#5

1.7K 84 1
                                    

,,Zkazil jsi to! Zase jsi to zkazil! Nesnášim tě Malfoyi!" Vyjekla hnědovláska. ,,Taky tě miluju Raddlová" ušklíbl jsem se. ,,Ty to nechápeš! Já prostě s tebou už nechci nic mít! Tak už to pochop ty idiote!" Křičela a z očí se jí hrnuly slzy. Můj úsměv povadl a přistoupil jsem blíže k brunetce. ,,Nesahej na mě!" ,,Omlouvám se" sklopil jsem pohled a obejmul ji. ,,Trochu pozdě nemyslíš? Proč jsi mě nemohl nechat být šťastnou?" Vzlykala mi do ramene. ,,Víš proč? Protože tě miluju" šeptl jsem jí do ucha. Následně mě odstrčila a utekla neznámo kam.

Kath's view

Proč to vždycky zkazí? Proč se nemůže smířit? Protože cítí, že ho pořád miluješ. To je možný, ale další šanci už ode mě nedostane. Měl ji víc než dost. Fajn, jak myslíš.
Přemístila jsem se domů. Christian tu nebyl a všechny jeho věci byly pryč. ,,Proč?" Zakřičela jsem a rozbíjela vše co mi přišlo pod ruku. Na zemi se válely úlomky vázy, byla zde rozlitá voda, hlína z rozbytých květináčů, byla úplně všude. ,,Za co?" Vytáhla jsem ze skříňky talíř a mrskla jím proti zdi. Potom jsem ale zakopla o práh, spadla na studenou zem a rozřízla si ruku na několika místech o střepy. Brečela jsem a ležela na zemi v té spoušti. Ruka mi krvácela a já ztrácela vědomí, protože jsem se pravděpodobně i praštila do hlavy.

Draco's view

Cítil jsem se hrozně a zároveň šťastně. Bál jsem se však, že si ublíží a tak jsem se vydal za ní. Věděl jsem, že určitě bude doma a tak jsem se přemístil kousek odtamtud. Když jsem vešel do bytu kde bydlela, zhrozil jsem se. Všude byl hrozný nepořádek. Potom jsem ji ale zahlédl a rozeběhl se k ní. Ležela na zemi v bezvědomí a ruku měla celou od krve. Vzal jsem ji do náruče a přemístil nás do nemocnice U Svatého Munga.

Kath's view

Pomalu jsem otevřela oči. Když jsme se zorientovala, byla jsem v bílém pokoji. Na židli vedle postele seděl blonďatý mladík. ,,Kde to jsem? A kdo jsi ty?" Vyhrkla jsem. ,,V nemocnici. A... počkat... ty si mě nepamatuješ?" Zeptal se a překvapeně se na mě podíval. ,,Ne?" ,,Jsem Draco" odvětil. ,,A co pro mě znamenáš?" Zamračila jsem se. ,,Já... jsem tvůj přítel" řekl nervózně. ,,Aha, no tak dobře" přikývla jsem. ,,Slečno Raddlová, mám pro vás dobrou zprávu. Už vás dnes pustím, ale nedoporučuji vám jít tento týden na famfrpálový trénink" přikývla jsem. ,,Pamatuješ si, že hraješ famfrpál?" ,,Pamatuju si svůj život, jen ne osoby v něm" pronesla jsem smutně. ,,Chápu" přikývl.

O půl roku později (podzim 2002)

Seděla jsem doma na pohovce a sledovala mudlovskou televizi. Překvapuje mě jak, jsou mudlové vynalézaví. ,,Ahoj zlato, jsem doma" ozvalo se ode dveří. ,,Ahoj Draco, jsem v obýváku" zavolala jsem nazpět. ,,Jak si se dneska měla?" Zeptal se a políbil mě na čelo. ,,Ale docela to šlo" usmála jsem se. Za těch pár měsíců jsme se dost sblížili. Myslím, že jsem ho opravdu milovala i předtím. ,,Co ty v práci?" ,,Ale nic moc" pokrčil rameny a přisedl si ke mně. Pohladil mě po tváři a potom mě políbil. Spolupracovala jsem a cítila, jak se do polibku usmíval. Přesunuli jsme se do ložnice. Když odlétlo moje tričko, zarazila jsem ho a zakroutila záporně hlavou. ,,Proč?" Zeptal se zamračeně. ,,Nejsem si ještě stoprocentně jistá, co k tobě cítím" ,,Dobře" přikývl a podal mi tričko. ,,Děkuju" usmála jsem se. ,,Co budeme teda dělat?" ,,Nezahrajeme si kouzelnické šachy?" Navrhla jsem a úsměv přeměnila do úšklebku. ,,Beru. Porazím tě, s tím počítej" zasmál se.

Hráli jsme dlouho do noci, dokud jsem neusnula únavou. Spoustakrát jsem vyhrála, ale párkrát jsem ho nechala vyhrát.

Ráno jsem se probudila v blonďáčkově těsném objetí. ,,Dobré ráno sluníčko" ,,Dobré" usmála jsem se. Poté jsem se podívala na hodiny. ,,U Merlinových vousů! Já jsem zaspala" vyjekla jsem. ,,Co?" Zeptal se zmateně Draco. ,,Harry mi psal, když jsem byla v nemocnici a chce se prý udobřit" vysvětlila jsem. ,,Aha"
Vylezla jsem z postele a naházela na sebe nějaké oblečení. V obýváku jsem našla svojí hůlku na konferenčním stole a popadla ji. ,,Tak se měj dneska hezky" políbila jsem rozespalého Draca, stojícího ve dveřích ložnice. ,,Papa princezno" zamumlal a já se musela usmát. S prásknutím jsem se potom přemístila. Byla jsem před domem, kde bydleli Harry s Ginny. Zaklepala jsem na dveře a čekala až mi přijdou otevřít. Zaslechla jsem dusot a následně se otevřeli dveře. Stál v nich zhruba čtyřletý chlapeček s modrými vlasy. ,,Ahoj" usmála jsem se překvapeně. ,,Ahoj" zašvitořil chlapeček a zatáhl mě do domu. ,,Ahoj Kath, dlouho jsme se neviděli" objal mě černovlasý mladý muž. ,,Ahoj, jsem Ginny" usmála se zrzavá mladá žena. ,,Ahoj" ,,Nevěděla jsem, že máte syna? Teda vlastně nevím skoro nic" řekla jsem sklesle. ,,Teddy není náš syn. Je Remuse a Tonksové. Já jsem jeho kmotr" usmál se bolestně Harry. Přikývla jsem na to, že rozumím. ,,Dáš si něco k pití? Čaj, kafe, vodu?" Zeptala se zdvořile Ginny. ,,Vodu, děkuju"

Bavili jsme se hodně dlouho, pak jsme se dokonce vydali na procházku, aby mi lépe ukázali Godrikův důl. Nakonec jsem se ještě stavili na hřbitově, kde jsou pohřbeni Harryho rodiče a moje maminka.
-------------------------------------------

852 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now