Kuroko no Basket/Akashi Seijūro

1.9K 18 1
                                    

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 16

Yükseklik/Boy:
Teiko: 158 cm
Rakuzan: 173 cm

Ağırlık/Kilo: 64 kg

Doğum Günü: 20 Aralık

Burcu: Yay

Kan Grubu: AB

Takım:
Teiko
Rakuzan
Vorpal Swords

Pozisyon: Oyun Kurucu

Yetenek:
Emperor eye
Zone
Zeka
Ankle-Breaking
Mükemmel Ritimli oyun
Önsezi
Top kullanma çabukluğu

Seiyu: Hiroshi Kamiya

Generation of Miracles kaptanı. Generation of Miracles' ın dinlediği tek kişi. Rakuzan Lisesi'nde ve Vorpal Swords takımında kaptan ve oyun kurucu.

Görünüm;

Akashi Seijuro,Generation of Miracles , sadece 173 cm boyunda, Furihata'nın not ettiği gibi, Generation of Miracles en kısa sürede çıkarması için oldukça küçük bir boyuta sahiptir. (?)

  Dikenli kırmızı-kestane saçları ve dikey gözbebekleri olan büyük gözleri var.  Onun saçları Junior Lisesi'nde ve Kış Kupası'ndan önceki olaylar sırasında daha uzunsu ancak Kış Kupası'nın başlangıcında, Shintarō Midorima'dan aldığı makasla saçlarını kısaltır. Akashi'nin gözleri kişiliğine bağlı olarak değişir: normal benliğiyle, her ikisi de gözleri kırmızı-kesonludur, oysaki "diğer" Akashi heterokromatik gözlere sahiptir, sağ göz kırmızıdır ve sol sarı / turuncudur. 4 numara ile beyaz ve açık mavi Rakuzan forması giyer. Genellikle ceketini omuzlarının üzerinde tutar.

EXTRA GAME'de, Akashi'nin görünümü kaslardaki artış ve saçlarının uzaması haricinde çoğunlukla aynı kalmıştır. Takım Vorpal Swords'un beyaz ve kardinal formasını takım kaptanı olarak konumlandıran 4 numarayla yapıyor.

Kişilik;

Akashi anime de ilk gözüktüğü zaman son derece korkutucu ve küçümseyen bir kişilik ile gösterilir. Kendi isteklerine sundukları lider olarak kontrol edebilir. Akashi, eski ve şimdiki tüm takım arkadaşları için belirli bir saygıya ve yeteneklerine olan inancına sahiptir. Akashi'nin çocukluk döneminde büyüdüğü yoldan dolayı, kazananların hayattan her şeyi aldıklarına, kaybedenlerin hepsi inkar edildiğine inanan güçlü bir kazananlar zihniyeti geliştirdi. Daha önce hiç yenilmediği gerçeğinden dolayı, zafer kendisi kendisine bahşedilen bir şeydir. Akashi, iktidarda ve yetenekte mutlak olarak kendini görüyor ve Kagami'nin kendisine itaat etmediği zaman Kagami'yi Midorima'dan aldığı makasla kesmeye çalıştığı sırada verdiği emirlere uymadığı zaman aşırı derecede şiddetli bir şekilde büyüyor. Ancak Kagami, Akashi'nin bundan kaçınabileceğini bildiğini hissedebileceğini açıkladı.

Başlangıçta Akashi' nin kişiliği, takım arkadaşlarına saygı duyan ve hala kazananlar-zihniyetini koruyan bir kişiydi. Akashi, kendisine günlük destek veren ve ekibiyle sadece takımına odaklanan hayranlarını da önemsedi ve takdir etti. Ayrıca, insanlara soyadlarına saygı göstererek saygı gösterdi ve genel olarak daha az tehditkârdı.

Ortaokul yıllarında Akashi, orijinal kişiliğe yönelen ikinci bir kişilik geliştirdi. Bu kişilik aşırı kibir gösterdi ve ona hizmet eden ya da ona saygı duyanların ona göz kulak olabileceğini belirterek onu küçümseyen ya da ona karşı çıkanları tolere etmiyor. Ayrıca, Kış Kupası sırasında Shutoku'ya kaybettiği takdirde, gözlerini dışarı çıkaracağını ve takım arkadaşlarına vereceğini söyledi. 

Anime Karakterleri Hakkında Bilgilerحيث تعيش القصص. اكتشف الآن