#13

1.4K 73 6
                                    

Dalšího dne jsme se vydali na rodinou procházku. Všechno probíhalo dokonale. Potkávali jsme svoje známé a vesele s nimi hovořili. Stavili jsme se v Příčné ulici na zmrzlinu a pak se vydali za město.
Na našem oblíbeném vršku s vrbou jsme si udělali piknik a užívali si rodinné pohody.
To by jsme ale nesměli být my, aby se nám nepřihodilo něco zlého.
Kousek od ná se objevil černý mrak a následně kdosi se smrtijedskou maskou.

Draco's view

Jako vždy se muselo něco pokazit a tentokrát to byl nečekaný návštěvník. Okamžitě jsem poznal, že se jedná o Smrtijeda.
,,Děti jděte se schovat! Hned!" Vykřikla brunetka.
Poté se strhla přestřelka kleteb. Avšak dotyčný měl eso v rukávu. Omdlévací kletbou zasáhl Andromedu a ta se skácela k zemi. ,,ANDROMEDO" zaječela Kath a vrhla se k naší dcerce.
A toho Smrtijed využil. ,,Tohle je za našeho Pána! AVADA KEDAVRA!" Vyšlehl zelený paprsek, který i přes veškerou mou snahu zastavil o Kathino tělo. V poslední vteřině stihla vykřiknout dvě slova. ,,Miluju tě" Byla její poslední slova, než spadla do mé náruče. Když jsem vzhlédl, Smrtijed byl ten tam a já se rozbulel jako malé dítě. ,,Ne ne to nemůže být pravda, prostě nemůže!" ronil jsem želví slzy. Scorpius seděl jako hromádka neštěstí a hleděl prázdným výrazem na tělo své milované matky. ,,Tati? Co se stalo? Co je mamince?" probrala se blondýnka. ,,Maminka odešla" vzlykl jsem. Dívenka přišla ke mně a pevně mě objala. Také vyzvala svého bratra, aby se k nim připojil.

Den pohřbu

,, ...Byla to vyjímečná žena a prvotřídní studentka. Navždy bude v našich srdcích a bude nám scházet, avšak něco tu zanechala. Dvě děti, které by mohli jít v jejích šlépějích." dokončil jsem svůj proslov. Ozval se bouřlivý potlesk, načež Potter vstal a došel ke mně. ,,Byla úžasná a bude mi hrozně moc chybět. Upřímnou soustrast",,Díky"

O pár týdnů později

,,Vy ho chcete zavřít jenom do Azkabanu!? Vždyť odtamtud už jednou utekl, takže to může klidně zopakovat! Zabil moji ženu! Matku mých dětí! Chci život za život!" bouchl jsem rozhořčeně do stolu. ,,Pane Malfoyi, vy si zřejmě neuvědomujete, s kým mluvíte"
,,Vím to moc dobře a jestli mě nevyslechnete, půjdu si stěžovat k ministrini kouzel!"
,,Dobrá tedy, ještě váš návrh promyslíme"
----------------------------------------------------------

369 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now