#4

1.7K 88 2
                                    

O 4 roky později (2002)

Seděla jsem v šatně Montroseských strak. Nakonec mě před třemi roky vzali sem. Podle mě je to úžasný tým a je označován za nejúspěšnější tým v britsko-irské lize. Čekal nás zápas proti Wingtownským tulákům. Těšila jsem se, protože letos měli celkem slabé družstvo.
A jak se dosavadně změnil můj život? No, stala jsem se střelkyní Montoseských strak, našla jsem si přítele, který se jmenuje Christian a s lidmi ze školy moc v kontaktu nejsem. Ptáte se co Draco? Toho jsem od bitvy o Bradavice neviděla a upřímně jsem tak nějak doufala, že toho zrádce už nepotkám.

,,Hej Raddlová, jde se hrát. Tak pohni tím svým líným zadkem a pojď už" křikl na mě Jacob, náš brankář a kapitán. Zvedla jsem se a naposledy jsem se koukla do zrcadla v šatně. Hnědé vlasy střižené po ramena s konečky nabarvenými na platinovou blond v culíku a na sobě černobílý famfrpálový hábit se strakou na prsou a na zádech. Slušelo mi to. (#EgoUp) Vyšla jsem ven za zbytkem týmu. Z tribun se ozývalo nadšené skandování a já nasedla na koště a nechala se vynést vzhůru. Všem jsem s úsměvem zamávala. Na hřiště přiletěl rozhodčí a já se připravila na místo, kde vždy začínám zápas. Vypustil zlatonku a potlouky, následně vyhodil camrál, který jsem obratně chytla. Vyrazila jsem proti tulákům a pak nečekaně přehodila camrál svému spoluhráči Trishovi. Šikovně jsem obletěla soupeřovic odrážečku a camrál zase chytla. Vychytrale jsem udělala obrat o třistašedesát stupňů a zbavila se tak cizího střelce. O pár metrů dál jsem se o fous vyhla potlouku, ale když jsem hodila camrál, trefila jsem odkrytou branku. ,,Joo" křikla jsem a plácla si s Kailem (třetí střelec). Po chvilce už jsem byla znovu ve hře a bojovala o camrál s jakousi dívkou od tuláků. Rozptýlila jsem ji a Kaile jí mezitím camrál sebral a už si to mířil k brankám. Kousek od nich ho čekal Trish. Společně dali další gól a potom další a další. Vedli jsme už 70:20, když tulácký odrážeč sejmul potloukem Jacoba. Jelikož dostal do hlavy celkem velkou ránu, slítnul z koštěte a řítil se rychle k zemi. Já jsem měla v ruce camrál. Tak jsem ho hodila Kailovi a vydala se na pomoc našemu brankáři. Rychle jsem se k němu blížila, ale když jsem byla skoro u ně srazila jsem malou zlatou věcičku. Náš chytač byl okamžitě u mě a tu zlatou potvoru chytil. Já jsem rychle zachytila padajícího Jacoba. Měla jsem docela problém ho udržet, ale Samuel (chytač) mi s ním pomohl a společně jsem ho snesli dolů, kde si ho přebrala lékouzelnice.
Po předání Jacoba, jsem znovu vyletěla nahoru a objala zbytek týmu. Poté jsme obletěli tribuny a namátkově jsme si s některými fanoušky plácli. Usmívala jsem se a radost ze mě jen sršela, ovšem do té doby, než jsem spatřila šedé oči. Dívali se přímo do těch mých. Rychle jsem zamrkala, jestli mě nešálí zrak, ale opravdu to byl on. Seděl tam s černobílou šálou kolem krku a usmíval se na mě od ucha k uchu. Světlounké vlasy měl rozházené a vedle oka měl malou jizvu. Zamračila jsem se a odletěla do šaten.

Po zápase jsme měli menší oslavičku a pozvali jsme si tam svoje známé. Já jsem s sebou samozdřejmě vzala Christiana. Sly jsem s Christianem tancovat a u toho si povídali. ,,Tak co? Jak se ti dneska hrálo?" Zeptal se. ,,No..." začala jsem znuděně. ,,...úplně úžasně" rozzářila jsem svůj obličej. ,,Zlato?" ,,Ano?" ,,Ty šaty ti zatraceně sluší" Usmál se. Dál jsme se bavili, trošku hodně jsme pili a pak se otevřeli dveře.

Draco's view

Viděl jsem ji jak je šťastná. Vypadala nádherně. Celé ty čtyři roky, co jsme spolu nemluvili jsem si o ní vše zjišťoval a nakonec jsem ji našel. Byl jsem šťastný, nehorázně šťastný. Když jsem ji ale uviděl v na tom večírku strak, mé srdce se rozpadlo na miliony kousíčků a já měl pocit, že už je nikdy nikdo nedokáže posbírat. Byla tam s nějakým brunetem a strašně se něčemu smála. Když mě spatřila, jako naschvál si ho přitáhl k sobě a políbila ho. ,,Čau kamaráde, co tady děláš?" Zasmál se vedle mě někdo. Ten někdo, byl můj dlouholetý kamarád Kaile Dorian. Byl s Kath v týmu a částečně díky němu se mi ji povedlo najít. ,,Ahoj, kdo je to s Kathrinou?" Vychrlil jsem na něj. ,,To je její přítel. Zapomněl jsem ti to říct" pokrčil rameny. ,,Kaile! Zlato pojď sem! Chybíš mi tady!" Křikl na Kaila nějaký zrzek. ,,Ano lásko už jdu" zasmál se a vydal se za ním. ,,Nevěděl jsem, že jsi gay kámo" ušklíbl jsem se. ,,No je toho hodně, co o mně nevíš. Mimochodem nejsem gay, jsem bisexuál. To je podstatnej rozdíl" usmál se a přitáhl si zrzka do polibku. Zkřivil jsem obličej a odvrátil se. Rozhodnutě jsem zamířil k brunetce. ,,Kath... ehm... no... mohli bychom si promluvit?" Dostal jsem ze sebe a podrbal se za uchem. ,,Nevím, o čem bychom měli hovořit pane Malfoyi" řekla s vážným výrazem. Fajn, jestli chce hrát tuhle hru, budu hrát taky a vyhraju. ,,Víte slečno Raddlová, u nás na ministerstvu se domníváme, že váš tým podvádí a tak to chceme prověřit" řekl jsem. ,,Kath možná by jsi měla..." začal brunet. ,,Nesmysl, dělá si z nás akorát šprťouchlata" zamračila se. Ach jo, je tak roztomilá, když se mračí. ,,Klidně se zapřísahám, že si opravdu nedělám z nikoho šprťou... cosi" vážně jsem jí pohlédl do očí. ,,Fajn" rezignovala a šla se mnou.
Venku jsem se už neudržel a usmál se. ,,Tak co chceš Malfoyi? Vím, že tu nejsi kvůli týmu" založila si ruce na hrudi. ,,Máš pravdu. Chci tě zpátky. Tamten se k tobě vůbec nehodí a hlavně vypadá, jako by ho právě přežvýkal tlustočerv" zamračil jsem se. ,,Slabý argumenty. Pořád jsi tak naivní, jako jsi byl ve škole. Pochop už, že nemůžeš mít všechno to co chceš!" Vyštěkla. ,,Fajn, válka číslo tři právě započala" ušklíbl jsem se. Přitáhl jsem si ji k sobě a políbil ji. ,,Nevěděl jsem, že tě bude prověřovat tak, že ti bude strkat jazyk do krku" ozval se naštvaný brunet. ,,Hele, ještě jí můžu prověřit jinak a věř, že by se jí to líbilo" zašklebil jsem se na něj. ,,Christiane to není jak to vypadá! Já ho..." ,,Hele tohle je něco, co ti nejsem schopen odpustit" rozhodil rukama. ,,Takže se se mnou rozcházíš? I když to není moje chyba?" Vyjekla. ,,Je konec Kathrino" řekl bez emocí a odešel. ,,To bylo snadný" zasmál jsem se. Odpovědí mi byla stejná štiplavá bolest, jako před čtyřmi lety.
-------------------------------------------

1085 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now