TG/Ayato Kirishima

1.4K 23 13
                                    

Takma adı: Black Rabbit (Siyah Tavşan)

Tür: Ghoul

Durum: Canlı

Yaş:
14-15 civarında (Tokyo Ghoul)
17-18 civarı ( Tokyo Ghoul: yeniden )
Yaklaşık 18–19 (sonra :re Chapter 59 )
23-24 civarı (:re Chapter 179)

Cinsiyet: Erkek

Doğum günü: 4 Temmuz

Yükseklik/Boy: 159 cm (TG)

Ağırlık/Kilo: 49 kg (TG)

Kan grubu: 0

Bağlantılar: 
Aogiri Ağacı - Yönetici (Eskiden)
: re - Ortaklar (Eskiden)
Keçi (Eskiden)
Birleşik cephe
TSC

Meslek:  Barışçıl

Akrabalar:
Arata Kirishima (Baba)
Hikari Kirishima (Anne) †
Touka Kirishima (Yaşlı Kızkardeş)
Ichika Kaneki (Niece)
Ken Kaneki (kayınpederi)
Renji Yomo (Anne Amca)
İsimsiz Maternal Dedesi †
İsimsiz Maternal Amca †

Koğuş:
20. Ward (Eskiden)
11. Ward (Eskiden)
14. Koğuş (Eskiden)
19. Ward (Eskiden)
24. Ward (Şu Anda)

Rc Türü: Ukaku

Değerlendirme: SS

Kişilik;

Ayato, normalde kız kardeşi benzer bir sıcak kanlı tavırla kibirli, yaramaz bir gençti ve normalde yüzünde bir kaşif ya da tehditkar bir sırıtış sergiliyordu. Fizikselliğinden başka, Touka'yla pek çok benzerliği paylaştı, tıpkı çoğu zaman doğru olmayan ve uygunsuz olan dili kullanma eğilimi gibi. İnsanları en basit hatalardan kurtarmak için bir alışkanlığı vardı; Kaneki'nin istediği onur ile hitap etmemesi veya Banjou'nun cevapsız çağrılarını geri vermemesi gibi. Bununla birlikte, kız kardeşine kıyasla daha sert görünüyordu, ama kendisinin Aogiri amirlerine göre şaşırtıcı bir şekilde "daha ​​yumuşak" olduğunu kabul etti. Annesinin ve babasının ölümü tarafından tetiklenen "zayıf öfke ve güçlü hayatta kalma" düşüncesine sıkı sıkıya inanmıştı. Ayato, babasına, Arata'ya, onu ve genç olduklarında Touka'yı terk ettiği için derin kin besledi. Ayato, Kaneki'den nefret etmenin tüm nedeninin Arata'ya benzemesi olduğunu bile söylemişti. Ayrıca Kaneki, Ayato'nun bilinçaltında bilinçaltında derin bir şekilde bakım gördüğü, Yamori'nin Yamori'den yavaş ve ölümcül bir şekilde ölmesine izin vermekten ziyade onu aşağıya vurduğunda da belirtildi. Daha sonra, "Tavşan" adlı takma adını da aldı ve böylece CCG, Touka yerine onu avlayacaktı. Ayato da tavşanlar için yumuşak bir yer gibi görünüyordu.

Üç yıl sonra, Ayato'nun bir zamanlar gençken resmedilen tavır ve alışkanlıkların çoğunda bir azalma oldu; daha az kötü huylu, iğrenç ve kibirli olduğu ve hatta rasyonel, cana yakın bir konuşma biçimi geliştirdiği için. Ayato, ayrıca, Hinami'yi açık artırmada bırakmayı reddettiği ve Tatara'nın emirlerini takip etmeyerek ve Güveriler tarafından sayıca daha fazla sayılırken Naki'yi desteklemeyecekken, astlarını korumak için içgüdünün yanı sıra bir endişe duymaya da sahip oldu. . Bununla birlikte, hâlâ ghoul araştırmacılarını acımasızca katletmek ve şiddetli kavgalara karışmak gibi eski özelliklerinin bir kısmını muhafaza etti. Yeğenini ziyaret etmek istediğini inkar ederek daha yumuşak yanını saklama eğilimindedir.

Tarihçe;

Ayato, babası Rahmet Arata Kirishima'nın himayesi altında kız kardeşi Touka ile birlikte 20. koğuşta yaşamaktaydı. Arata hayatını insanların yaptığı gibi yaşadı; genellikle kitap okumak için Ayato ve Touka'yı aldı ve hatta insanlar tarafından sunulan yiyecekleri yemeye ikna etti; Çünkü, ghoulsların davranış kalıplarını adapte ederek insan toplumuna karışmaya çalıştıklarına inanıyordu. Ancak Ayato, yalnızca bir insanın dünyası olduğunu ve ghoulların "normal" olmadığını varsaydı. O ve Touka da, Ayato'nun solucan ve böceklerden hoşlanmadığı bir kuşa baktılar. Arata, düzenli süpürücü rutine başladıktan bir gece önce, Ayato, başı belada olduğunda Touka'yı koruyacağına dair bir söz verdi. Arata asla geri dönmedikten sonra, Ayato babasının ghoul araştırmacılarının onu bulup öldürdüğü için öldüğünü varsaydı. Touka ve Ayato, babasının ortadan kaybolduğunu söylemesi için Satou adında bir kadını ziyaret etti. Onlara insan yiyecekleri teklif etti, ancak reddettiklerinde, Satou Ayato'nun ağzındaki yemeği doldurdu ve her iki kardeş de satıldı. Touka'nın araştırmacıları öldürmek için kagune kullanmasıyla kaçmayı başardılar.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now