#10

1.4K 79 2
                                    

Dalšího dne ráno jsem se probudila nahá jen pod lehkou přikrývkou. Blonďáček byl schoulený zády ke mně a spokojeně si cosi nesrozumitelného mumlal za spánku. Ušklíbla jsem se nad tímto výjevem a vstala. Prošla jsem mezi rozházeným oblečením a zamířila do koupelny.

O pár hodin později

,,Jdu k Potterovým ano?" Zavolala jsem na rozespalého Draca, který se nemotorně potácel do koupelny. Ten nepřítomně kývl a já se tedy s prásknutím přemístila.

,,Ahoj" pozdravil mě malý Teddy. Mladičký modrovlasý metamorfomág. V zápětí se do předsíně přiřítil skoro roční chlapeček. Chvilku po něm se objevila Ginny, s oznámením, že Harry ještě spí. Ani mě to nijak nepřekvapovalo.
,,Tak pojď dál a nestůj mezi dveřmi" vřele se na mě Ginny usmála. Následovala jsem ji tedy do obývacího pokoje, kde jsme se společně usadili na pohovku.

Draco's view

,,Ano matko, dorazí brzy. Jen něco potřebovala vyřídit s Potterem" uklidnil jsem ženu sedící naproti mně.
Poté jsem zaslechl v chodbě klapavé kroky. Okamžitě jsem poznal o koho jde, její rytmus kroků bych poznal kdykoliv. Jak by někteří řekli, byl jsem jí přímo posedlý.
,,Dobrý den, omlouvám se za zdržení" vřele se usmála a věnovala mi lehkou pusu. Otec na ni jen kývl a matka ji pevně objala. ,,Tak by jsme se mohli dát do jídla" pronesla mamka s úsměvem a na stole se objevilo jídlo.
Vlastně celou dobu, jsme si povídali. Tedy spíš já, Kath a mamka. Otec se moc neangažoval.
,,A plánujete už rodinu?" Nakousla matka téma, jemuž jsem se chtěl z celého srdce vyhnout. ,,Zatím jsem o tom nijak nepřemýšleli" chtěl jsem nějak nenápadně odvézt konverzaci k něčemu zcela jinému. ,,No jednou jsme o tom spolu mluvili" pronesla Kath. ,,Ale myslíme si, že je ještě čas" usmála se. Mamka jen zdvořile přikývla.
Po obědě už jsme s Kath opustili Malfoy Manor a vydali se na procházku do Příčné ulice. Cestou jsme potkali Diggoryovy s trojčaty. S nimi jsme se však jen letmě pozdravili a pokračovali dál v cestě.

Červenec 2005

Tohle už bylo po druhé, co zase zvracela. Nevypadá na tom dvakrát dobře. Je bílá jako stěna a sotva něco sní okamžitě to vyhodí zase zpět.

Kath's view

Už druhý den zvracím. Ginny i Merry mi napsali tutéž odpověď, když jsem se jich zeptala. Ale já nevím, jestli mám být šťastná nebo ne. Všechny příznaky se tímhle ještě více potvrdili. Problém byl Draco, neměl o tom totiž ani tušení.
,,Draco?" Šeptla jsem, když jsem konečně zklidnila svůj žaludek. ,,Ano zlato?"
,,Já... teda vlastně my..." začala jsem nervózně. ,,Copak?" ,,Myslím, že budeme mít miminko" usmála jsem se. Blonďáček se zarazil. ,,Myslíš to vážně?" Nadzvedl jedno obočí. ,,Naprosto" přikývla jsem. Na jeho tváři se rozlil úsměv. ,,Určitě to bude kluk" vyjekl a popadl mě do náruče a odnesl do postele.
,,A co jméno? Vymyslíme ho teď?" Uvelebyl se v nohách postele. ,,Jméno pro holčičku mám jasné" usmála jsem se. ,,Povídej, přeháněj" vyzval mě. ,,Andromeda Victoria Isabella Malfoyová. Na tobě je jmého kdyby to byl chlapeček" kývla jsem na něj. ,,Ještě bych přidal Elizabeth" zamyslel se. Přikývla jsem. ,,No a pro kluka by mohlo být třeba. Theseus nebo Luka" uvažoval na hlas. ,,Ty jména se mi nezdají. Chce to něco speciálního" namítla jsem. ,,Hyperion" vyjekl zničeho nic. ,,To bude jeho druhé jméno" prohlásil rozhodnutě. ,,Dobře" souhlasila jsem. ,,A první jméno... něco na s, jako skvělý syn... s... sta... ne! Slo... ne! Sro... ne! To se prostě nehodí. S... Simon... ne, to taky ne! Sc... sco... scor... scorp... už to mám Scorpius Hyperion Malfoy" vykřikl nadšeně. ,,To je opravdu znamenité jméno" zašklebyla jsem se. ,,Ty jedna!" Rozhodil rukama a začal se smát. Neodolala jsem a přitáhla si ho do polibku. Ach bože, jak já ho milovala.
-------------------------------------------

609 slov

Forever with you (FF HP)Where stories live. Discover now