#9

1.5K 74 9
                                    

5.května 2005

Konečně to bylo tady. Můj velký den. Vlastně náš velký den, jinak řečeno, náš svatební den. Čekala mě naše skromná svatba, v malém kostelíku kousek za Londýnem.
Ze skříně jsem vytáhla své svatební šaty. Byly jednoduché a hlavné neobvikle krátké.

 Byly jednoduché a hlavné neobvikle krátké

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přes to všecho nádherné.
Oblékla jsem si je, namalovala se a vlasy si kouzlem spletla do účesu s drobnými bílými květy.

Oblékla jsem si je, namalovala se a vlasy si kouzlem spletla do účesu s drobnými bílými květy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poté už jsem si jen obula lodičky.
Také byly poměrně jednoduché a mašličkou ze zadní strany paty.

Také byly poměrně jednoduché a mašličkou ze zadní strany paty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem přišla do kuchyně, Dracovi doslova spadla brada. Ušklíbla jsem se a na linku si položil hůlku.
,,Můžeme má dámo?" Nabídl mi blonďáček rámě, poté co se vzpamatoval. Znovu jsem uchopila svou hůlku a chytla se Draca. Přikývla jsem a on nás s prásknutím přemístil před onen maličký kostelík.
Tiše jsme vešli dovnitř a já se překvapeně rozhlédla. Kostel nebyl tak malý jak vypadal z venku a byl ke všemu plný lidí. Byli tu Harry s Ginny a synem Jamesem, Teddy Lupin, Merry se Cedrikem a trojčaty nebo Dracovi rodiče. Ale také Darrell s jakýmsi růžovovlasým mladíkem a dokonce jsem zahlédla i profesorku McGonagallovou. Pak jsem spatřila Lenku Láskorádovou, tedy pardon teď už Scamanderovou, George s Angelinou a fotkou Freda, Billa s Fleur, Hermionu dokonce i s Ronem.
,,Ty jeden lháři" šťouchla jsem s úsměvem Draca do boku. Na to se jen zasmál a prošel se mnou celou uličkou.

Celý obřad spečetil náš polibek a následný potlesk všech přítomných.

Celé odpoledne jsme slavili s našimi přáteli a rodinou.
,,Smím vás vyzvat k tanci paní Malfoyová?" Natáhl ke mně ruku rozesmátý Darrell. ,,Samodřejmě" přijala jsem jeho ruku. ,,Co to máš s sebou za fešáka?" Zeptala jsem se ho dřív, než stihl cokoliv říct. ,,To je Thomas, můj... přítel. Je metamofomág, proto má růžové vlasy" řekl se nervózně. ,,Vážně? To je skvělé" pronesla jsem povzbudivě. ,,Jak dlouho spolu vlastně jste?" ,,Dva měsíce" ušklíbl se. ,,To je dlouho, proč jsi mi to v tom parku neřekl?" ,,Nevěděl jsem jak ti to říct. Ale teď k tvým vzpomínkám, přinesl jsem ti lektvar, který ti je vrátí" vytáhl z kapsy lahvičku. Natáhla jsem k ní ruku, ale ucukl. ,,Jsi si jistá, že je chceš zpět?" Zeptal se zamračeně. ,,Ano" vzala jsem si lahvičku a odšpuntovala ji. Ovanula mé vůně nových knih a já do sebe lektvar kopla. Zamrkala jsem a najednou se mi rozsvítilo.

Draco's view

Kathrine se uprostřed tance se svým kamarádem zarazila. Neslyšel jsem o čem si povídali, ale všiml jsem si, že cosi vypila.
Otočila se na mě a ošklivě se zamračila.
,,Ty jeden lháři!" Vyštěkla, když došla až ke mně. Následně jsem znovu po té dlouhé době ucítil tu štiplavou bolest na tváři. ,,Věřila jsem ti, ale ty jsi mi prostě narovinu kecal!" Křičela. ,,Kath, co se stalo?" Zeptal jsem se a mnul si nepříjemně pálící tvář. ,,To, že jsem si vzpoměla! A ty jsi mi v té nemocnici lhal!" Poraženecky jsem sklopil hlavu a promnul si spánky. ,,Nic k tomu neřekneš?" Rozhodila hnědovláska rukama. Zvedl jsem k ní pohled a prostě ji políbil. Polibek mi oplatila, ale poté se odtrhla. ,,Chtěl jsem ti to říct dnes večer" šeptl jsem jí do ucha a poraženecky jí pohlédl do očí. ,,Ty jsi takový idiot Malfoyi!" Strčila do mě, což jí bylo vpodstatě k ničemu. ,,A ty jsi neodolatelná Malfoyová" využil jsem situace a připomněl jí dnešní den. ,,Trhni si" vyjekla a odešla pryč.
,,Vypadá to, že ti utekla manželka" uchechtl se Weasley. ,,Drž hubu Weasley, nerozumíš tomu" ani jsem se na něho nepodíval a vydal se za ní.

Kath's view

Zastavila jsem se venku, kde pofukoval lehký větřík a sedla si tam na kámen. Už jsem nedokázala udržet slzy a nechala je téct po tvářích. Doufala jsem, že budu mít chvíli čas všechno vstřebat, ale ten pitomec prostě musel jít za mnou.
,,Kath, omlouvám se" ucítila jsem jak mě objal. ,,Myslíš, že na tohle obyčejné 'omlouvám se' stačí?" Otočila jsem na něho ubrečené oči. ,,Ne, ale snad by mohlo pomoci tohle" chytl mě za bradu a něžné políbil. Do toho polibku vložil tolik lásky, že jsem prostě nebyla schopna odolat.
,,Miluju tě" špitl. ,,Já tebe taky"
-------------------------------------------

686 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now