Kidnappet kjærlighet del 9

460 11 2
                                    

Tokk tak og kysset han på munnen. Jeg angret ikke et sekund for han kysset tilbake"Isac" visket jeg i kysset "Jeg elsker deg" Jeg merket at han begynte å smile. Jeg gikk sakte fra han og smilte. Jeg begynte å tenke på at jeg skulle lure sjefen eller Jason som han tydeligvis heter men jeg vil ikke gå tilbake. "Skal vi se en film" spurte Isac når han så jeg ble alvorlig. Jeg nikket fort og kysset han på munnen. "Hva vil du se?" sa Isac ig gikk mot TV-en "Noe morsomt eller romantsik" mumlet jeg. Til å ha blitt kidnappet har vi det nokk ikke så ille og overaskende har de veldig mange filmer her nede. Isac kom bort til meg og la ned 5 filmer.

The pink panter 2

She's the man

The last song

Dear John

It's a boy girl thing

Jeg tokk opp She's the man den virket morsom og romantisk. Isac satte den på og la seg i sofaen. Han hadde fjernkontrollen i hånden mens han fant frem et teppe. Jeg satt i andre enden og så på han. "Kom da" sa han og løftet opp teppe og armen som en hint på at jeg skulle legge meg der. Jeg la meg under armen til Isac og han bredde over meg. "Er vi kjærester nå?" spurte jeg lavt. "Vis du vil" visket han sexy inn i øret mitt. Jeg måtte bare smile. Isac lå med armen over meg og han hadde delt teppet. Filmen var bra. Den handler om en skole hvor fotball laget til jentene blir kuttet. Viola finner seg ikke i det så hun får en venn til å kle henne ut som broren. Viola drar på internat skolen hans og blir forelsket i romkameraten. Hun kommer inn på guttenes fotball lag osv. PS: broren drar til London for å opptre mens dette skjer.

"Isac" mumlet jeg mens øynene holdt på å gli igjen. "Ja" visket han flørtende å kysset meg på nakken. Jeg smilte smått og snudde meg mot han. "Jeg husker ikke hva jeg skulle si" mumlet jeg og små lo litt. Jeg la hodet inn mot magen hans og sovnet.

"Våkne! Våkne!" skrek en stemme mens jeg kjente noe hardt på beina. Jeg skrek av smerte. "HVA FAEN!" Jeg reiste meg brått opp og skulle til å slå ned han som pisket oss men noen tokk tak i armen min. "Du burde ikke gjøre det" lo han som holdt armen min. "Ikke det?!" sa jeg surt og slo til han med den andre armen. Han falt ned på bakken. "Det skal du få svi for din lille dritt" skrek han og stablet seg opp mens jeg så stygt på han. "Hva skal du gjøre nå da?" sa jeg med baby stemme. Han stirret pedo på meg. Før han rakk å gjøre noe mer hoppet jeg opp på ryggen hans og begynte å slå. "Hva skal du gjøre med dette?!" ropte jeg mens jeg prøvde å legge han i bakken. Det skulle da ikke være så vanskelig. "Argh!" Noen tokk tak i hæret mitt og dro meg ned i bakken. "Slipp din jævel"

"Du tir still!" veste han som kalles Fred. Ja jeg vet ironisk navn og gammal dags! Han holdt en kniv på halsen min. Jeg pustet tungt for å angripe han. Han dro kniven sakte over halsen min, det skar. Han kom heldigvis ikke langt nokk inn. Når han hadde skåret over og sett blodet renne litt heiv han meg opp i sofaen. Jeg så bort på Isac. Han prøvde å smile men det ble til en grimase. Han nye stod å pisket Isac med et smil. Isac lagde ikke en lyd men han klamret seg til sofaen og lagde grimaser. Det var uutholdelig å se på. "Dere aner ikke hva slags helvete dere er kommet til" lo han. Han fortsatte å piske Isac mens Fred eller Frekk som jeg syntes passer bedere stirret på meg. "Hva stirrer du på" sa jeg surt med gjen bitte tenner. Han bare gliste. Jeg merket at bh-en hadde glidd litt ned. Jeg dro den fort på plass og bitch klappa han.

Jeg så tårene i øynene til Isac. "Stopp!" skrek jeg og la meg forran Isac. Jeg fikk pisken på meg en gang før han stoppa. "Flytt deg" sa han med pisken surt. "Nei! Aldri" sa jeg og klamret meg til Isac. "Vel, da skal du få kjenne pisken" knurret han. "DN, flytt deg. det går bra" stammet Isac lavt. "Nei, nei Isac" visket jeg mens jeg ristet på hodet. "Gjør hva du vil med meg bare la Isac være" sa jeg bestemt mens jeg snudde meg mot Danu, altså han med pisken. "Javel" lo han ondt og tok pisken  bak hodet. Jeg lukket øynene hardt og ventet på slaget. Jeg kjente pisket mot beina. Jeg skrek av smerte "FAEN!"

"Hva skjer her!" hørte jeg en stemme rope sint. Jeg åpnet øynene og kjente tårene renne nedover kinnet. Forran meg stod Jason. "UT!" skrek han og de andre løp. Han så døra lukke seg før han satte seg ved meg. Han tørket vekk tårene mens han smilte smått. "Går det bra?" visket han som om han virkelig brydde seg. Jeg så ned på høyre beinet for det var bare det han hadde truffet. Foten var blodig og hoven. "Gå vekk" mumlet jeg lavt. "Nei" visket han. "Jo bare la meg være" sutret jeg. Han ristet på hodet med et søt smil. Han lente seg mot meg og kysset meg på munnen. Jeg kysset svakt til bake når jeg hørte en lyd fra Isac. Jeg dyttet Jason fra meg og håpet at Isac ikke hadde sett noe. "Gå" sa jeg litt surt til Jason. Han gikk sakte opp trappa og satte døra på gløtt. Jeg la meg inntil Isac og så opp på han. "Går det bra?" visket jeg trist. Jeg fikk ikke noe svar. Han kjempet mot tårene. Jeg lå å så opp i de tristeste øynene jeg noen gang hadde sett. "Isac? Det går bra" visket jeg. Han smilte smått og en enslig tåre trillet nedover kinnet hans. Jeg tokk opp hånden og tørket den vekk mens jeg strøk han ovet kinnet. Jeg la hodet inn på nakken hans. Isac så ned på foten min. "Du må ta en dusj" stammet han. "Jeg greier ikke" mumlet jeg og så opp på han. "Jeg kan hjelpe deg"

Skal jeg dusje sammen med Isac!? Jeg lå lenge å tenkte før jeg nikket svakt. Jeg satte meg opp sammen med Isac. Jeg greide så vidt å ha høyre foten nedi gulvet men Isac må ha det enda verre. Vi hjalp hverandre opø trappa og inn på badet. Jeg låste døren og satte meg ned. Etter å ha sittet der litt reiste jeg meg og begynte å kle av meg. Jeg så fort bort på Isac som satt å stirret på meg. Jeg små lo av han og heiv en t-skjorte i fjeset på han. Han...

Kidnappet kjærlighetWhere stories live. Discover now