Kidnappet kjærlighet del 8

492 7 1
                                    

"Hva faen hva gjør jeg her!" sa jeg surt og trakk meg unna. Han bet seg i leppa. Omg! Jeg kan ikke noe for det men han er damn hot. "Hvordan kan du være så kjekk og en jævela dritt sekk?!" kom det ut av meg. "Kjekk" gjentokk han flørtende. Jeg heiv en pute på han før jeg trampet mot døra. Låst. "Ser du etter denne?" sa han og viftet med nøkkelen. "Du burde foresten ikke gå ut sånn de andre ville blitt stumme" sa han ertende. Jeg hadde ikke lagt merke til at han hadde kledd av meg. Jeg stod helt naken. Jeg løp bort til tøyet mitt og kledde på meg. "Din pervo dust" sa jeg og hoppet på han for å få nøkkelen. Han rullet rundt så han satt på meg. Han satt i bare boxeren og prøvde å kysse meg. Han begynte å kile meg. "Din jævela p pervo dust" lo jeg. Det så ut som om han faktisk har det gøy. "Få nøkkelen da" sutret jeg. Han stoppet drømmende opp et øyeblikk og jeg rullet rundt så jeg satt på han. Jeg tokk armene hans og presset mot madrassen. "Få den!" viske ropte jeg. "For et kyss" sa han og blunket. "I drømmene dine" visket jeg i øret hans. "Altid" visket han tilbake. Jeg satte meg opp og så ned på han. Han så så uskyldig og søt ut. Jeg kan ikke noe for det men jeg tokk å kysset han raskt på munnen. Han hadde et sykt stort smil når jeg så på han igjen. "Aldri" visket jeg. Jeg satt på skrittet hans og rett eyter jeg kysset han merket jeg at han fikk stå tiss. Ugh! "Få nøkkelen" prøvde jeg å si surt men jeg begynte å smile og gå han en klem. Han ga meg nøkkelen frivelig. Jeg ble overasket så jeg satt der en stund å bare så på han. Jeg merket igjen at han hadde stå tiss det var sykt ekkelt å sitte sånn. Jeg reiste meg opp og gikk mot døra. Jeg låste opp og gikk ned til Isac. "Hvor har du vært" sa han når jeg kom ned trappa. Jeg satte meg ned og fortalte alt. Eller ikke alt. Ikke noe om det at jeg lo, kysset eller noe sånt. Jeg dro han inn i en god klem. Jeg strøk han på ryggen når jeg kjente et arr.Jeg dro opp genseren og så at det er nytt. "Hva har skjedd?" sa jeg og trakk meg fra klemmen. "Ikke no" sa han uten å tvile. "Arret?" sa jeg lett. "Hvilke arr?"

"Arret på ryggen din. Det er nytt. Skjedde det når jeg var oppe?"

Han nikket og så ned i fanget. "Dette er min feil" sa jeg og tokk hånda hans. "Nei det er ikke det"

"Jo hadde ikke jeg surra hadde det ikke skjedd" Han nektet ikke. "Han skal få svi" visket jeg til Isac i en klem. "Ikke la de skade deg" sa jeg trist og gikk opp trappa. "Vi skal være lenge sammen etter dette" sa jeg lavt.

Jeg gikk opp mot rommet jeg hadde vært låst inne på. Jeg dyttet døra sakte opp og så at han sto helt naken. Jeg gjemte meg bak døra og ventet litt før jeg snek meg inn. Jeg listet meg bort til han og tokk armene rundt livet hans. Jeg la hodet på skulderen hans og så opp på han. Han smilte og snudde seg rundt. "Hva gjør du her" visket han flørtende. Jeg trakk på skuldrene og klemte han. Han klemte tilbake og kysset meg på halsen. Jeg hoppet opp og tokk beina rundt midjen hans. Jeg smilte og fikk et søtt smil tilbake. Omg, han er sykt god til å flørte! Jeg kysset han lett på kinnet. "Kan vi glemme det?" visket jeg. "Glemme hva?" Jeg bare smilte tokk hendene bak halesen hans og trakk han inn i et kyss. Det var godt men det føltea feil også. Han prøvde å få tungen inn i munnen min men jeg ristet lett på hodet. Han himlet tullende med øynene. Vi la oss ned i senga. Han tokk av meg toppen og skulle til å ta av bh'en når jeg stoppet han. "Kom igjen" sa han med valpe øyne "Jeg har allerede sett deg naken"

"Kanskje det men ikke de" sa jeg og pekte mot døra. Ved døra stod hele gjengen til og med Isac! De holdt han fast og tvang han til å se. Jeg gikk bort og slo til de som holdt Isac. Han skulle til å ta igjen når sjefen kom bort og stoppa han. Jeg tokk med meg Isac ned. "Hva driver du med?!" sa han surt. "Jeg lurer han" visket jeg så lavt jeg greier. Han så litt furten ut så jeg...

Kidnappet kjærlighetWhere stories live. Discover now