Sen bozuldun değil mi buna?" Anlamamış gibi baktım. "Neye bozulmuşum ben ya? Neye bozulmuş olabilirim ki?" Nehir IQ seviyesinin üstünde konuşmalar yapmaya başlamıştı, bazen bunun bozuk saati bile doğruyu gösteriyordu cidden.

"İlk defa gelinlik giydin, üstüne evlenme teklifi aldın. O da yetmedi bunların bir yalan olduğunu öğrendin. Bak ben buna çok bozulurdum." Arkamı döndüm ve yüzüne baktım. "Tamam arkadaşlıkla sevgililik arasında bir şeyiz. Tamam ne hissettiğimi bilmiyorum şu an ama şimdi evlenme teklifi ediyorsun ve oyundu diyorsun. Nasıl iş bu ya?" Öfkemi kustuktan sonra gelinliği çıkardım kendi kıyafetlerimi üzerime geçirdim. "Tuğçe sizin evliliğiniz zaten oyun." haklıydı, gerçekten haklıydı. Oyunla başladı oyunla devam ediyordu. Hiçbir şey diyemedim.

●●●

Bir hafta sonra

Ali odasında oturmuş geçen hafta sipariş ettiği kitapları koliden çıkartıp inceliyordu. Tam bir kitap kurduydu. İçini hiçbir yere dökemediğinden kendini kitaplara verirdi. Ne var ne yok kendini bile orada bulurdu. Her kitabı okurdu ancak asıl ilgi alanı Türk Klasikleriydi. Kolinin içinden Namık Kemal'in İntibah romanını çıkardı. Bu kitabı daha önce de okumuştu ancak onu kitaplığında görmek istemişti.

Hayatının sakin olmasını aslında böyle entrikalı kitaplara borçluydu. Kitapta sonuçlarının kötü olduğunu gördüğü şeyleri gerçeklerle tartar ve gerçek hayata uygulamamaya çalışırdı. Kitap kurdu olduğu kadar kitaplarına bir bebeğe bakar gibi çok iyi bakıyordu. Hatta işi her zaman abartır ve aldığı kitapları teker teker şeffaf kap ile kaplardı. Kolideki tüm kitapları çıkartıp yere koydu ve oturduğu yerde kaplamaya başladı. Biraz sonra kapı çaldı ve içeriye Betül girdi.

Kusurlu Yalancı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now