#1

2.2K 91 4
                                    

Kath's view

,,Tady budeš a nikam nebudeš chodit" rozkázal mi blonďák. ,,Proč bych tě měla poslouchat?!" Vyštěkla jsem. ,,Nechci aby se ti něco stalo" ,,Jo ták... to jsi si měl rozmyslet dřív, než jsi mě sem odnes!" Prskla jsem. ,,Jednou mi poděkuješ Raddleová" zářivě se usmál a opustil pokoj. Praštila jsem do postele. Právě jsem se nacházela v nějakém pokoji na Malfoy Manor. Stěny byly světle šedé a povlečení děsivě černé. U zdi stála svítivě bílá skříň. Popošla jsem k ní a otevřela ji. Vysely tu samé černé šaty. Zaslechla jsem z chodby a zabouchla skříň. Vrzly dveře a dovnitř vstoupila Narcissa. ,,Převlékni se a přijď prosím do jídelny" usmála se a já přikývla. Poté odešla a já s těžkým srdcem znovu otevřela skříň. Vzala jsem jedny z těch šatů a oblékla si je. Přes ně, jsem si hodila školní hábit a vyrazila dolu.

,,Kathrino, rád tě zase vidím" ozval se Voldemort slizkým hlasem. ,,Já tebe ne" zamrmlala jsem si pro sebe. ,,Drahá, máš něco mého" řekl a natáhl ruku. ,,Myslíš tohle?" Vytáhla jsem z kapsy hábitu jeho hůlku. ,,Ta je ti proti Potterovi k ničemu. Jsou sestry" prohlásila jsem. ,,Jak sestry?" Zeptal se Draco nechápavě. ,,Mlč" okřikl ho Voldemort. ,,Tvoje i Potterova hůlka mají společné jádro, můžete se zranit, ale nemůžete se zranit smrtelně" pronesla jsem s nezájmem a začala se procházet po místnosti. ,,Stejně ji vrať!" Prohlásil. ,,Ani mě nehne" pokrčila jsem ramen a zastrčila ji zpět do hábitu. ,,Nerozuměla jsi snad?!" Vyštěkla Bellatrix. ,,Až příliš dobře" pohrdavě jsem se na ni otočila. ,,Pouta na tebe!" Křikla, ale já pohotově vytáhla svou hůlku a kletbu vykryla. ,,Incendio" šeptla jsem a podpálila jí hábit. ,,Přestaňte!" Zařval Voldemort. ,,Kathrino pojď sem!" ,,Proč bych to dělala?" Založila jsem si ruce na prsou. ,,Kath prosím" špitnul Draco. ,,Ty drž hubu ty vlezdoprdelko!" Štěkla jsem po něm. ,,Fajn... Crucio!" Zamračil se Voldemort a vytáhl asi náhradní hůlku. ,,Protego" pomyslela jsem si a kletba se mě vůbec nedotkla. ,,Co to?" Zamračil se. ,,Smůla" vyplázla jsem na něj jazyk. ,,Expelliarmus" řekl Draco a moje hůlka vylétla z mé ruky a přistála v té jeho. ,,Jak můžeš?!" Zasyčela jsem. Vydala jsem otcovu hůlku a vyslala na něj neverbálně Rictusempra. Začal se smát a poté se sesunul k zemi. ,, Accio hůlky" přivolala jsem si svou a blonďákovu hůlku. ,,Už se mi zvětšuje zásoba hůlek" zářivě jsem se usmála. ,,To jste všichni tak slabý, že mě nedokážete porazit?" Pohlédla jsem postupně na všechny Smrtijedy a nakonec i na beznosáka. ,,Spoutejte ji a seberte jí všechny hůlky" zavelel Voldemort. ,,Bojíš se mi postavit sám? Myslíš, že bych tě porazila otče?" Zasmála jsem se a odplivla si. ,,Pouta na tebe" ozvalo se ze všech koutů. ,,Protego Horibilis" vykřikla jsem a vytvořila si tak kolem sebe ochranou vrstvu, která všechny kouzla odrazila. Voldemort to fascinovaně pozoroval, teda až do té doby než jsem se s prásknutím přemístila za něj a přiložila mu hůlku pod krk. ,,Tak co? Pořád se mi nechceš postavit?" Řekla jsem s úsměvem. Poodstoupila jsem od něj s hůlkou stále připravenou. ,,Ty malá zmije!" Vyštěkl. ,,Crucio!" Nestihla jsem se Bellatrixině kletbě ubránit a zasáhla mě. Po těle se mi rozlila neuvěřitelná bolest a já se odporoučela k zemi. ,,Teto, nech ji prosím! Vždyť ztrácí vědomí!" Vykřikl Draco.

Draco's view

Ležela tam a svíjela se v ohromných bolestech. Doběhl jsem k ní a poté co ji Bella nechala jsem ji posadil a poté jí i pomohl postavit se. ,,Dej mi ty hůlky. Pak ti tu tvou vrátím" šeptl jsem a ona mi tu svojí podala. Vy-víte-kdo k nám přišel a vzal ji za levou ruku. Vyhrnul jí rukáv a zabodl jí hůlku do předloktí. Vykřikla bolestí a na ruce se jí objevilo znamení zla. Nebylo ale jako to moje, bylo krvavě rudé. Po pár vteřinách nakonec zčernalo, ale bylo poznat, že je s ní něco jinak. Poté ji pustil a její ruka klesla na její stehna. Z posledních sil zvedla svou pravou ruku a vytrhla mi její hůlku. Pak nás s prásknutím přemístila.

-------------------------------------------

666 slov

Forever with you (FF HP)Kde žijí příběhy. Začni objevovat