D-Gray Man/Allen Walker

1.2K 21 28
                                    

Diğer isimleri:
Kırmızı (önceki takma adı)
Moyashi/Beansprout (Kanda tarafından)
Cheater Boy (Tyki tarafından)
Zamanın yok edicisi
14. Noah

Yaş:
15 (önceki tahmin)
16 (tahmini, şu an)

Durum: canlı

Cinsiyet: Erkek

Türler:
insan (eskiden)
Noah (şu anda)

Doğum günü: 25 Aralık (evlat edinme tarihi)

Uyruğu: ingiliz

Anavatan: Birleşik Krallık

Kan grubu: 0

Boy/Yükseklik:
168 cm (eskiden)
169 cm (eskiden)
174 cm (şu anda)

Ağırlık/kilo:
58 kg (eskiden)
55 kg (eskiden)
56 kg (şu anda)

Akrabalar:
Mana Walker (evlatlık baba-ölü)
Nea D. Campbell (evlatlık amca-ölü/reenkarne)
Katerina Eva Campbell (evlatlık büyükanne)

Bağlı kuruluş:
Kara Emir (Avrupa şubesi)
Marian Unit (ayrılmış)

Meslek:
Exorcist (Eskiden)
Sokak sanatçısı

Ortak: Timcanpy

Ana karakterdir. Eski bir exorcisttir.

Görünüm;
Allen ortalama yükseklikte olan bir erkek gencidir.
(Kanda uzun boylu birisi olduğu için Allen ile dalga geçiyor ama Allen'in boyu onun yaşı için yaygın ve normaldir.)
Animenin başlarında orta uzunlukta beyaz/gri saçları vardı, şimdi ise saçları omuz boyunda. Gümüş/gri (Hallow animesinde mor) gözlere sahip ve solgun bir cildi vardır. Kaşları ve kirpikleri saçları ile aynı renktedir.

Allen'ın yüzünde sol tarafında alnında bir pentagram olarak başlayan, kaşını kesen ve göz kapağını çeviren bir çizgide duran ve yanak kemiğinden hafifçe kancalayan ve çenesine yakın bir şekilde yanağını takip eden, alışılmadık bir yara izi var. Bu yarası, Allen'in onu bir Akuma'ya dönüştürmesinden sonra Mana Walker tarafından kendisine verildi. Yara, aynı zamanda Akuma'yı algılamasına ve bedenlerine bağlı insan ruhlarını görmesine izin veren Lanetli Göz'ün kaynağıdır.

Allen'ın parazit tipi Masumiyet , sol kolunun bütünüyle omuzlarından aşağı doğru bir şekil alır. Aslında, kırmızı ve oldukça iğrençti, ama ilk kez Taç Palyaço'yu çağırdıktan sonra, cilt çok daha koyu ve daha çok ölçeklendi, tırnakları siyahlaşıyor ve omuz bıçağı boyunca uzanan ok şeklindeki işaretler oluşuyordu. Kol daha da geliştiğinde, ten daha fazla pürüzsüz görünüyordu.

****

Tuhaf saç renginden ve tuhaf kolundan dolayı, Allen, saçlarını şapka ve başlıklarla örtmeye, insanların kolunu görmesini engellemek için eldiven ve uzun kollu gömlekler giyme eğilimindedir.

Allen'ın Exorcist üniformaları genellikle ceket ve ağır botların yanı sıra ceketlerin ve eldivenlerin gizlenmesinden oluşuyor, ancak Allen'ın en son üniforması daha kısa bir ceket ve kapri benzeri bir pantolona sahip. Her zaman elinin gizli tutulabilmesi için eldivenlerin yer almasını istedi, ancak son zamanlarda Allen, yoldaşlarının yanındayken elini gösterirken daha rahat.

Allen'in doğal saç rengi kırmızımsı kahverengiydi; Saçları, Mana'yı bir Akuma gibi canlandırmak ve onu yok etmek uğruna beyazlıktan döndü. Allen, Timothy'ye birçok kez boyamaya çalıştığını, ancak sonunda beyaza döneceğinden vazgeçtiğini açıkladı.

Golemi;

Allen Timcanpy adlı tuhaf bir golem vardır. Başlangıçta onun ustası için geçici olarak ona bakıyordu, ancak daha sonra Cross, Timanın her zaman Timcanpy'i devralmasını istediğini açıkladı. Timcanpy, önünden daha açık sarı bir çapraz ile çoğunlukla altın sarısıdır. Vücudu küresel, küçük boynuzları ve bacakları ile. Ayrıca geniş kanatları ve uzun kuyruğu vardır. Cross tarafından yaratılmış olan Timcanpy, Black Order personelinin kullandığı standart iletişim gollerinden çok farklıdır; iletişim aracı olarak kullanılamamasına rağmen, inanılmaz yenilenme yeteneklerine, yerleşik kayıt işlevlerine ve şekil değiştirme yeteneğine sahiptir (ağzında iki kişiyi tutacak kadar büyüyebilir ve orijinal boyutuna geri dönebilir). Aynı zamanda, insanlarla iletişim kurabilen ve duyguları gösteren, duyarlı ve son derece zekidir.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now