16. Bölüm

1.5K 195 87
                                    

SONUNDA BEN GELEBİLDİİİMMMM

Ay iki aydır bölüm bitirmeye çalışıyorum umarım yanlış bitirmemişimdir, bi hata yoktur lşaskdlsaşd

İyi okumalarrrr <3


----



"Sehun bu giderek yükseliyor!" Sunhee'nin sevinçten attığı çığlığı duymak beni gülümsetti.

"Yükselecek tabii ki. Adı üstünde uçurtma bu." Baekhyun Sunhee'nin tepkisiyle alay ederken aslında birlikte oldukça tatlı göründüklerini düşünüyordum. Baekhyun uyuz bir büyük kardeş gibi davranıyordu Sunhee'ye karşı.

"Seninle konuşmuyordum. Sehun'a demiştim." Uzun saçlarını arkaya atarak nehre doğru yol almış uçurmayı seyretme işine kaldığı yerden devam etti.

"Öyle mi? O zaman Sehun tutsun uçurtmanı."

"Ben burada size balık tutmakla meşgulüm. Beni karıştırmayın." Diyerek atışmalarına ortak oldum. Sabahtan beri bir şeyler hakkında tartışma içinde olmalarına rağmen ben onların bu haline sürekli gülmekle yetiniyordum. Tıpkı bir aile gibi hissediyordum hatta. Baekhyun bir şeyler söyleyerek elindeki makarayı Sunhee'ye verdi. Benim yanıma kadar olan mesafeyi tamamlamasını izledim. Aramızda sadece birkaç adım olmasına rağmen sanki daha uzun gibi geldi. Sadece yürüyüşü bile beni ağır çekime sokuyordu.

"Bu kız bir gün elimde kalacak." Mırıldanmasına karşılık kahkaha attım. Aslında Sunhee'yi sevdiğini biliyordum. Sadece söylemiyordu, tıpkı beni sevdiğini söylememesi gibi.

"Bence gayet iyi anlaşıyorsunuz." Bana herhangi bir cevapta bulunmadı. Sabahın çok erken bir saatiydi. Thames Nehrine bu saatte balık tutmaya gelmiştik. Dün gece Sunhee hiç uçurtma uçurmadığından bahsetmişti. Bütün gece uyumazken aklıma böyle bir fikir gelmişti. Baekhyun'un da balık tutmadığını biliyordum. Bana bunu söylememişti ama babasız büyüdüğü için daha önce tutmaya gelmediğinden emindim.

"Aç kalacağız değil mi?" Önümde duran kovaya baktı.

"Daha yeni başladım. Elbet bir şeyler tutarım." Balık tutmada öyle çok da iyi değildim. Ama ikisinin de bunu bilmesine gerek yoktu. Uykusuzlukla gerinerek başını omzuma yasladı.

"Aç kalacağız." Diye tekrarladı. Onunla hemfikir olduğumu söylemedim. Sunhee huzur dolu bir ifadeyle havada süzülen poşet parçasını izliyordu. Baekhyun uykudan yeni uyanmanın verdiği tatlılıkla omzumda yatıyordu. Ben ise ikisinin bana verdiği mutlulukla balık tutmaya çalışıyordum. Bunu bozmak istemezdim. Bir süre daha balık tutabileceğim konusunda onları oyalamak istiyordum açıkçası.

"Sunhee seni seviyor." Az önceki konuya geri döndüm. Söylemem gereken bir şeyler vardı.

"Öyle mi? Ben bundan hiç emin değilim."

"Daha da önemlisi sen de onu seviyorsun." Yüzünü bana döndü. Çattığı kaşlarını göstermek için bunu yaptığından emindim.

"Nereye varmaya çalışıyorsun? Sunhee'yle aramızı yapmaya çalışıyorsan hatırlatmamda fayda var, ben erkeklerden hoşlanıyorum." İçten bir şekilde güldüm.

"Sadece gittiğimde ona göz kulak olmanı istiyorum. Başına bir şey gelsin istemiyorum."

"Sehun bunu yapmama gerek yok. O zeki ve aklı başında biri."

"Biliyorum. Bu yüzden senden ona sürekli abilik yapmanı isteyemem. Sadece ayda bir de olsa en azından 18 yaşına gelene kadar arada onu kontrol edersen mutlu olurum. Uzaktan görsen bile yeter."

RescuerWhere stories live. Discover now