AOT/Levi Ackerman

9.8K 69 145
                                    

Tür: İnsan

Cinsiyet: Erkek

Yükseklik/Boy: 160 cm

Ağırlık/Kilo: 65 kg

Yaş:
Erken 30s (850) 
30s (854)

Böyle bir şey yazıyor. Anlamadım.

Akrabalar:
Ackerman Ailesi
Kuchel Ackerman (Anne, ölü)
Kenny Ackerman (Dayı, ölü)
İsimsiz büyük dede (Ölü)
Mikasa Ackerman 
Bay Ackerman (Ölü)

Doğum Günü: 25 Aralık

Doğum Yeri: Yeraltı

Konut: Rose duvarı

Durum: Canlı

Meslek: Asker

Rütbe: Kadro Kaptanı

Üyelik:
Araştırma birliği
Özel araştırma Ekibi

Eski Meslek: Eşkıya

Sınıf: A++

Öldürdüğü titan sayısı:
Solo: En az 29
Takımda: Bilinmiyor
Toplam: En az 29

Araştırma Ekibi içinde insanlığın en güçlü askeri olarak bilinir.

Görünüm;

Levi  alttan kesilmiş kısa, düz siyah saçların yanı sıra, altlarındaki koyu halkaları ve aldatıcı genç bir yüzü olan dar, göz korkutucu donuk gri gözleri vardır. Oldukça kısadır, ama onun fiziği, geniş dikey manevra ekipmanı kullanımından dolayı kas sisteminde iyi gelişmiştir . O genellikle çatık ya da ifadesizdir; Bunun yanı sıra, son derece sakin tavırları, diğerlerinin düşündüklerini tahmin etmelerini zorlaştırır.

O en sık araştırma birliği üniforması, marka beyaz ascot ile birlikte açık gri düğme gömlek ile görülür . Surların dışında keşiflere çıkarken , aynı zamanda araştırma birliği'nin yeşil kapüşonlu pelerini giyer. Bir zamanlar yaralanmalarından ötürü görevlerinden ayrılmaya zorlandığında, Levi siyah bir takım elbise, düz beyaz gömlek, ascot ve elbise ayakkabısında görüldü. Ancak, darbenin başlangıcından bu yana , askotu terk etti. Araştırma birliği' nin ordu ve monarşiden kaçtığı zamanların çoğu için, dikey manevra ekipmanlarını rahat kıyafetler üzerinde giydi.

Kişilik;

Levi, çevresini ve kendisini lekesizce temizlemeyi tercih ettiği için, onu şahsen tanıyanlar tarafından "temiz bir ucube" olarak tanımlanmaktadır. Kendisinin ya da ekipmanının kirli olmasına karşı koyar ve hala savaş alanındayken kanla bulaşmış bıçaklarını sildiği bilinmektedir. Ancak, gerekli gördüğü takdirde pisliğe dokunmaktan çekinmeyecektir. 

 Temizlik konusundaki kaygısına rağmen, Levi çok ulaşılabilir değil. O nadiren duyguları gösterir, başkalarına soğuk bir izlenim verir. Onun konuşma tarzı çok künt, hatta aşağılayıcı olma eğilimindedir ve yorumları genellikle kaba veya uygunsuzdur. 

Kendisine karşı olan veya rahatsız edenleri kışkırtmaktan veya küçümsemekten daha üstündür. Mizah anlayışı kaba, aşağılayıcı ve karanlığa doğru yöneliyor. Bütün bunlar onu çok sayıda insanı rahatsız ediyor.

Sörveyör Kolordusu'nun cezai hayatında, Yeraltı Şehri'nde yaşadığı dönemde, Levi ( Petra Ral'in Eren'e söylediği gibi) herhangi birinden emir almayı reddetti , ancak yoldaşlarına büyük bir güven duymasına rağmen, daha sonra astları ile yapacakları bir şey yaptı. . Ancak, Survey Kolordusu'na katıldıktan sonra , Erwin'in Kolordu vizyonuna güvenmesi nedeniyle emirlerini isteyerek takip ettiği Komutan Erwin Smith'e büyük saygı duymaya başladı.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now