#6

1.6K 81 0
                                    

Když jsem se vrátila domů, bylo něco kolem sedmé hodiny večer. Draco seděl v kuchyni se skleničkou ohnivé wiskey v ruce. ,,Ahoj zlato, od kdy piješ?" Zeptala jsem se a chtěla ho políbit na čelo. ,,Co se děje?" Zamračila jsem se, když mě odstrčil. ,,Já... já..." ,,Co zlato?" ,,Ty si pořád nepamatuješ, jak to bylo předtím?" Zeptal se s uslzenýma očima. Záporně jsem zakroutila hlavou. ,,Přece nebudeš ty, hrdý Draco Malfoy fňukat, kvůli hloupým vzpomínkám. Tady jde o to, že tě miluju a i kdybych si vzpomněla, nic by to nezměnilo" přitáhla jsem si ho do objetí. ,,Miluju tě Kath" šeptl. ,,Já tebe taky" odpověděla jsem a políbila ho.

O dva a půl roku později (jaro 2005)

,,Jooo" vyjekla jsem a objala celý náš famfrpálový tým. ,,Povedlo se nám to" šťastně jsem obletěla celé hřiště a pak se zastavila u tribuny, kde seděl Draco. Usmála jsem se na něj a odletěla do šatny.

,,Zlato, byla jsi úžasná" usmál se  blonďáček, který na mě čekal před stadionem. ,,Jako vždy" uchechtla jsem se. ,,Co kdybychom si zašli na zmrzlinu do Příčné ulice?" Navrhla jsem. ,,To nezní vůbec špatně" souhlasil Draco.

,,Dáš mi ochutnat?" Nahl se ke mě přes stůl blonďáček. ,,Počkej... ehm... ne" zasmála jsem se a vložila si do pusy další lžičku té úžasné zmrzliny. ,,Jsi zlá" založil si uraženě ruce na hrudi. ,,A ty jako malý" ,,Já ti ale dal ochutnat svojí zmrzlinu" ,,To na věci stejně nic nemění." ,,Ale notak" zaškemral. ,,No dobře" rezignovala jsem a podala mu lžičku s nabranou zmrzlinou. ,,Mhmm... je fakt dobrá. Mňam" olízl si mlsně rty a natahoval se, že uloupí ještě trošku zmrzliny, ale já mu s kelímkem uhnula a on tak přepadl přes stůl. Začala jsem se smát a on se mnou. ,,Fajn, tohle byla karma" prohlásil. ,,Určitě"

Seděla jsem na lavičce v parku a pozorovala kachny plavající na hladině jezírka.
,,Evansová-Raddlová, dlouho jsme se neviděli" zaslechla jsem povědomý hlas. ,,Darrelli" vyjekla jsem nadšeně a vyskočila jsem na nohy. ,,Rád tě vidím kamarádko" objal mě. ,,Počkat... já si tě pamatuju" zamračila jsem se. ,,To je dobře ne? Vím co se ti stalo a vím, že trpíš amnézií" ,,Asi jo, ale proč si pamatuju jenom tebe?" Nadzvedla jsem obočí. ,,Třeba si pamatuješ jen lidi, kvůli kterým si nikdy nemusela plakat nebo být naštvaná" pronesl po chvilce přemýšlení. ,,To je možné" zamyšleně jsem přikývla. ,,Nechceš se jít projít?" Navrhl a  já přikývla. ,,A jak se ti jinak vede?" Zeptala jsem se. ,,No... pracuji jako lékouzelník v nemocnici U Svatého Munga, takže jsem, šťastný. Pamatuješ si přece, jak jsem ti říkal, že je to moje vysněná práce?" ,,Jo, to si pamatuju. Takže si se o mně dozvěděl v práci?" ,,Jo. Taky jsem slyšel, že hraješ dobře famfrpál" změnil téma. ,,No nevím, jestli dobře, ale hraju. Někdy mi musíš přijít fandit" zasmála jsem se. ,,S radostí. Jo, ještě ti mám něco vyřídit. Lékouzelník, který tě v nemocnici ošetřoval, přišel na to jak ti vzpomínky vrátit" ,,Vážně? To je skvělé!" Řekla jsem nadšeně. ,,Jo, máš za ním přijít za týden" usmál se. ,,Dobře budu si to pamatovat" přikývla jsem.
Dál jsem se ještě dlouhou dobu procházeli a povídali si o všem možném.

Večer, když jsem přišla domů, Draco seděl v kuchyni s nazdobenou večeří.
,,Ahoj zlato, něco slavíme?" Zeptala jsem se překvapeně. ,,No vlastně ano" usmál se a stoupl si přede mě. Poté si klekl na jedno koleno a vytáhl malou krabičku.
,,Kathrine Evansová-Raddlová, učiníš mi laskavost a staneš se paní Malfoyovou?" Zeptal se. Ta otázka mě apsolutně zaskočila. Párkrát jsem zamrkala a radostně přikývla. ,,Samodřejmě, že ano" vyjekla jsem nadšeně a skočila mu kolem krku. ,,Miluju tě princezno" šeptl mi do ucha. ,,Já tebe víc"
-------------------------------------------

607 slov

Forever with you (FF HP)Kde žijí příběhy. Začni objevovat