#7

1.6K 78 3
                                    

Draco's view

Probudil jsem se v ložnici zakrytý do půlky těla. Zvedl jsem se do sedu a rozhlédl se po pokoji. Všude kolem se válelo oblečení, které jsme měli s Kath na sobě. Nad představou toho co se včera večer stalo, jsem se neubránil úšklebku.
Hnědovláska ležela na druhé straně postele zády ke mně a její vlasy jí padali přes holá ramena. Pohladil jsem ji po paži a šel si najít nějaký kus oblečení.
,,Kolik je hodin?" Ozvala se rozespale, když jsem si natahoval kalhoty. ,,Něco kolem půl deváté" odpověděl jsem. ,,Nejdeš pozdě do práce?" ,,Ne zlato, vzal jsem si volno, abychom mohli naplánovat svatbu" usmál jsem se. Byla roztomilá, jak měla rozcuchané vlasy a choulila se do přikrývka.
,,Na kdy ji chceš naplánovat?" ,,No, myslel jsem, že by jsme se vzali tak nějak tajně. A bylo by to 5.května" řekl jsem. ,,S tím souhlasím" usmála se.

Kath's view

Byla jsem šťastná, neuvěřitelně šťastná. Svatba s člověkem, kterého miluji pro mě byla tak úžasná věc. Myslela jsem, že budu šťastná.
,,Princezno?" Ozval se z kuchyně.
,,Ano?" ,,Půjdu s farářem domluvit obřad, ano? Myslím, že by bylo pěkné mít mudlovskou svatbu, nemyslíš?" ,,Jak to chtěla maminka" řekla jsem si pro sebe a usmála se. ,,Myslím, že je to skvělý nápad"

Když jsme seděli u snídaně, na okno zaťukala malá sovička. Otevřela jsem ho a převzala si od ní vzkaz.
,,Máme problém. Naše plánování nám, překazily straky. Musím na stadion" řekla jsem zamračeně. ,,Dobře, ale brzo se mi vrať" odvětil a já přikývla na souhlas.
,,Tak se tu zatím měj" políbila jsem ho na čelo a s praskavým zvukem se přemístila ke stadionu.

,,Co se děje Jacobe?" Zeptala jsem se, když jsem vkročila do šatny. ,,Budeme hrát už zítra" pronesl se strápeným výrazem. ,,Cože?" Vyjekla jsem. ,,Ale Samuel nemůže hrát" rozčilovala jsem se. ,,No právě a v tuhle chvíli nemáme náhradního chytače" objasnil situaci Jacob. ,,Aha, tak to je hódně blbý" uchechtla jsem se. ,,Napadlo mě, že by jsi mohla na ten jeden zápas být chytačkou ty, protože jsi několikrát zlatonku srazila" nevinně se usmál. ,,Myslíš to vážně?" Nadzvedla jsem jedno obočí. ,,Samodřejmě, náhradního střelce totiž máme" dodal. ,,Fajn, beru to, ale jestli to zkazím, tak za to můžeš ty" ukázala jsem na něj. ,,Díky, teď by sis to mohla zkusit" ,,Promiň, ale něco doma zařizujem" podrbala jsem se na hlavě. ,,Počkej, to je zásnubák??" Vyjekl Kaile. ,,Možná" ,,Naše malá Kath se bude vdávat" vykřikl na celou šatnu. ,,Jo, bude ze mě paní Malfoyová" zasmála jsem se. ,,Ale teď už fakt musím jít" řekla jsem vážně a vydala se domů.

,,Tak co se stalo?" Zeptal se Draco, když jsem vešla do obývacího pokoje. ,,Zítra hrajeme a já budu hrát jako chytač" sedla jsem si vedle něho na pohovku. ,,Vážně?" Přikývla jsem. ,,Tak to je teda bomba" uchechtl se. Usmála jsem se a jemně přitiskla svoje rty na ty jeho.
,,Miluju tě" řekl do polibku. Jeho ruce začaly šmátrat pod mým tričkem než odletělo na zem.
,,Ten medailonek máš vlastně proč?" Zeptal se a ukázal na šperk zarostlý do mé kůže těsně pod klíční kostí na pravé straně. ,,Tenkrát mi ho věnovala maminka, že až přijde čas, tak mě ochrání před jedním určitým člověkem. No a když se Voldemort vrátil přirostl mi do kůže, takže už nepotřebuju řetízek" vysvětlila jsem. ,,A teda když umřel neměl by pustit?" ,,Taky mě to napadlo, ale asi ne" usmála jsem se a přitáhla si ho zpět do polibku.
,,Ty si tohle pamatuješ?" Odtáhl se. ,,Jo mámu si pamatuju, což je zvláštní, ale ano" pokývala jsem hlavou. ,,Hele měla bych jít spát, čeká mě zítra zajímavý zápas" zvedla jsem se s tím, že si seberu tričko, o které jsem přišla. ,,Měla by jsi si vzít brýle. Abys tu zlatonku vůbec našla" uchechtl se. ,,Pitomče!" Zasmála jsem se a mrskla po něm zmíněné tričko. Poté už jsem se vypařila do koupelny, kde jsem si dala dlouhou koupel a poté se vydala do mé milované postele.

Stala jsem na jednom konci uličky a na druhé stál blonďáček. Na lavičkách podel uličky seděla moje rodina a Dracovi rodiče. Co mě, ale zarazilo, bylo to, že v první řadě v pravo seděla moje máma a vedle ní táta ještě v normální podobě. Zarazila jsem se. Mamka se na mě usmála a v tu samou chvilku jsem se propadla do úplně jiného prostředí.
Objevila jsem se v prázdné místnosti, kde se ozýval křik. Přiběhla jsem ke svíjícímu se blonďáčkovi, kterého mučil můj otec. Jakmile mě uviděl přemístil se. Klekla jsem si k Dracovi a přitáhla si ho k sobě. Když jsem to ale udělala, rozpadl se na prach.

S výkřikem jsem se vymrštila do sedu a tak se srazila s něčí hlavou. Ten někdo byl samodřejmě Draco, který se mě snažil probudit. ,, Kath byl to jen sen" políbil mě na čelo. Chytla jsem se ho jako klíště a odmítla pustit. Tomu se jen zasmál a zase si normálně lehl.
-------------------------------------------

817 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now