SAO/Kirigaya Kazuto (Kirito)

1.9K 12 9
                                    

Avatar ismi: Kirito

Lakap:
Beater
Blacky
The Black Swordsman

Yaş:
14 (Aincrad arcı başlangıcı)
16 (Fairy Dance Arcı başlangıcı), 17 (Phantom Bullet Arc, Alicization Arc)

Doğum günü: 7 Kasım 2008

Cinsiyet: Erkek

Yükseklik/Boy:
172 cm (Aincread arc sonu)

Ağırlık/Kilo:
59 kg (Aincread Ark sonu)

Sanal Gerçek:
« Kılıç Sanatı Çevrimiçi »
« ALfheim Çevrimiçi »
« Silah Gale Çevrimiçi »
« Ordinal Ölçek »
« Proje Alicizasyonu »

Üyelik:
Eski Solo oyuncu (SAO)
Ay ışığı kara kedileri (eski) (SAO)
Kan Şövalyeleri (SAO)

Aile:
Narusaka Aoi (Anne, Ölen)
Narusaka Yukito (Baba, Ölen)
Kirigaya Midori (teyze, evlatlık anne)
Kirigaya Minetaka (Amca Amca, Evlat Baba)
Kirigaya Suguha (kuzen, evlatlık kardeş)
Yuuki Asuna (Kız Arkadaşı / Oyun Eşi)
Yui (Oyun İçi Evlat Kız)
İsimsiz Büyükbaba (Ölen)

Meslek:
Ortaokul Öğrencisi ( Aincrad Arc Başlangıcı)
Lise öğrencisi
Rath için Yarı Zamanlı Test Cihazı

Narusaka Kazuto olarak doğan Kirigaya Kazuto ve « Sword Art Online » (SAO), « ALfheim Online » (ALO), « Gun Gale Online » ( GGO ) ve « Project Alicization » 'da Kirito Olarak bilinir. Ana Sword Art Online serisinin kahramanı.

Kişilik;

Kirito, Klein'ın belirttiği gibi kelimelerle iyi olmayan ve oldukça doğrudan olabilen bir kişidir. Bunun nedeni, bilgisayar sevgisinden dolayı pek çok arkadaşının olmaması ve başkalarının kapanmasıydı. Böylece, Lisbeth ve Sinon gibi başkalarına kaba bir insan olarak çıkabilir. Bazen, aslında insanı kızdırmaktan ve sinirlendirmekten hoşlanır. Ayrıca, zaman zaman Kirito, başkalarının yapamayacağı şeyleri yapabildiğini düşünerek aşırı derecede rahat olabilir.

Nadiren herhangi bir sıkıntı belirtisi gösteren, her zaman sakin ve toplanmış bir karakterdir. Kayaba Akihiko, SAO'da göründüğünde ve bir Ölüm Oyunu haline geldiğini açıkladığında, Kirito sadece hafif bir tepki gösterdi ve oyunun yeni koşullarını hızlı bir şekilde kabul ederken, diğerleri paniğe kapıldı. Seri boyunca farklı ruh halleri gösterdi; Bazen oldukça neşeli , başkalarına kasvetli olmak gibi. Bir savaşta, inanılmaz derecede sert ve saldırgan olur. Bazen, onun ateşi, kendi kontrolünü kaybettiği ve yaptıklarını bile hatırlayamadığı noktaya kadardır.

Ancak, Kirito sadece yanlış anlaşılan bir insan. Genel popülasyonun SAO'daki beta testlerine yönelik görüşüne rağmen, özellikle Ayışığı Kara Kedilerin ölümünden sonra başka bir oyuncuyu sıkıntıya sokmayı reddetti. Ayrıca Pina'yı kaybettikten sonra Silika gibi korkmuş ya da aşağı olan diğerlerini de rahatlatır. SAO'da kadın oyuncuya yardım ettiğini iddia ettiği için kendisinin kendisine zorla girmeyi düşündüğü ve bunun için suçlu olduğunu hissettiği kız kardeşi hatırlatıyor. Bu tür eylemler, ona birçok kızdan saygı ve sevgi kazandırdı. Kirito, her zamanki erkek kahramanlardan farklı olarak, Lisella'nın onları Asuna kesmeden önce ona itiraf edeceğini söyleyebildiğinden çok yoğun değildir.

Kirito da çok duygusal bir insandır ve duygularının zaman zaman onu kontrol etmesine izin verir. Sachi ve Ayışığı Kara Kedilerin ölümleri, Sword Art Online'da Asuna ile evlenene kadar onu perdeye düşürmüştü. Sachi'nin ölümünün, kişiliği ve motifleri üzerinde büyük bir etkisi oldu ve onu bir süreliğine diğerlerinden çok uzak tutuyordu. Bu, Kirito'nun arkadaşlarının ve müttefiklerinin, rahat etmediği takdirde hayatını mahvedip suçlu hissetmesine izin verecek birileri olduğunu düşünüyor. Kirito, Asuna'nın karakteri Heathcliff tarafından öldürüldüğünde, geçici olarak yaşamını sürdürme isteğini kaybeder. Ayrıca, yeteneklerini saklamak istiyor, gereksiz ilgiyi istemiyor.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now